+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Bijzondere vakantiehuisjes - krijg tot 20% korting

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro

Al onze bijzondere vakantiehuizen zijn geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting en voldoen aan al jouw wensen voor een wel heel bijzondere vakantie. Onze huizen zijn origineel en authentiek en bieden net dat tikkeltje meer aan jouw vakantie. Of het nu met de hele familie gaat, of een romantisch weekendje met zijn twee, Belvilla helpt je op weg om van jouw vakantie DE vakantie van je leven te maken. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website en droom alvast weg bij zoveel moois!

Bijzondere huisjes Nederland

Onze vakantiehuizen zijn allemaal origineel en authentiek. Op zoek naar een bijzonder vakantiehuis dat net dat tikkeltje anders is? Niet dat er iets mis is met een vakantiewoning op een vakantiepark, maar overnachten in een iglo-bungalow, een prachtig oud klooster, een voormalige school, een modern kasteel of een graanwindmolen spreekt toch meer tot de verbeelding. Ze zijn geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting en liggen allemaal op mooie plekken in de natuur, in het bos, op de hei, in de buurt van het strand of op het platteland. Zo heb je bij thuiskomst een bijzonder verhaal te vertellen en een hoop nieuwe herinneringen.

Bijzondere vakantiehuizen landelijk

Bijzondere vakantiebestemmingen Zuid-Europa

Je kunt een paar dagen in Nederland verblijven, maar ook in Zuid-Europa bieden wij de meest bijzondere vakantiehuizen aan. Wat dacht je van een gerestaureerde grotwoning in Castilla La Mancha? Deze bijzondere woning is volledig gerestaureerd met behoud van haar originele karakter. Het ontbreekt daarbij niet aan modern comfort, in deze grotwoning vind je een jacuzzi, uitgehouwen in de rotsen, en zelfs een infraroodsauna. Je kunt ook verblijven in een traditionele trullo in Italië, een karakteristiek stenen huisje met kegelvormig dak, typisch voor de Puglia streek. Er is een groot terras aanwezig met tuinmeubilair en hangmatten om volop te genieten van een zalige zomerdag.

Bekijk vakantiehuizen in Puglia

Bijzonder vakantiehuis voor mindervaliden

Als mindervalide vraagt het meestal wat extra inspanning om een vakantiewoning te boeken. Misschien heb je een brede doorgang nodig en een speciaal aangepast toilet of douche? Bij Belvilla hebben we dit allemaal voorzien en bij ons kun je als mindervalide zeker ook van onze unieke vakantiehuizen genieten. Kom zorgeloos genieten van een prachtige omgeving, een beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie! Zoals je ziet bevatten onze woningen alle informatie over mobiliteitstoegang, zodat je kunt zien of onze unieke vakantiehuizen voor jou geschikt zijn.

Alle vakantiehuizen voor mindervaliden

Bijzondere vakantiehuizen Nederland

Zin in een unieke vakantie in Nederland in een van onze bijzondere vakantiehuizen? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek onze bijzondere vakantiewoningen voor een buitengewone ervaring. Een bijzonder huis aan zee, een historische molen die volledig omgebouwd werd voor jouw comfort of een vakantie op een boot, Belvilla's aanbod is enorm uitgebreid. Je kunt zowel in Nederland als België terecht, maar als je langer dan een paar dagen wegblijft, kun je zelfs naar Frankrijk of Spanje! Waar je ook naartoe gaat, Belvilla maakt het bijzonder!

Bijzondere vakantiehuizen Nederland

Veelgestelde vragen bijzondere vakantiehuizen

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Nederland?

Belvilla heeft meer dan 2.750 vakantiehuizen in Nederland.

Hoeveel bijzondere locaties heeft Belvilla?

Belvilla heeft 50 bijzondere vakantiehuizen en dit aantal groeit.

Wat kost een bijzonder vakantiehuis van Belvilla?

Bij Belvilla kun je al een bijzonder vakantiehuis boeken vanaf 40 euro per nacht. Wil je meer luxe dan is een villa een goed idee, hiervoor betaal je al snel een paar honderd euro per nacht.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!