Vakantiehuis met zwembad buiten of overdekt privé zwembad | Belvilla

Vakantiehuis met zwembad huren

Vind je het ook zo zalig dat je op elk moment van de dag een verfrissende duik kunt nemen? Dan raden wij je aan om een huis of villa met zwembad te huren. Als je met kinderen reist, is dit helemaal een goed idee: zij vermaken zich wel aan het zwembad, terwijl jij onder de parasol aan je volgende boek begint. Hetzelfde geldt als je reist met een groep vrienden: een zwembad is een perfecte, centrale plek om bij te praten, te genieten van de zon en een drankje totdat de zon ondergaat.

Bekijk ons aanbod

9.052 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Privé zwembad aan huis

Met wie je ook op vakantie gaat, met je partner, je gezin of een groep vrienden, via Belvilla vind je het perfecte vakantiehuis met zwembad. Er zijn bungalows met een overdekt privé zwembad, vakantiehuisjes met een gemeenschappelijk zwembad én appartementen met eigen buiten zwembad. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Toch liever alleen met je partner een weekendje weg naar een appartement met zwembad om 's morgens direct uit bed een frisse duik te nemen of om op ieder moment samen heerlijk te ontspannen en wakker te worden. De keuze is geheel aan jou!

Lees meer
Overal een vakantiehuis met zwembad

Je denkt misschien dat je de meeste kans maakt om een vakantiehuis met zwembad te huren in Zuid-Europa. Niets is minder waar: er zijn ook veel vakantiehuizen in Nederland met zwembad, en hetzelfde geldt voor België, Duitsland en Oostenrijk. Je hoeft dus helemaal niet ver te reizen en kunt het hele jaar door genieten van luxe en ontspanning. In een overdekt privé zwembad, een gemeenschappelijk binnenzwembad of een buitenzwembad. Zo ervaar je tijdens je vakantie ultieme luxe en ontspanning in je favoriete vakantieland ver weg of dichtbij.

Lees meer
Handig zo'n villa met zwembad

Kun je je geen vakantie voorstellen zonder eigen zwembad? Zorg er dan voor dat je jouw reis op tijd boekt: hoe eerder je op onze website naar een vakantiewoning zoekt, hoe ruimer de keuze aan huizen met zwembad. Bedenk ook met wie je op vakantie gaat en wat voor type vakantie het gaat worden. Dit is namelijk van invloed op het type zwembad dat bij jou past. Begin elke dag met een frisse duik of geniet van een ontspannen middag aan je eigen zwembad! Beschikken over een privé zwembad is zoveel meer genieten.

Lees meer
Vakantiehuis met zwembad in het groen

In de Mediterrane zon aan het strand is een vakantiehuis met privé zwembad echt genieten. Een schitterend appartement met uitgestrekte infinitypool om in weg te dromen en om een verfrissende duik in te nemen tegen de hitte. Maar wist je dat je ook op het platteland of in de bergen genoeg vakantiehuizen met zwembad vindt? Wat is er nu mooier dan na een hele dag wandelen in de bergen of door de bossen en de hei, thuis te komen en een ontspannen frisse duik nemen in je eigen al dan niet overdekte privé zwembad?

Lees meer