Netherlands

Beleef de lente in een vakantiewoning

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Beleef de lente in een Belvilla

Wachten op de zomervakantie duurt altijd lang. Het is dan ook heel fijn als je tussendoor een pauze kunt inlassen. Een weekje weg in de Paasvakantie of een weekendje weg naar zee is altijd een goed idee. Ontdek daarom snel ons aanbod en boek jouw unieke Belvilla voor de lente. 

Weekendje weg met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren

De paasvakantie in april en de vrije dagen in mei en juni... de lente is het ideale seizoen om er even tussenuit te gaan en frisse energie op te doen met familie of vrienden. Trek eropuit in de paasvakantie, met Hemelvaart of Pinksteren.

Wil je met Pasen een weekend of enkele dagen weg? Verblijf dan gezellig met de kinderen in een van onze vakantiehuizen. Zowel dicht bij huis als verder weg hebben we mooie Belvilla vakantiehuizen voor heel de familie. Kies voor een vakantiehuis met een royale tuin en laat de kinderen paaseitjes zoeken of maak een heerlijke paasbrunch. Ook met Hemelvaart of Pinksteren kun je er even tussenuit. Vanuit je vakantiewoning valt er genoeg te beleven. Vergeet je wandelschoenen of fietsen niet; veel van onze vakantiehuizen liggen in een landelijke omgeving of vlak bij zee. Zo kun je de prachtige omgeving samen ontdekken. Weet je al welk vakantiehuis het wordt?

Boek een weekendje weg

Geniet van de paasvakantie van 2021

Vind je een weekend te kort en wil je liever een hele week weg? Ontdek dan ons aanbod voor in de paasvakantie. Op veel plekken in Zuid-Europa schijnt de zon al volop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker dicht bij huis te verblijven.

Overweeg je in de paasvakantie van 2021 een weekje of een paar dagen weg te gaan? Bij Belvilla is er genoeg keuze voor een vakantie met heel de familie. Ben je op zoek naar een zonvakantie? Geniet dan van de eerste warme zonnestralen van het jaar vanuit een van onze vakantiehuizen in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Op veel plekken is het zelfs al mogelijk om een duik in zee of het zwembad te nemen. Maar het is ook heerlijk om gewoon lekker in de zon te genieten op een terrasje.

Heb je in de paasvakantie geen zin om heel ver te rijden met de kinderen? Dan is een vakantie in België of Nederland een echte aanrader. Ook hier begint de zon al te schijnen, waardoor je heerlijk buiten kunt leven. Wie weet kun je zelfs al een keer barbecueën. Weet jij al waar je naartoe wilt?

Boek jouw Paasvakantie

In het voorjaar eropuit met de familie

De lente is hét seizoen waar we allemaal vol verlangen naar uitkijken. We genieten weer van de eerste zonnestralen en we worden wakker door vrolijk, fluitende vogels. Dit seizoen is ook het perfecte moment om er lekker met het gezin of heel de familie tussenuit te gaan.

Kijk je in de winter ook altijd uit naar een zonnige vakantie? Maar duurt de zomer naar jouw gevoel nog veel te lang? Ga er dan lekker in het voorjaar tussenuit. Zowel voor een weekendje als midweek en een hele week hebben we genoeg keuze in ons ruime aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje weg met het gezin of de hele familie naar de Belgische Ardennen of de Nederlandse kust? Of een weekje naar het zonnige Zuid-Europa in de paasvakantie? Terwijl de kinderen zich vermaken op het strand of in de natuur geniet jij misschien van een goed boek. Waar je ook naartoe gaat, samen is het overal genieten!

Eropuit in het voorjaar

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Join our network and grow your business with us!