Vakantiehuis aan zee | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuizen van Belvilla aan zee

De kust, een plek waar je kunt genieten van het rustgevende geruis van de zee en de zilte zeelucht. Belvilla biedt jou een breed aanbod vakantiehuizen aan zee. Onze vakantiehuizen aan zee bevinden zich op maximaal 5 kilometer van de kust. Ben je op zoek naar een luxe villa, of toch liever een sea lodge? Bij Belvilla vind je altijd een vakantiehuis aan zee dat voldoet aan jouw wensen.

Bekijk ons aanbod

11.040 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis aan zee dicht bij huis

Wat is er nu heerlijker dan even een paar dagen in eigen land erop uit te trekken of een leuk weekendje weg te gaan. De Nederlandse kust is zo’n plek waar het goed vertoeven is. Als je een huisje aan zee wilt huren, hoef je dus niet ver weg te gaan. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen aan zee waar je zeker een geschikte kustbestemming tussen vindt. Een plek waar je je goed kunt vermaken.

Lees meer
Vakantiehuis aan zee in Zuid-Europa

Als je op zoek bent naar een huisje met privé zwembad of een luxe villa met alles erop en eraan in het buitenland, zoek niet verder. Ook in andere landen in Europa bieden wij mogelijkheden voor een verblijf aan de kust.

Zo kun je een huisje huren aan zee in Frankrijk. In mondaine badplaatsen, zoals Nice, kun je je goed vermaken. Hier vind je vaak grote jachthavens waar regelmatig indrukwekkende jachten aanleggen. Maar ook de kleine vissersdorpjes zijn zeker een bezoekje waard. Je kunt er heerlijk eten in mediterrane visrestaurantjes en een kijkje nemen in de lokale winkeltjes.

Lees meer