+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Hoe geniet je van een goedkope vakantie in Spanje?

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Ontdek de beste goedkope vakanties in Spanje

In sommige gevallen kan de kostprijs van vakanties een van de belangrijkste redenen zijn waarom sommige mensen niet van hun vrije tijd genieten. Daarom is het belangrijk om te weten dat er ook goedkope vakantiemogelijkheden zijn in Spanje. Bovendien kunnen ze dankzij Belvilla voor een paar dagen accommodatie en vakantiehuizen huren tegen de beste prijs.

Je hoeft niet veel geld uit te geven om een ​​fantastische vakantie te beleven, maar je moet wel weten hoe je goedkope Spanje vakanties organiseert. Afhankelijk van het type vakantie dat je gaat kiezen, is het aan te raden om te kijken naar de verschillende soorten accommodaties bij Belvilla.

Goedkope strandvakanties

Het organiseren van goedkope strandvakanties in Spanje is de meest populaire manier bij de meeste mensen, aangezien naar het strand gaan gratis is en een goede manier is om te ontspannen. Steden met een strand hebben echter vaak hoge kosten als het gaat om een ​​verblijf in hotels of eten in restaurants, daarom is het essentieel om te weten hoe je de kosten zo veel mogelijk kunt drukken. Bekijk bijvoorbeeld lang van te voren de vakantie huisjes in Spanje.

De Costa del Sol is een van de duurste bestemmingen in Spanje, dus het is aan te raden om een ​​kijkje te nemen bij Belvilla vakantiehuizen in dit gebied om kosten te besparen. Dit is de beste manier om in augustus goedkoop op vakantie te gaan zonder aan comfort in te boeten.

Vakantiehuizen aan de Costa del Sol

Goedkope zwembadvakanties

Als je niet echt van het zand op het strand geniet, is het zwembad een zeer populaire optie. Bij het boeken van een accommodatie met zwembad bij Belvilla brengt dit geen extra kosten met zich mee, dus daar kun je prima gebruik van maken. Bovendien zijn er meestal minder mensen bij de zwembaden dan op het strand, een ideale setting om te genieten van een goed boek en je op je gemak te voelen op vakantie.


Om van het zwembad te genieten, is het aan te raden om in de zomer op vakantie te gaan naar een warme plek, aangezien het in de winter praktisch onmogelijk is om van het zwembad te genieten vanwege de lage temperatuur van het water. Er zijn verschillende aanbevolen plaatsen in Spanje, zowel in het binnen- als buitenland.

Vakantiehuizen met privé zwembad

Goedkope vakanties in de bergen

Excursies naar de bergen maken is ook een heel goedkope en leuke activiteit voor een goedkope gezinsvakantie. In warme seizoenen, zoals de zomer, is accommodatie in berggebieden goedkoper, dus het kan een goede gelegenheid zijn om goedkope vakanties in Spanje te organiseren.

Bij Belvilla vind je een grote variatie aan accommodaties in berggebieden. Houd er wel rekening mee dat als je in de wintermaanden liever naar de bergen gaat om te skiën, de kosten hoger zullen zijn. Het goede nieuws is dat wandelen en het organiseren van bergroutes helemaal gratis is, wat de kosten van vakanties significant verlaagt.

Vakantiehuis in de bergen in Spanje

Goedkope vakanties in een landelijke omgeving

Landelijke gebieden zijn de laatste jaren enorm populair geworden in Spanje, dus er zijn steeds meer plaatsen om te bezoeken. Het platteland is erg aantrekkelijk voor goedkope vakanties, vooral omdat de kosten veel lager zijn dan in de grote steden.

Bij Belvilla vind je landelijke huizen te huur in bijvoorbeeld Andalusië of Asturië. Afhankelijk van het soort activiteiten dat je tijdens jouw vakantie wilt ondernemen, is het raadzaam om voor het ene of het andere gebied in Spanje te kiezen. Het is ook mogelijk om een ​​landelijk huis te huren in een gebied dat vlakbij het strand ligt, hoewel het niet hetzelfde gevoel zal zijn aangezien er een groot aantal toeristen in het gebied aanwezig zal zijn.

Landelijke vakantiehuizen in Spanje

Veelgestelde vragen over goedkope vakanties in Spanje

Waar naartoe op goedkope vakantie in Spanje?

Spanje biedt een groot aantal plaatsen om te bezoeken zonder een groot budget nodig te hebben. Een van de meest populaire opties is om in het laagseizoen naar het strand te gaan of een landelijk huis te huren om gratis van de natuur te genieten. De keuze hangt vooral af van de smaak die elke persoon heeft bij het organiseren van zijn vakanties.

Wanneer kun je het beste een goedkope vakantie in Spanje organiseren?

Over het algemeen hangt het af van de plaats waar je naartoe reist. Tijdens het laagseizoen naar het strand gaan zorgt ervoor dat de kosten veel lager zijn dan in de maanden juli en augustus. Als er een reis naar de bergen wordt georganiseerd, is dat helemaal anders aangezien de laagseizoenmaanden de zomermaanden zijn.

Hoe goedkope accommodatie boeken voor een vakantie in Spanje?

Belvilla heeft een groot aantal vakantiehuizen in verschillende streken van Spanje, dus het is aan te raden om rekening te houden met alle beschikbare opties. Zodra je de prijzen van de accommodatie kent, is het gemakkelijker om de vakanties met de laagst mogelijke kosten te organiseren.

Is het mogelijk om goedkoop naar het strand te gaan in Spanje?

Om een ​​goedkope strandvakantie in Spanje te organiseren, is het noodzakelijk om dit buiten het zomerseizoen te doen. In gebieden als de Costa del Sol of Costa Blanca zijn de maanden september of oktober nog steeds een goede optie om naar het strand te gaan aangezien de temperaturen nog steeds hoog genoeg zijn.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!