Netherlands

Vakantiewoning met Pinksteren 2020

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Op vakantie in het pinksterweekend 2020

Maak dit jaar optimaal gebruik van de vrije dagen met Pinksteren en vier dit verlengd weekend eens ergens anders dan thuis. Zoek een weekje de zon op en geniet van de rust in deze periode zonder schoolvakanties. Of ga met de kinderen een lang weekend weg en geniet van de natuur die in de lente zo prachtig in bloei staat. Bij Belvilla vind je voor elke reis de accommodatie die je zoekt

Met Pinksteren 2020 ertussenuit

Pinksteren is de perfecte periode om er eens even lekker met je partner, gezin of vrienden tussenuit te gaan. Dit jaar valt eerste pinksterdag op zondag 31 mei 2020 en tweede pinksterdag op maandag 1 juni 2020. De temperaturen in juni zijn zowel in eigen land, als in de rest van Europa meestal al erg aangenaam. Je kunt ook het weer afwachten en kiezen voor een lastminutevakantie met Pinksteren. Het is een uitstekende periode om een lang weekend of weekje weg te gaan.

Als je van dinsdag tot en met vrijdag vrijneemt, ben je meteen een weekje ertussenuit. Het pinksterweekend leent zich bovendien prima voor een lang weekend weg. Dan hoef je enkel de vrijdag voor het weekend vrij te nemen en je kunt van donderdag- tot en met maandagavond even lekker een paar dagen weg. Natuurlijk is het ook mogelijk om van vrijdagavond tot en met maandagavond weg te gaan. Ga je op pad in eigen land? Dan kun je drie ganse dagen genieten. Bij Belvilla vind je niet alleen tal van accomodaties in Europa voor een hele week, maar ook voor een lang weekend. Wat dacht je van een weekje zon in een vakantiehuis in Portugal, Spanje of Italië? Ideaal om om alvast van de warme temperaturen te genieten. Of hou je eerder van een lang weekend in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg? In de Ardennen of in Winterberg, net over de Duitse grens, kun je heerlijk genieten van de natuur in volle bloei.

Bekijk alle huizen

Met Pinksteren een hele week naar de zon

Er zijn meerdere redenen waarom het erg aantrekkelijk is om met Pinksteren een week naar de zon te gaan. Allereerst hoef je voor een weekje weg slechts vier dagen vrij te nemen. Daarnaast is het begin juni in veel Zuid-Europese landen al lekker warm. Temperaturen boven de twintig graden zijn dan zeker geen uitzondering meer. Ten slotte valt het pinksterweekend precies tussen de paas- en zomervakantie in.

Gedurende deze periode is het op de meeste vakantiebestemmingen in Europa nog redelijk rustig, omdat de schoolgaande kinderen deze week geen vrij hebben. Dat is erg fijn als je met jonge kinderen reist of net met z'n tweeën lekker van de rust wil genieten. Bij Belvilla is het tijdens de pinkstervakantie daarom ook goed mogelijk om een last minute te boeken voor 2 tot 4 personen. Dan profiteer je van mooie aanbiedingen op tal van zonnige bestemmingen. Zo hebben we accommodaties in Portugal, Spanje, Italië, Tsjechië, Hongarije en Kroatië. Maar ook voor een vrienden- of familieweekend tijdens het pinksterweekend vind je bij Belvilla een geschikte groepsaccommodatie. Er zijn groepshuizen vanaf 8 personen, maar ook voor grote groepen van 20 personen. Of kies voor een vakantie in een vakantiepark en geniet van tal van handige faciliteiten. Zo kun je tijdens je pinkstervakantie volledig ontspannen genieten van je vrije tijd.

Bekijk alle huizen

Een lang weekend weg met Pinksteren

Wil je met Pinksteren niet meteen een hele week weg, dan kun je ook kiezen voor een lang weekend. Je hoeft namelijk helemaal geen extra dag vrij te nemen om toch drie dagen te genieten. In Noord-Europa kun je met een beetje geluk al genieten van heel aangename temperaturen.

En mocht het ietsje kouder zijn, dan is er altijd nog de prachtige natuur waar je in de maand juni van kunt genieten. Het is dan volop lente en alles staat mooi in bloei. Dat alleen al is een reden om er in juni een paar dagen tussenuit te gaan met vrienden of familie. In eigen land en omliggende landen zoals Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Frankrijk kun je bij Belvilla tal van accommodaties boeken. Door in de nabije omgeving te blijven ben je niet zoveel tijd kwijt aan reizen, zodat je optimaal van je paar vrije dagen kunt genieten. Boek bij Belvilla een mooi vakantiehuis of bungalow en geniet van alle luxe. Ook voor het pinksterweekend loont het de moeite om naar een lastminutevakantie te kijken.

Bekijk alle huizen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!