Netherlands

Top vakantiehuizen voor koppels, lente 2023

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vier het voorjaar samen in een Belvilla

Wil je er graag een paar dagen of een weekje tussenuit, maar duurt het nog te lang vooraleer de zomervakantie begint? Ga er dan in het voorjaar even samen op uit. Ontdek snel het aanbod en boek je unieke Belvilla vakantiewoning.

 

Weekendje weg met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren

De paasvakantie in april en de vrije dagen in mei en juni... de lente is het ideale seizoen om er samen even tussenuit te gaan en frisse energie op te doen. Trek eropuit in de paasvakantie, met Hemelvaart of Pinksteren.

Wil je met Pasen een weekend of enkele dagen weg? Verblijf dan gezellig samen in een van onze vakantiehuizen. Zowel dicht bij huis als verder weg hebben we mooie Belvilla's voor twee personen. Ga er met Pasen tussenuit en geniet samen van een heerlijke paasbrunch op het terras of in het vakantiehuis. Ook met Hemelvaart of Pinksteren kun je er even tussenuit. Vanuit je vakantiewoning valt er genoeg te beleven. Vergeet je wandelschoenen, fiets of mountainbike niet; veel van onze vakantiehuizen liggen in een landelijke omgeving of vlak bij zee. Zo kun je de prachtige omgeving samen ontdekken. Weet je al welk vakantiehuis het wordt?

Boek een weekendje weg

Geniet van de paasvakantie van 2021

Vind je een weekend te kort en wil je liever een hele week weg? Ontdek dan eens ons aanbond voor in de Paasvakantie. Op veel plekken in Zuid-Europa schijnt de zon al volop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker dicht bij huis te verblijven.Overweeg je om in de paasvakantie een weekje weg te gaan? Bij Belvilla is er genoeg keuze voor een vakantie met z'n tweeën. Ben je op zoek naar een zonvakantie? Geniet dan van de eerste warme zonnestralen van het jaar vanuit een van onze vakantiehuizen in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Op veel plekken is het zelfs al mogelijk om een duik in zee of het zwembad te nemen. Maar ook op een terrasje in de zon is het heerlijk genieten.

Wil je in de paasvakantie niet heel ver rijden? Dan is een vakantie in België of Nederland een optie. Ook hier begint de zon te schijnen en hervat het buitenleven zich. Wie weet kun je samen al eens barbecueën. Klinkt goed hé? Weet je al waar je naartoe wilt?

Boek je paasvakantie

Geniet samen van het voorjaar

De lente is hét seizoen waar we allemaal vol verlangen naar uitkijken. We genieten weer van de eerste zonnestralen en we worden wakker gemaakt door vrolijk, fluitende vogels. Dit seizoen is ook het perfecte moment om er lekker samen even op uit te gaan en nieuwe energie op te doen.

Kijk je in de winter al uit naar een zonnige vakantie? En is de zomer naar je gevoel nog te ver weg? Ga er dan lekker in het voorjaar tussenuit. Zowel voor een weekend, een midweek of een hele week hebben we genoeg keuze. Wat denk je bijvoorbeeld van een weekendje weg, samen naar de Nederlandse kust? Of naar de Ardennen? Of een week in de paasvakantie naar het zonnige Zuid-Europa? Waar je ook naartoe gaat in het voorjaar, samen is het overal genieten!

Eropuit in het voorjaar

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!