Netherlands

Paasweekend

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Paasvakantie

Een paar dagen vakantie met Pasen? Pasen is de ideale gelegenheid om er even lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Door de vrije dagen rondom de paasdagen is het paasweekend erg geschikt om er eens een lang weekend op uit te trekken. Gezellig met het gezin genieten van elkaar of samen ertussenuit? Of wat dacht u van een gezellig vriendenweekend?

Weekend of week weg met Pasen

Wil je optimaal gebruik maken van je vrije dagen? Kies dan voor een lang weekend in een vakantiehuis in de Benelux. Je bent er even tussenuit en toch niet te lang onderweg... Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van vakantiehuizen aan zee, maak een keuze en je bent klaar om lekker uit te waaien.

Veel mensen kiezen tijdens een weekend weg voor een vakantie dicht bij huis. Voor het paasweekend 2021 is er een ruime keuze aan woningen in België, Nederland of Duitsland. In deze en nog veel meer landen heeft Belvilla woningen voor verschillende groepsgroottes. Vakantiehuizen voor 2-4 personen zijn perfect voor koppels of kleine gezinnen. Groepshuizen zijn er voor kleine en grote groepen: voor 8, 10, 12 of 20 personen. Maar ook voor groepen groter dan 20 personen is er een aanbod voor het paasweekend. Kies je voor de Nederlandse kust of ga je liever naar de natuur in de Ardennen?

Bekijk alle huizen

Last minute Pasen

Wil je kort voor Pasen nog beslissen naar waar je op vakantie gaat? Of wil je het weer op je eventuele bestemming afwachten? Boek dan last minute een vakantie! Niets is heerlijker dan er spontaan nog even een weekendje of weekje op uit trekken.

In 2022 valt het paasweekend in het begin van april. Wil je er dan samen met je kinderen een weekendje op uit? Wat dacht je van een korte vakantie in een vakantiepark? Vooral bestemmingen dichtbij zijn populair voor het paasweekend. Natuurliefhebbers moeten in de Ardennen zijn, maar ook de Belgische kust is heel geschikt voor een weekendje weg. Maar ook Nederland heeft prachtige plekken. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie op het Brabantse platteland, ontdek één van de Waddeneilanden of ga op vakantie naar Zeeland.

Bekijk alle huizen

Pasen aan de kust

Tijdens de paasvakantie kan de temperatuur al wat oplopen. Het is dan heerlijk vertoeven aan de kust. Maar ook als het zonnetje nog wat achterblijft kun je heerlijk genieten aan zee. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of met de kinderen spelen in het zand. Waai uit aan de kust van West-Vlaanderen, in Zeeland of op de Waddeneilanden. Belvilla heeft een ruim aanbod van vakantiehuizen aan zee.

Je kunt er ook voor kiezen om een week vrij te nemen in de paasvakantie en zo genieten van een langere vakantie. Met kinderen kun je naar een vakantiepark, zodat iedereen zijn of haar eigen gang kan gaan. Voor de vakantieparken in België, Nederland en Duitsland zijn populair vanwege hun gunstige ligging.

Bekijk alle huizen

Weg met een groep tijdens Pasen

Door het lange weekend is Pasen uitermate geschikt voor het jaarlijkse familieweekend of een gezellig vriendenuitje. Heerlijk uitslapen, genieten van een paasontbijt en natuurlijk paaseieren zoeken! Zin om lekker actief aan de slag te gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor een lang weekend in de Ardennen.

Voor iedere groep heeft Belvilla een passend vakantiehuis. Met voldoende slaapkamers voor iedereen, een ruime woonkamer en een grote keuken kun je met een grote groep genieten van een heerlijke vakantie. Met vakantiehuizen verspreid over heel Europa, vind je altijd een vakantiehuis dat bij je wensen past. En omdat tweede paasdag een extra vrije dag is, kan iedereen genieten van een lang weekend. Voor groepsvakanties hebben we grote vakantiehuizen geschikt voor gezelschappen vanaf 8 personen. Dus of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis voor 10, 12 of misschien wel 20 personen, bij Belvilla vind je altijd een geschikte accommodatie.

Bekijk alle huizen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!