Heb je al besloten om de zomervakantie van 2023 door te brengen in een mooi vakantiehuis? Dan is het nu het moment om te zoeken en te boeken, al moet de winter nog beginnen. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat nét dat ene vakantiehuis dat je helemaal perfect lijkt al is besproken in de weken dat jij vakantie hebt.

Vakantiehuis huren in Nederland

Belvilla heeft vakantiehuizen op de mooiste plekken in heel Europa, maar om te laten zien hoeveel verschillende soorten woningen je kunt huren, hoeven we niet verder te kijken dan onze ruim 3.000 Nederlandse vakantiehuizen.

Goedkope vakantiehuizen

Voor wie de meeste vakantie wil halen uit een bescheiden budget, heeft Belvilla een ruim aanbod aan goedkope vakantiehuizen. Hoewel de huurprijs soms verrassend laag is, betekent dit niet dat je inlevert op comfort en kwaliteit. Want al onze vakantiehuizen moeten voldoen aan de hoge Belvilla standaard. Waaruit kun je kiezen in de ‘budget categorie’? Denk bijvoorbeeld aan knusse houten chalets middenin de natuur. Of een appartement voorzien van alle gemakken op een vakantiepark. Maar ook een bungalow op loopafstand van het strand en een leuk ‘tiny house’ met airconditioning op een kleinschalig park met sauna valt in deze categorie.

Zie onze goedkoopste vakantiehuizen

Vakantiehuizen voor een groot gezelschap

Wil je een vakantiehuis huren waar plek is voor je hele familie of voor al je vrienden? In Nederland heeft Belvilla 365 vakantiewoningen voor 10 personen of meer. Zoals een schitterende eco-villa nabij het Veluwemeer. Of een groot appartement in een schilderachtige watermolen in Zuid-Limburg aan de Belgische grens. Of, ideaal voor kinderen, een comfortabel vakantiehuis met een omheinde tuin of fietsafstand van de Efteling.

Wellness vakantiehuizen

Genieten in je eigen jacuzzi
Genieten in je eigen jacuzzi

Op veel vakantieparken kun je gebruik maken van wellness voorzieningen als sauna, spa en gym. Maar nog luxer is het wanneer je kunt genieten van je eigen privé sauna, bubbelbad, zwembad en zonnebank. Bij Belvilla vind je een groot aantal wellness vakantiehuizen in Nederland. Van een vrijstaande villa voor 10 personen met privé zwembad en jacuzzi tot een uniek kaartenhuis met bubbelbad, sauna en een hele speeletage voor de kinderen.

Zie alle wellnessvakantiehuizen

Vakantiehuizen voor mindervaliden

Zeker als je op zoek bent naar een vakantiehuis dat geschikt is voor gasten met mobiliteitsproblemen, is het verstandig om vroeg te boeken. De bijna 100 Belvilla vakantiehuizen voor mindervaliden hebben voorzieningen als een aangepaste wc en douche, brede doorgangen en het ontbreken van drempels. Hoewel relatief klein in aantal, vind je deze vakantiehuizen op de mooiste plekken in Nederland. Van een authentieke kop-hals-romp boerderij aan het water in Friesland tot een sfeervol familiehuis met open haard in de Zeeuwse duinen.

Zie vakantiehuizen voor mindervaliden

Vakantiehuizen waar je hond welkom is

Mag de hond mee op vakantie? Die vraag kunnen we bij Belvilla voor meer dan de helft van onze vakantiehuizen met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. Vakantiehuizen waar honden welkom zijn vind je in de mooiste wandelgebieden, middenin de bossen of bij de duinen en het strand. Een aantal huisdiervriendelijke vakantiewoningen heeft bovendien een omheinde tuin voor een zorgeloze vakantie met je trouwe viervoeter.

Zie vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn

Villa’s

Vakantievilla
Vakantievilla

Een aantal van onze vakantiehuizen springt eruit in luxe, comfort en architectuur. We hebben ze samengebracht is de categorie ‘Villa’s’. De 361 vakantiehuizen die dit predikaat verdienen vind je overal in Nederland, en ze vormen een veelkleurig gezelschap. Van een rietgedekte villa aan het water in Giethoorn tot een luxueus landhuis met drie badkamers in Catzand. En van een zespersoons villa met sauna en solarium bij de Sallandse Heuvelrug tot een stijlvol herenhuis in het centrum van Vlissingen, vlakbij de boulevard en het strand

Naar Blog overzicht