Houd de reisrichtlijnen van de lokale overheid in de gaten om op de hoogte te blijven.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar
Alle vakantiehuizen in de Ardèche

Uw huis verhuren

Aanmelden

Ardèche

De Ardèche is een departement in het zuiden van Frankrijk en zeer geliefd bij vele vakantiegangers. Heerlijk weer, lekker eten en de uitgekiende mix van cultuur, natuur, sport en ontspanning zijn hier belangrijke redenen voor. Belvilla biedt in de Ardèche authentieke vakantiehuizen, karakteristieke boerderijen en luxe villas met zwembad. Een breed scala aan vakantiehuizen in de Ardèche dus!

Uw vakantiehuis in de Ardèche, omringd door een schitterende omgeving en idyllische stadjes

Tijdens een vakantie in de Ardèche geniet u van een kleurrijk decor van lavendelvelden, bossen, bergen, rivieren en stroomversnellingen, met lieflijke stadjes en imposante grotten en kloven. U kunt hier prachtige kanotochten maken over de rivier en natuurlijk de grotten bezoeken, waar deze regio bekend om staat. Jong en oud ontdekken hier genoeg mogelijkheden voor urenlang vermaak. Je vakantiehuis in de Ardèche is het uitgangpunt voor een sportieve vakantie!

Verbazingwekkende natuur rondom je vakantiehuis in de Ardèche

U staat op en geniet van een heerlijk Frans ontbijtje met een prachtig uitzicht op het terras van uw vakantiehuis in de Ardèche. Door water en wind is deze omgeving in de loop der eeuwen woest en ruig geworden, het lijkt niet op het idee wat de meesten van het Franse platteland hebben. Ook ondergronds is dit een zeer interessante regio, er zijn in de Ardèche namelijk vele druipsteengrotten te vinden. Bovengronds kunt u een route volgen langs de Gorges de l'Ardèche, vanaf grote hoogte heeft u een prachtig zicht op de diepgelegen rivier. Aan het einde van de kloof ligt de Pont d'Arc, een natuurlijke kalkstenen brugover de rivier die is ontstaan door de werking van erosie en wind. Ontdek de schoonheid van deze omgeving vanuit een vakantiehuis in de Ardèche.

Ontdek bijzondere bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in de Ardèche

Een absolute aanrader tijdens uw vakantie in de Ardeche is het middeleeuwse dorpje Vögué. Dit prachtige pareltje is gebouwd tegen een rots. Tijdens uw bezoek dwaalt u door smalle middeleeuwse straatjes die u langzaamaan naar het kasteel uit de zestiende eeuw brengen. U zult versteld staan van de goede staat waarin het verkeerd en van de bijzondere ronde torens die het kasteel draagt. Bent u meer een natuurmens? Dan zit u helemaal goed tijdens een vakantie in de Ardèche! Naast de vele watersportmogelijkheden waar de rivier voor zorgt, is er op het vasteland ook genoeg te zien en te doen. Wat dacht u Monts d'Ardèche? Dit prachtige natuurpark is maar liefst 180.000 hectare groot en kent een divers landschap. Volg één van de vele wandelroutes, zult u langs rivieren, vulkanen, kastanjebossen en molens de mooiste vergezichten tegenkomen. Na een intensieve dag in de buitenlucht is het heerlijk bijkomen in uw vakantiehuis in de Frankrijk!

Alle vakantiehuizen in de Ardèche
Gratis kortingscode twv €50. Registreer nu en ontvang de kortingscode!