+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuis voor mindervaliden - krijg 20% korting

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Aangepast vakantiehuis voor mindervaliden - Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro.

Een mobiele beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie. Daarom biedt Belvilla gedetailleerde informatie over de toegankelijkheid van vakantiehuizen. Onder ‘uitgebreid zoeken’ kun je specifieke kenmerken aanduiden, zoals een aangepast toilet, brede doorgangen of een lift. Door de feitelijke toegankelijkheidsinformatie die Belvilla per huis aanbiedt, kun je zelf inschatten of een vakantiehuis geschikt voor je is! Laat je beperking je niet beperken en vind een toegankelijk vakantiehuis op maat van jouw beperking. In Nederland en ver daar buiten vind je vakantiehuizen waar jij de tijd van je leven kunt beleven tijdens een ontspannen last minute. Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Een paar dagen weg uit de dagelijkse sleur in een andere omgeving, iedereen wil er af en toe even uit. Datzelfde geldt ook voor mindervalide mensen. Een mindervalide vakantie binnen of buiten Nederland, wordt een geslaagde vakantie als het vakantiehuis rolstoeltoegankelijk is en de huisjes onbelemmerd toegankelijk zijn. Het aanbod van accommodaties met aangepaste faciliteiten varieert van historische kastelen en gerestaureerde boerderijen, tot luxe villa’s en sfeervolle appartementen niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa, zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen.

Iedereen heeft recht op een ontspannen vakantie zonder zorgen en als het moet op een aangepaste vakantiebestemming, zodat je bijvoorbeeld heerlijk met je rolstoel van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Als jij een fysieke beperking hebt, is het belangrijkste voor jou dat de aanpassingen in het vakantiehuisje voor mindervaliden goed aansluiten bij jouw fysieke beperking, zodat je een even leuke vakantie kunt genieten als iemand zonder fysieke beperking. Op onze website kun je onder ‘uitgebreid zoeken’ specifieke kenmerken aanduiden, zoals een aangepast toilet, brede doorgangen of een lift. Geniet van toegankelijke vakantiehuisjes voor een zorgeloze vakantie op maat.

Een deel van onze vakantiehuisjes is ook gecertificeerd door de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV), en/of geclassificeerd met het Internationaal Toegankelijkheid Symbool (ITS). Zo ben je verzekerd van een zorgeloos verblijf in een aangepaste vakantiewoning!

boek nu

Als mindervalide op vakantie in een rolstoel

Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel is Nederland een fijn land om op vakantie te gaan. Je vindt vele rolstoelvriendelijke bungalows en vakantiehuisjes voor mindervaliden in Nederland. Zelfs in de bossen vind je verharde paden, die speciaal zijn aangelegd voor rolstoelgebruikers. Als mindervalide in Nederland een vakantiehuis huren, is dan ook heel wat eenvoudiger dan met de rolstoel op vakantie gaan naar Spanje, Italië of Griekenland. Zit je in een rolstoel of heb je een hulphond? Vind je speciaal ingerichte vakantiehuisje en neem de hond gezellig mee.

In Nederland is het mogelijk een vakantiehuis of bungalow voor mindervaliden te huren die volledig is aangepast, zoals rolstoelvriendelijk en aangepaste badkamer, toilet en keuken. Als je maar een geringe fysieke beperking hebt, kun je ook gewoon een bungalow in Nederland huren zonder drempel. Deze bungalows hebben vaak brede doorgangen en zijn in het geheel met een rolstoel toegankelijk. Ook met een fysieke beperking kun je een vakantie aan zee boeken. Als je een vakantiehuis voor mindervaliden huurt, is het wel zo prettig dat je een parkeerplaats hebt naast je vakantiehuis. Of je nu kiest voor een vakantie aan het Noordzeestrand, in het bos of op de hei het is belangrijk dat het vakantie huis op maat is gemaakt voor jouw beperking, zodat jij volop kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

boek nu

Vakantie voor mindervaliden in Europa

Nederland zou op kop lopen als het gaat om voorzieningen en uitgaansmogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking. Maar ook Duitsland, Engeland, Zweden, Zwitserland, Denemarken en Kroatië vinden dit belangrijk. En in landen als Spanje, Italië, Griekenland en Slovenië is er volop aandacht voor mindervaliden. In Europa wonen miljoenen mensen die een fysieke beperking hebben of een beperking en het onderwerp krijgt veel aandacht van de Europese Unie. Ook als je fysieke beperking hebt, heb je recht op een vakantie voor mindervaliden in Europa om te genieten van de zon, de zee en het strand.

In 2016 won de Italiaanse modestad Milaan een prijs voor de meest toegankelijke stad van Europa. In de stad zijn de straten breed en plat en volledig toegankelijk voor personen met een lichamelijke beperking. Ook zijn zo goed als alle toeristische attracties toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Vind je aangepaste vakantiewoning in Italië bij Belvilla. De bruisende stad Barcelona is ook één van de meest toegankelijke steden voor mindervaliden van Europa. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vakantie in de Eifel in Duitsland of even heerlijk genieten van het goede weer en de heerlijke Franse keuken in de Provence. Op Sicilië zijn de meeste bezienswaardigheden dan weer gratis toegankelijk voor rolstoelgebruikers, en wist je dat je hier zelfs als mindervalide je duikbrevet kunt halen? Let's go!

boek nu

Last minute vakantie voor mindervaliden

Geen enkele beperking kan je tegen houden om op het laatste moment eens even lekker weg te willen gaan. Tenslotte is iedereen er wel eens aan toe om naar de zon te vertrekken en wat vitamine D op te snuiven, zodat je er weer een tijdje tegen kunt. Bij Belvilla kun je op het laatste moment een toegankelijk vakantiehuisje voor mindervaliden huren op maat van jouw beperking. Even heerlijk een weekendje weg naar België of een midweek naar Frankrijk. Misschien zelfs wat langer naar het zuiden van Spanje. Bekijk onze last minutes op de website!

Vakantiehuisjes voor mindervaliden vind je door heel Europa. Wil je dicht bij huis blijven dan zijn er genoeg last minute aanbiedingen in Nederland met vakantiehuisjes of villa's op maat van jouw beperking. Of wat dacht je van een vakantiehuisje in de Ardennen waar je heerlijk de boslucht kunt opsnuiven. Hoe zou je het vinden om een stedentrip te ondernemen naar Frankrijk? In Frankrijk zijn voorzieningen aangebracht die het leven van mindervalide reizigers een heel stuk vergemakkelijken, zodat ook zij een heerlijke vakantie kunnen hebben. In Berlijn wordt er elke dag speciaal voor mindervaliden en reizigers die slecht ter been zijn een rondleiding georganiseerd langs de leukste plekjes. Voor mindervaliden biedt Ierland heel wat mogelijkheden. Je zult er een onvergetelijke last minute vakantie hebben dankzij het overweldigende landschap en je aangepaste, gezellige vakantiehuis.

boek nu

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!