Groepsaccommodaties & groepshuizen | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Voor elke vakantie een vakantiehuisje

Wat is voor jou de ideale vakantie?

Een selectie uit ons aanbod groepshuizen

Vind uw groepsaccommodatie bij Belvilla

Houdt u ervan om gezellig met een grote groep vrienden of de hele familie eropuit te gaan? Ontdek dan eens de groepshuizen van Belvilla. Sommige vakantiehuizen zijn zelfs geschikt voor meer dan 50 personen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een groepshuis in België of Nederland? Lekker wandelen in de Ardennen of door het Limburgse landschap. Er is werkelijk voor ieder wat wils te vinden in ons ruime aanbod aan groepsaccommodaties.

Inspiratie

Groepshuizen in België

Of u nu met vrienden of de hele familie op vakantie gaat, in België is er genoeg te doen voor groepen. Stap bijvoorbeeld op een mountainbike en verken de omgeving van de Ardennen, laat u verwonderen door de gezellige steden of drink samen een echt Belgisch biertje op het terras.

Lees meer
Groepshuizen in België
Groepshuizen in Nederland

Wilt u het liefst niet al te ver rijden met een grote groep? Geen zorgen! In Nederland zijn er genoeg groepsaccommodaties te vinden, die voor ieder wat wils bieden. Verblijf bijvoorbeeld in het bourgondische Limburg, waai uit op het strand van Texel of maak eindeloze fietstochten door Drenthe.

Lees meer
Groepshuizen in Nederland
Groepshuizen voor elk seizoen

Bent u bezig met het plannen van een groepsuitje, maar weet u nog niet wanneer u weg wilt? Bij Belvilla kunt u in ieder seizoen een groepshuis huren. Neem snel een kijkje in ons aanbod!

Lees meer
Alle groepshuizen
Groepshuizen voor verschillende soorten groepen

Bij Belvilla vindt u verschillende soorten groepshuizen. Met wie gaat u het liefst op groepsvakantie? Is dat met uw familie, uw vrienden of misschien uw collega’s? In het ruime aanbod vindt u altijd een groepshuis dat op uw wensen aansluit. Er zijn groepshuizen voor 8, maar ook voor 40 personen!

Lees meer
Alle groepshuizen
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020