Last minute op vakantie

Last minute op vakantie
Last minute op vakantie

Heb je onverwachts een paar dagen vrij en heb je zin om erop te trekken? Bij Belvilla begrijpen we dat helemaal en bieden het hele jaar door last minute vakanties aan. Of je nu op zoek bent naar een bestemming in eigen land of juist wat verder weg, wij weten zeker dat het juiste vakantiehuis er tussen staat.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers te pakken en optimaal te gaan genieten van de accommodatie en de omgeving. Na terugkomst ben je helemaal opgeladen en kun je weer met alle energie aan de slag.

Vind last minute vakantie vakantiehuizen Belvilla[/button]

Last minute zonvakantie

Last minute op zonvakantie

Je mist het zonnetje zo erg dat je spontaan besluit om een last minute zonvakantie te boeken. Wij snappen dat helemaal en hebben dan het hele jaar door prachtige vakantiehuizen voor jou paraat om te genieten van prachtige zonnige omgevingen. Diverse locaties in Europa zijn het hele jaar door lekker zonnig, waaronder Frankrijk, Spanje en Italië.

De keuze voor ontspanning, cultuur of actieve bezigheden kun je helemaal zelf maken zolang je maar geniet. Geniet van de prachtige stranden van Ibiza, de Romeinse cultuur in Italië of de heerlijke Spaanse keuken. In de omgeving van de meeste vakantiehuizen is altijd wel wat leuks te doen, of je nu houdt van fietsen, wandelen of een excursie, er is genoeg om te ondernemen.

Vind last minute zonvakantie vakantiehuizen Belvilla[/button]

Last minute op vakantie in Nederland

 Last minute vakantie in Nederland)
Last minute vakantie in Nederland

Natuurlijk hoef je niet altijd naar het buitenland om te genieten van een heerlijke vakantie, ook Nederland heeft veel te bieden. Belvilla heeft door heel Nederland mooie vakantiehuisjes, waar je binnen een paar uur rijden al een ontspannen vakantiesfeer zult ervaren.

Bezoek bijvoorbeeld een van de waddeneilanden voor een mooie strandwandeling of om te gaan wadlopen met een gids. De natuurgebieden De Veluwe, de Betuwe, de Utrechtse Heuvelrug geven je het gevoel alsof je ergens in het buitenland bent. Deze gebieden zijn perfecte plekken om te fietsen of om een mooie wandeling te maken.

Vergeet ook niet de mooie kustprovincies waar je lekker een frisse neus kunt halen en je hoofd even lekker te laten rusten. Ook de Limburgse heuvellandschappen geven je het gevoel alsof je in een heel ander land bent. Ben je meer toe aan ontspanning, dan kun je een vakantiehuisje boeken in de omgeving van een spa. Laat jezelf lekker in de watten leggen tijdens een dagje volledige ontspanning.  

Vind last minute vakantiehuizen in Nederland Belvilla[/button]

Last minute vakantie dicht bij huis

Last minute vakantie naar Belgie
Last minute vakantie naar Belgie

De buurlanden België en Duitsland zijn ook prachtig om te bezoeken tijdens een last minute vakantie. In de landen vind je vakantiehuizen in de buurt van steden, aan de kust en in de natuur. Een plek waar je heerlijk kunt genieten van actieve buitensport en kleine stadjes is de Belgische Ardennen of het Zwarte Woud in Duitsland.

Als je houd van het wandelen door kleurrijke smalle straatjes, cultuur opsnuiven in steden of het bezoeken van musea dan zit je zowel in Duitsland als België helemaal goed. 

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in een wintersportgebied dan kun je het beste kijken naar de last minute aanbiedingen voor Duitsland of Oostenrijk. Wellicht is de laatste wat langer rijden, maar je zou ook met de trein naar je vakantiehuisje kunnen reizen. Dit is vaak sneller waardoor je meer tijd kunt besteden op je bestemming.

Vind last minute vakantiehuizen dichtbij huis Belvilla[/button]

Last minute weekendje weg, dat is genieten

Last minute weekendje weg)
Last minute weekendje weg

Ga je spontaan samen met je vriend(in), partner, familie of vrienden een gezellig weekendje weg. Bekijk dan een van onze last minute aanbiedingen voor een onvergetelijk weekend weg voor een lage prijs. 

Ongeacht of je op zoek bent naar een villa voor een groep, een bijzondere romantische vakantiehuisje voor je partner of een chalet in het bos, Belvilla heeft het allemaal. De Europese steden zijn erg leuk om te bezoeken tijdens een weekendje weg. Er is een ruim aanbod aan vakantiehuizen voor een stedentrip naar Barcelona, Antwerpen, Rome of Amsterdam.Nu kan een spontaan idee wel eens lastig zijn om nog oppas te regelen voor je huisdier. Wees gerust in de meeste vakantiehuisjes mag je je geliefde huisdier meenemen.

Vind last minute weekendje weg vakantiehuizen Belvilla[/button]

Last minute naar een vakantiepark

Last minute vakantiepark

Wil je met het hele gezin zorgeloos kunnen genieten van een last minute vakantie? Boek dan een aanbieding voor een van de vakantiehuizen op een van de vakantieparken. Het enige wat je hoeft te doen is ernaartoe rijden en vanaf dat moment is alles geregeld.

Je hoeft niet meer op zoek naar een supermarkt, de speeltuin voor de kinderen, een zwembad want alles is aanwezig op het vakantiepark. Op de parken zijn de hele dag activiteiten te doen voor jong en oud. De kinderen kunnen heerlijk spelen en nieuwe vriendjes maken terwijl jij en je partner wat kunnen ontspannen. 

De vakantieparken zijn verspreid over heel Europa en liggen allemaal in een mooie omgeving, deze kunnen jullie verkennen tijdens een mooie wandeling of fietstocht in het zonnetje. Zoals je ziet is er overal aan gedacht. Puur genieten!

Vind last minute vakantiepark vakantiehuizen[/button]

Naar Blog overzicht