+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis huren oud en nieuw

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Een vakantiehuis met oud en nieuw

Lijkt het u leuk om oud en nieuw een keer ergens anders te vieren? Niet weer het oude, vertrouwde recept, maar eens heel iets anders? Ga dan lekker weg met oud en nieuw! Ga er gezellig met uw gezin, met uw partner of met een groep vrienden even tussenuit. Weg met oud en nieuw betekent: aftellen naar het nieuwe jaar in een chalet in de bergen, een vakantiehuis in de bossen of aan zee.

Een vakantiehuis met oud en nieuw betekent: echt even uit de sleur breken en een frisse start maken met het nieuwe jaar. Wilt u niet te ver reizen? Huur dan een huisje met oud en nieuw in Nederland, Duitsland of België. Het vakantiegevoel ligt om de hoek! Nog wat vrije dagen over? Kies dan voor een zachte jaarwisseling in een vakantiehuis in het zuiden van Europa. Of kunt u niet wachten tot u weer op een besneeuwde berghelling staat? Kies dan voor een skivakantie tijdens oud en nieuw in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. Kortom: opties genoeg voor een sprankelend oud en nieuw elders.

Weekendje weg oud en nieuw

U kent dat wel: u bent maar een paar dagen weggeweest, maar het voelt veel langer. Want een nieuwe omgeving, even weg van thuis betekent uitrusten, bijkomen en weer vol energie beginnen. Oud en nieuw is een perfecte tijd om er even tussenuit te gaan! Zo begint u fris en fruitig aan het nieuwe jaar. Krijgt u ook zo’n zin in een midweek weg met oud en nieuw? Of toch liever een weekend weg met oud en nieuw? Zorg er wel voor dat u de accommodatie kiest die past bij uw reisgezelschap. Gaat u romantisch met uw partner een paar dagen er tussenuit? Kies voor een bungalow met oud en nieuw, van alle gemakken voorzien zodat u samen op het nieuwe jaar kunt proosten bij een knisperend haardvuur. Gaat u weg met oud en nieuw met kinderen? Kies dan voor een ruim vakantiehuis met voor iedereen een eigen kamer of voor een vakantiepark. In een vakantiepark is er vermaak voor iedereen en zal niemand zich vervelen. Denkt u aan een vakantiehuis voor 10 personen met oud en nieuw in Nederland? Omdat u met een groep vrienden op pad gaat? Goede keus! Een jaarwisseling met goede vrienden staat garant voor plezier, gezelligheid en een mooie start van een nieuw jaar met mensen die ertoe doen.

Alle vakantiehuizen

Nederland of liever naar de sneeuw?

Oud en nieuw vieren kan overal: u kunt in Nederland blijven of richting onze buurlanden gaan voor een oud en nieuw dichtbij huis. Wilt u best wel wat verder reizen? In Zuid-Europa vindt u prachtige vakantiehuizen voor een oud en nieuw aan zee, en in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk kunt u prima terecht voor een jaarwisseling op de ski’s in de sneeuw.

Gaat u voor een vakantiehuis met oud en nieuw in Nederland? Of wordt het een vakantiewoning Ardennen met Nieuwjaar? In Nederland en in onze buurlanden – België en Duitsland – is er een ruim aanbod vakantiehuizen voor een mooie jaarwisseling, en dat op een paar uur rijden van thuis. Al eens gedacht aan een vakantiepark met oud en nieuw? Dat is een perfecte optie voor gezinnen met jonge kinderen. Zo weet u zeker dat de kinderen zich prima vermaken.

Wilt u deze dagen benutten om het Nederlandse winterweer te ontvluchten warmere oorden op te zoeken? Dan kunt u natuurlijk een vakantiehuis huren in Zuid-Europa! Heerlijk opladen aan zee in de zon. Ben u meer een sneeuwliefhebber? Dan doet u er goed aan om de wintersport te combineren met de jaarwisseling, en een chalet of appartement te huren in Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk. U skiet zo het nieuwe jaar in.

Bent u er al uit? Wordt het een villa Ardennen met nieuwjaar? Of toch een chalet in de bergen? Waar u ook voor kiest, een paar dagen er tussenuit tijdens de jaarwisseling zal u goed doen! Gelukkig Nieuwjaar!

 
Alle vakantiehuizen

Vakantiepark oud en nieuw

Kijkt u er nu al naar uit de champagnefles ergens anders dan thuis te laten ‘ploppen’? Bedenk nog wel even wat u wilt gaan doen en wie u meeneemt tijdens deze jaarwisseling. Wordt het een vakantiepark met oud en nieuw in Nederland? Een villa voor het gezin in de Belgische Ardennen? Of toch een weekje skiën in de bergen?

Een vakantie met oud en nieuw staat garant voor een paar heerlijke dagen er tussenuit en fris aan het nieuwe jaar beginnen. Bedenk wel van tevoren met wie u reist en wat u wilt doen. 

Wilt u in alle rust een beetje bijkomen? Overdag lange wandelingen maken en ’s avonds gezellig met een boek op de bank? Kies dan voor een villa in een bosrijk gebied om heerlijk bij te komen. Als u het fijn vindt om niet te ver te rijden, kies dan voor een villa in de Belgische Ardennen of Duitsland. Onze buurlanden zijn prima dichtbij bestemmingen voor een korte vakantie.

Gaat u met uw gezin op pad? Kies dan voor een vakantiepark of Disneyland Parijs! De kinderen zullen zich hier zeker vermaken. Houd er rekening mee dat er vuurwerkvrije vakantieparken zijn, dus check dit van tevoren.

Wij wensen u alvast een mooie jaarwisseling en een heel gelukkig Nieuwjaar. Ergens in Nederland, in de Ardennen, aan zee of in de sneeuw.

 
Alle vakantiehuizen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!