+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantie op de boerderij

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Een unieke ervaring op een vakantieboerderij

Even weg uit alle drukte van de stad en op naar het platteland. Verblijf in een vakantieboerderij en geniet van een vakantie in de frisse buitenlucht. Hier zit je midden in de groene weilanden of wuivende graanpalmen te genieten van het boerenleven. Je hoort de koeien loeien, de geitjes mekkeren en de schapen blaten. Dat is gezelligheid met een groter gezelschap dat het hele gezin!

Een boerderijvakantie met een grote groep

Het spreekt voor zich dat een boerderijvakantie ideaal is voor kinderen. Hier kunnen ze kennismaken met de basis van ons voedsel, alles leren over dieren en natuurlijk kunnen ze op vakantieboerderijen genieten van het buitenleven. Reken maar dat ze met gezonde blosjes weer huiswaarts keren.

Een vakantieboerderij is dus een prima accommodatie voor een vakantie met het gezin. Maar ook als groepsaccommodatie is een vakantiehuis bij de boeren populair. Er zijn zeer ruime vakantieboerderijen beschikbaar met vele slaapkamers en badkamers, waar je met een groot aantal personen kunt verblijven. Daarbij kun je ook kiezen voor een luxe vakantieboerderij met zwembad. Of ga je liever met zijn tweetjes weg naar het platteland voor een romantisch verblijf in een vakantieboerderij? Het is allemaal beschikbaar in het aanbod van Belvilla.

Bekijk alle huizen

Een vakantieboerderij in Nederland

Hoewel ons land voornamelijk vlak is, biedt het toch veel variatie. De meren van Friesland, de heidevelden van Drenthe, de lange kustlijn van Noord-, West- en Zuid-Nederland, de Waddeneilanden en de bossen van Brabant bieden elk jaar opnieuw mogelijkheden voor een leuke vakantie.

Omdat Nederland goed voorzien is van boerenbedrijven, heb je veel keus in het vinden van een vakantieboerderij. Huur bijvoorbeeld met een groot aantal personen een boerderijaccommodatie in Friesland en leer met zijn allen zeilen of surfen op de Friese meren. Ga daarna 's avonds lekker uit eten in een van de gezellige stadjes in de buurt zoals Sneek of Hindeloopen. Je kunt natuurlijk ook gezellig met zijn allen koken in de vakantieboerderij en op het terras genieten van de stilte van het platteland. Ga je met uw kinderen een weekendje weg? Boek dan een vakantieboerderij in Drenthe. Dit is naast dat van de heide ook het gebied van de schapen of in Limburg om per fiets de heuvels te bedwingen. Ook Brabant is erg leuk, waar je de omgeving te paard kunt verkennen.

Bekijk alle huizen

Een vakantieboerderij in het buitenland

Wanneer je de zon én de rust van het platteland wil opzoeken, dan is een vakantieboerderij huren in Zuid-Europa een goed idee. Je vindt ze onder andere in Zuid-Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Wanneer je kiest voor deze landen kun je het best logeren bij een accommodatie die valt onder het agriturismo.

Een accommodatie in het agriturismo is leuk en veelzijdig. Je komt terecht in een actief boerenbedrijf, waarbij de boerderij dus tegelijkertijd actief boeren en toerisme aanbiedt. Zo kun je dus een kijkje nemen in het echte buitenlandse boerenleven. Huur bijvoorbeeld een gezellige studio voor twee op een vakantieboerderij in Spanje. Ook is het mogelijk om een groter vakantiehuis te huren, voor als je met meerdere personen op vakantie gaat. In Frankrijk kun je op zoek gaan naar een bungalow voor het hele gezin. Of ontdek de boerderijen in Italië, waar je bijvoorbeeld een reünie kunt organiseren. Zoek er een uit met een groot terras waar je tijdens warme avonden bij een goed glas Italiaanse wijn oude herinneringen kunt ophalen met je vrienden.

Bekijk alle huizen

Vakantieboerderij voor speciale gelegenheden

Behalve voor een vakantie op het platteland zijn vakantieboerderijen ook vaak een ideale accommodatie voor een jubileum of ander groot familiefeest. Ver weg van de drukte kun je feestvieren met al je dierbaren. Ook voor bedrijfsuitjes is een vakantieboerderij erg praktisch en geliefd.

Even weg uit de stedelijke omgeving en genieten tussen de boerderijdieren en akkers. Hier kun je in alle rust genieten van een groot gezelschap. Dit is ideaal voor familievakanties, grote feesten en partijen, maar ook voor netwerkevenementen of teamuitjes. Want jong en oud, en groot en klein vindt het fijn op de boerderij. Dus wat je ook in gedachte hebt, iedereen voelt zich thuis in een vakantieboerderij. Bekijk snel ons aanbod in binnen- en buitenland.

Bekijk alle huizen

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!