+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis Noord-Oost Slovenië

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren voor je volgende vakantie én profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen! Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Noord-Oost Slovenië

Genieten van een romantische omgeving kun je als je kiest voor een vakantiehuis in de omgeving van Pomurska. In deze lieflijke omgeving, tussen de wijnheuvels en de zacht stromende riviertjes, zie je veel ooievaars vliegen. Helemaal tot rust komen kun je ook in 1 van de vele thermale bronnen die je hier vindt.

Ontdek de verschillende regio’s vanuit je vakantiehuis is Slovenië

Volop toeristische bezienswaardigheden vind je in de regio Podravska. Cultuur en natuur wisselen elkaar af. De indrukwekkende bergtoppen zie je al van veraf. Cultuurliefhebber kunnen hun hart ophalen in de steden Pohorje en Maribor. Prachtig wandelen kan in Pohorje. Voor de avontuurzoekers is dit ook een erg leuk gebied. Op Pohorje bedenkt men steeds weer nieuwe aantrekkelijke activiteiten, die ontspanning geven of juist adrenaline opwekken. Voor iedereen dus wat wils!

Sportieve vakantie in Slovenië

Koroška is een van de kleinere regio’s in Slovenië. Goed vertaald betekent de naam Karinthië, maar om verwarring met het Oostenrijkse Karinthië te voorkomen wordt over het algemeen de Sloveense naam Koroška gebruikt. Voor wandelaars en mountainbikers is dit een erg leuk gebied. Kronkelende wandelpaden  leiden langs de punten met de meest prachtige uitzichten. In deze regio vind je ook veel vakantiehuizen met een mooi uitzicht. Geniet hierdoor optimaal van de omgeving!

Alle vakantiehuizen in Noord-Oost Slovenië

Veelgestelde vragen over een vakantie in Noordoost-Slovenië

Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌huisjes‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ in Noordoost-Slovenië? ‌

In Noordoost-Slovenië kun je kiezen uit 2 Belvilla huisjes.‌ ‌

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ in Noordoost-Slovenië? ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ in Noordoost-Slovenië moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ aan de oude binnenstad van Ptuj, Bogojina, de Haloze Heuvels, de Ljutomer-Ormoz wijnroute, de Drijvende Molens, de Terme Moravske Toplice en Terme Radenci.

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ in Noordoost-Slovenië zeker doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ in Noordoost-Slovenië die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌musea bezoeken, natuurgebieden verkennen, wijnproeverijen.

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ in Noordoost-Slovenië absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In Noordoost-Slovenië kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ van Pogača (Sloveens brood), Dekorativni Kruh (decoratief brood), forel, Bohinj spread van varkensvlees, Prosciutto, Carniola worstjes en Frika.

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar Noordoost-Slovenië?‌ ‌

Als je zin hebt in een vakantie naar Noordoost-Slovenië, kun je het beste gaan in de periode van mei tot en met september.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!