+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Onze bekroonde Belvilla's van 2021

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Onze bekroonde Belvilla's van 2021

Al meer dan 11 jaar reiken we Belvilla Awards uit aan huizen en huiseigenaren die bovengemiddeld presteren. Het vakantiehuis is altijd tip top in orde, krijgt van gasten steeds opnieuw een hoge online beoordeling en de gastheer en/of gastvouw doen altijd net dat beetje meer. Boek je een Belvilla bekroond met een award, dan ben je als gast verzekerd van een fantastische vakantie. Je hebt de keuze uit meer dan 1.500 bekroonde vakantiehuizen verspreid over heel Europa. Er is er altijd wel  een die past bij de vakantie van je dromen. We wensen je alvast een heerlijk verblijf!

Een terugblik op de Belvilla Awards

In 2010 is Belvilla begonnen met het uitreiken van Awards met als doel onze huiseigenaren te bedanken voor hun inspanningen. En ook om hen nog meer bewust te maken hoe belangrijk het is om gasten een 9+ ervaring te bieden. Een tevreden gast, is een terugkerende gast.

Bekijk alle huizen met een Award

Meesters in gastvrijheid

We begonnen met slechts 8 awards. In de loop der jaren werden er steeds meer awards toegekend en ook de naamgeving veranderde. Maar hoewel de titels veranderden, bleef de insteek hetzelfde: de huiseigenaren die werden onderscheiden hebben zonder uitzondering bewezen het gastheerschap tot in de puntjes te beheersen.

Bekijk alle huizen met een Award

Zorgvuldig geselecteerd

Elk jaar worden de award winnende huizen zorgvuldig gekozen op basis van specifieke en strikte criteria. De winnende huiseigenaren ontvangen een certificaat om in hun vakantiehuis te tonen. Nieuwe gasten zien zo bij aankomst dat dit huis door eerdere bezoekers is verkozen tot een van de meest populaire Belvilla's.

Bekijk alle huizen met een Award

Trots om partner te zijn

Sommige van onze prijswinnende huizen hebben meerdere jaren achter elkaar gewonnen. Er zijn ook huiseigenaren die Belvilla om advies gevraagd en zijn beloond nadat ze dit ter harte hebben genomen. Weer andere huiseigenaren verhuren net pas via Belvilla en zijn onze nieuwe rijzende sterren. Belvilla is er trots op om de verhuurpartner te zijn van al deze geweldige vakantiehuizen.

Bekijk alle huizen met een Award

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!