+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Babyvriendelijke vakantiehuizen

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Baby-vakantie met je gezin

Kies je voor een baby-vakantie met je gezin? Speciaal voor de allerkleinsten biedt Belvilla in heel Europa babyvriendelijke vakantiehuizen met kinderstoel, kinderbed en/of kinderbox. Knusse vakantiewoningen of appartementen aan zee, vakantiehuisjes op een vakantiepark, landelijke gelegen boerderijtjes of luxe, comfortabele villa’s inclusief zwembad met warm water en omheinde tuin; Belvilla’s met allerhande baby-faciliteiten genoeg!

Voordelen van een vakantiehuis:

  • Je reist met je eigen auto (dus je neemt je eigen kinderwagen, eigen speelgoed en andere handige babyspullen gewoon lekker mee.
  • Je reist in je eigen tempo (je bepaalt jullie eigen rustpauzes en je kunt meteen terug als je baby ziek wordt)
  • Je neemt je eigen voeding mee van thuis.

 

  • Je hebt veel meer ruimte dan een hotelkamer je kan bieden, dus privacy en rust genoeg (je baby heeft een eigen slaapkamertje dus je hoeft niet stil te doen tijdens zijn/haar middagdutje. Je gaat gewoon lekker in je tuin zitten of je vermaakt je elders in je vakantiehuis)
  • Je hoeft geen uitstapjes te maken om het leuk te hebben (je Belvilla is al leuk genoeg met bv een opblaasbaar babybad in de tuin)
  • Bij sommige vakantiehuizen zijn er gethematiseerde kinderkamers
  • Vaak is er al speelgoed ter plaatse dus moet je minder meenemen en heb je wat extra plek in de auto.
Bekijk alle huizen

Babyvriendelijke vakantiehuizen in Nederland

Nederland is natuurlijk een babyvriendelijk vakantieland bij uitstek! Geen lange reistijd, een mild klimaat, schone stranden en een prachtig, bosrijk achterland waar in alle rust gewandeld of gefietst kan worden met je kleintje. Belvilla biedt alleen al in Nederland zo’n 500 speciaal babyvriendelijke vakantiehuizen die beschikken over magnetron, kinderbed en kinderstoel. In sommige vakantiehuisjes staat zelfs al een kinderbox te wachten. En wat dacht je van een gezellige, babyvriendelijke bungalow op een vakantiepark!

Een kinderbungalow in een vakantiepark is een absolute aanrader. Je kinderen zullen er weg van zijn. In de kinderbungalow is gedacht aan alle faciliteiten die nodig zijn om te voldoen aan de vakantiewensen van jonge gezinnen. De bungalow is voorzien van een aparte kinderkamer volledig ingericht volgens kindervriendelijke thema's waar de allerkleinsten dol op zijn.

Over keukengerei moet je je hier geen zorgen maken. Alles waar een jong gezin nood aan heeft kan je hier terug vinden. Het gehele vakantiehuis is bovendien ingericht met zowel meubels voor kinderen als voor volwassenen en is natuurlijk kindveilig! Alle gevaarlijke zaken zoals stopcontacten zijn beveiligd met kinderslot of bevinden zich uit het bereik van hun grijpgrage handjes.

Bekijk alle huizen

Baby-vakantie in Spanje, Italië, Turkije, Portugal en Griekenland

Belvilla biedt ook een groot aantal babyvriendelijke appartementen en vakantiewoningen in Zuid-Europa. In Spanje vind je zelfs drie babyvriendelijke kasteelhoeves voor een klein gezin of voor een grotere groep.En Italië biedt o.a. babyvriendelijke, landelijk gelegen cottages met of zonder zwembad en genoeg koele plekjes in huis tijdens de warme zomermaanden.

Selecteer de faciliteiten die je zoekt, bijvoorbeeld je favoriete vakantieland, het gewenste type vakantiehuis, kindermeubilair, magnetron, wasmachine, omheinde tuin of zwembad en vind de ideale baby-vakantie!

Zowel Spanje als Italië zijn heel kindvriendelijke landen maar let hier bij het boeken toch iets meer op de voorziene faciliteiten. Bekijk goed op voorhand wat je nodig hebt en wat er aanwezig is want je rijdt natuurlijk niet snel even heen en weer als je wat vergeten bent.

Vele vakantiewoningen in beide landen zijn voorzien van kinderbedjes en boxen en vaak kan dit ook aangevraagd worden. Op de vakantieparken zijn er steeds voldoende plekken waar de jongsten heerlijk kunnen ravotten. Maar ook de meer afgelegen vakantiehuizen heb vaak voldoende mogelijkheden waar je kan ontspannen met je allerkleinste! Kijk ook altijd goed naar de faciliteiten van het zwembad. Lees even of er een ondiep gedeelte is dat kan afgesloten worden zodat je alles goed in de gaten kunt houden van je strandstoel.

Bekijk alle huizen

Belangrijke zaken als je met een baby reist

Voor veel mensen lijkt het een lastige opgave de baby mee op reis, maar eigenlijk valt alles best mee eenmaal je eraan gewend bent. Je moet natuurlijk geen all inclusive boeken op het laatste moment of naar een avontuurlijke regio reizen waar malaria voorkomt, maar met een goede planning is het een echte vakantie voor iedereen! Hier enkele tips waar je rekening mee kan houden wanneer je met de baby of met baby's reist.

Als je met het vliegtuig reist, informeer je best wel even op voorhand welke voorzieningen de luchtvaartmaatschappij voorziet want bij iedere maatschappij verschilt dit volledig. Zorg dat je kind tijdens het opstijgen een fopspeen bij de hand heeft waar hij flink op kan zuigen als hij last heeft van zijn oren. Als je met de auto reist, rijd je best nooit te lang aan een stuk door. Neem regelmatige pauzes zodat de kleine kinderen de benen kunnen strekken en je de baby kan verversen. Bekijk goed hoeveel uur rijden je bestemming is en plan dit goed. Verre reizen zijn niet onmogelijk als je alles goed plant of de trip verdeelt over meerdere dagen zodat je de baby en ook jezelf niet uitput. Het moet tenslotte vakantie blijven voor iedereen.

Bekijk goed de voorzieningen van de vakantiehuizen, hotels en appartementen waar je gaat verblijven. Zodat je heel goed weer waar je moet opletten om mee te nemen. Als je met een baby op vakantie gaat buiten je eigen land, moet je ook rekening houden met geneesmiddelen die je kan nodig hebben. Het lijkt een hele boterham, maar uiteindelijk is op vakantie gaan met jonge kinderen gewoon heel goed te doen.

Bekijk alle huizen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!