Bij Belvilla kun je een vakantiehuis huren op meer dan 500 vakantieparken in heel Europa.Waar je ook heen wilt gaan op vakantie, de kans is groot dat je er kunt verblijven in een Belvilla vakantiepark. Maar voor je beslist wil je natuurlijk meer weten. Welke vakantieparken zijn er in de buurt en welke faciliteiten bieden ze? Wat voor soort huizen kun je er huren, en natuurlijk: wat kost het?

Om je te helpen bij je keuze hebben we startpagina gemaakt van waaruit je al onze vakantieparken in Europa kunt bekijken. Op Belvilla vakantieparken vind je een kaart van Europa. Klik op het land en de regio waar je naartoe wilt en alle vakantieparken verschijnen. De volgende klik brengt je naar informatie over het gekozen vakantiepark, en nog een klik verder vind je de vakantiehuizen die je op dit park bij Belvilla kunt huren.

Ga naar Belvilla vakantieparken[/button]

Een voorbeeld: je zoekt een vakantiepark aan de Nederlandse kust

Duinen aan de Noordzeekust
Duinen aan de Noordzeekust

Voor jou hoeven voorzieningen als een tropisch zwemparadijs, een golfbaan of een fitness center niet. Wat je zoekt is een betaalbaar vakantiehuis op een rustig park, waar de kinderen veilig kunnen spelen en waar je mooie wandelingen kunt maken. Je vergelijkt de Belvilla vakantieparken aan zee en binnen no time heb je precies gevonden wat je zoekt: Kustpark Egmond aan Zee, gelegen in een natuurgebied, op een steenworp afstand van het duingebied en het Noordzeestrand van Egmond aan Zee. Een openluchtzwembad, een speeltuintje en een minimart zijn alle voorzieningen die je nodig hebt, en direct buiten het park beginnen de mooiste wandel- en fietsroutes door de duinen. En het aardigste is, wanneer je doorklikt naar de beschikbare vakantiehuizen op het park, vind je comfortabele 4- tot 6-persoons chalets voor een prijs vanaf 43 euro per nacht.

Bootverhuur
Bootverhuur

Maar misschien ben je op iets heel anders uit, en zoek je juist een vakantiepark met alle mogelijke voorzieningen voor je vakantie aan het water. Ook dan helpt de Belvilla vakantieparken startpagina je om alle mogelijkheden te vergelijken en je keus te maken. Het is goed mogelijk dat die keus je naar Zeeland brengt, waar vakantiepark Aquadelta precies aan je wensen voldoet. De ligging aan het Grevelingenmeer, het overdekte zwembad, de supermarkt, het restaurant, de jachthaven met bootverhuur en sportieve voorzieningen als bowling, tennis, squash en fitness geven voor jou de doorslag. Dan kijk je welke vakantiehuizen er beschikbaar zijn, en tot je verrassing zie je dat Belvilla op Aquadelta niet alleen villa’s en herenhuizen verhuurt, maar ook knusse 4-persoons appartementen vanaf slechts 28 euro per nacht.

En zo werkt het voor alle Europese vakantiebestemmingen

Waterpret in het zwemparadijs
Waterpret in het zwemparadijs

Is Frankrijk je vakantieland? We hebben er huizen op 379 vakantieparken, van Bretagne tot de Côte d’Azur en van eenvoudig en kleinschalig tot superdeluxe. Op de Belvilla Vakantieparken startpagina vind je ze allemaal. Net zoals onze 40 vakantieparken in Kroatië, onze 50 Duitse, 77 Italiaanse en al onze andere vakantieparken in Europa.

Naar Blog overzicht