Duinvilla

Married at First Sight; Vakantiehuis Duinvilla Noordwijk 

Al 4 maanden lang, als Married at First Sight dinsdagavond op televisie is, kun je er zeker van zijn dat #MAFS trending is op Twitter. Waarom willen we zo graag twee vreemden met elkaar zien trouwen? En, misschien nog belangrijker, waarom zouden mensen trouwen met iemand die ze nog nooit ontmoet hebben? Voor degenen die de show niet kennen: het is een reality-programma waarin singles die elkaar nog nooit gezien hebben aan elkaar gekoppeld worden na grondig wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers, die door een team van deskundigen aan elkaar worden gekoppeld, zien elkaar voor het eerst voor het altaar.

happy 8 jarige jongen knuffelen

Op vakantie met de hond in een vakantiepark

De beste locatie voor een vakantie met de hond is een vakantiepark, want er zijn namelijk voldoende vakantieparken waar honden en andere huisdieren van harte welkom zijn. Overnacht met je hond in één van de vele vakantieparken in België, Nederland, Duitsland of Frankrijk in natuurrijke omgevingen waar je samen jouw beste vriend tot rust kunt komen.

last-minute vakantie Belgische kust

Last minute vakantie in een vakantiepark in België 

Last minute reisaanbiedingen laten beslissen waar je heen gaat, sommige reizigers houden van de opwinding daarvan. Je hoeft ook niet ver te gaan, waarom niet kiezen voor een last minute vakantie in eigen land? Op deze manier kun je heel snel aankomen op je vakantiebestemming. Zeker als je kiest voor een vakantie in een vakantiepark, hoef je eigenlijk niet zo heel veel te regelen om te kunnen vertrekken.

de Noord-Italiaanse meren

De Noord-Italiaanse meren: Lago di Garda, Lago d’Iseo, Lago di Como en Lago Maggiore

Het Italiaanse Merengebied ligt tussen de indrukwekkende berglandschappen van Noord-Italië en het glooiende landschap van Toscane. De “laghi del Nord Italia” liggen in het overgangsgebied tussen het hooggebergte en de Povlakte en dit zorgt voor een fantastisch landschap perfect voor een rustgevende vakantie. De vier bekendste meren in Noord-Italië zijn het Lago di Garda, Lago d’Iseo, Lago di Como en Lago Maggiore.

stedentrip in Frankrijk

Ontdek 10 verrassend leuke stedentrips in Frankrijk

Parijs wordt door velen beschouwd als de meest romantische, elegante en verfijnde stad ter wereld, maar er zijn nog andere steden in Frankrijk die een bezoek waard zijn. Hoewel een trip naar de Franse hoofdstad natuurlijk op je to-do-lijstje zou moeten staan, willen we naast Parijs 5 andere steden voorstellen die de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens een stedentrip.

Het Eurovisiesongfestival in Turijn bijwonen: ontdek hier wat zo’n trip kost

Het is het grootste muziekevent in Europa: in mei vindt het songfestival plaats in Turijn, Italië. Tijdens de grote finale treden vijfentwintig landen op en strijden ze om de punten van de jury en het internationale publiek. Het event van dichtbij meemaken, is dé ultieme droom van heel wat fans. Wij dokterden uit hoeveel een weekend Turijn met ticket voor de finaleshow kost. En hoeveel je neertelt voor een week Turijn met toegang tot alle songfestivalrondes. Daarbij hielden we rekening met alle reis-, verblijfs- en ticketkosten en uitgaven voor andere activiteiten en maaltijden verbonden aan de verblijfsperiode.