Slaap als een prins(es) in een kasteel

Slapen in een kasteel
Slapen in een kasteel

Droom je ook over het slapen in een sprookjesachtig kasteel? Dat kan in een van de Belvilla kastelen verspreid door heel Europa. Al vanaf het moment dat je aankomt via de oprijlaan waan je je direct in de middeleeuwse sferen. Tijdens een diner in de eetzaal voel je de romantische sfeer terwijl je omgeven bent met prachtige kroonluchters en de warmte voelt van de open haard.


Je kunt de geschiedenis nog voelen wanneer je door de kasteelgangen loopt. De rijke geschiedenis van de ridders en jonkvrouwen zal op meerdere plaatsen nadrukkelijk worden toegelicht. De prachtige kasteeltuinen zijn perfect voor een wandeling en bevinden zich midden in de natuur.

Vind een accommodatie in een kasteel

Overnacht op het water

Slapen op een woonboot
Slapen op een woonboot

Als je op zoek bent naar een ultiem en voornamelijk rustige vakantie accommodatie, dan is een woonboot echt iets voor jou. Alle woonboten zijn gelegen in een rustige omgeving waardoor je even heerlijk kunt ontspannen en weer helemaal kunt opladen. Of je nu graag een boek leest in de zon of lekker actief bezig wilt zijn op het water, tijdens je verblijf in een woonboot kan het allemaal.


Geniet van prachtige zonsondergangen tijdens een hapje en drankje vanaf je eigen terras op het water. Op een zomerse warme dag kun je een verfrissende duik nemen om even heerlijk af te koelen. Kun je niet wachten om in slaap te vallen door de beweging van het water? Bekijk dan nu alle woonboot accommodaties gelegen op mooie plekken in Europa.

Vind een accommodatie op het water [/button]

Verblijf in een boomhut

Accommodatie in een boomhut
Accommodatie in een boomhut

Wie wil er nu geen eigen boomhut? Zoek het hogerop tijdens je volgende vakantie, door een unieke accommodatie te boeken in een van de boomhutten van Belvilla. Tussen de bladeren meters boven de grond ben je helemaal in je eigen wereld weg van alles om je heen.


Door het slapen tussen de zingende vogels en het geluid van de wind door de blaadjes zul je het ultieme buitenleven ervaren. Alle boomhutten zijn rijk uitgerust en je zult tijdens je verblijf dan ook niets te kort komen. De sfeer die in de boomhutten hangt zal ervoor zorgen dat je deze vakantie nooit meer zult vergeten. Ben je klaar om de boom in te gaan?
Er zijn ook boomhutten met een hot tub als je wilt genieten van net iets meer ontspanning tijdens je verblijf.

Vind een accommodatie in een boomhut [/button]

Overnachten in een Trullo

Slapen in een Trullo
Slapen in een Trullo

Een van de mooie gebieden in het zuiden van Italië is Puglia. De meest witte stenen huisjes ook wel Trulli (enkelvoud) genoemd, staan in de plaats Alberobello waar je wel duizenden verschillende soort kunt bewonderen. Struin heerlijk door de straten en genieten van deze huizen die niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.

Een Trullo is te herkennen aan kegelvormige daken, waarop vaak versieringen werden geschilderd om het kwaad buiten te houden. Naast de knusse sfeer in de Trullo hebben de meeste accommodaties een mooie achtertuin, waar je heerlijk van de omgeving en het weer kunt genieten. Als je de gezelligheid wilt opzoeken kun je een bezoek brengen aan de leuke dorpjes in de omgeving, Cisternino is een echte aanrader vanwege de leuke smalle straatjes.

Vind een accommodatie in een Trullo [/button]

Overnacht in een Authentieke hooiberg

Slapen op de boerderij
Slapen op de boerderij

Als je altijd al hebt willen slapen tussen de koeien op de boerderij, dan is dit je kans. In het Twentse Wierden vind je het rijksmonument Erve Woolderink en de twee unieke accommodaties namelijk de “Reggehooibergen”. Trek je klompen maar vast aan, want deze boerderij is nog in volle gang dus je kunt echt genieten van het boerenleven. Zo kunnen de kinderen in de ochtend de eieren zelf halen bij de kippen voor een heerlijk ontbijtje.


De omgeving van Wierden is prachtig om met de fiets te verkennen, op de boerderij kun je fietsen huren en route informatie opvragen. Vlak naast de boerderij loopt de rivier de Regge, die zich uitermate goed leent voor een mooie kanotocht.

Als je liever op de boerderij blijft, kun je genieten de bosachtige tuin waar je uren kunt spelen. Op het erf staat ook een trampoline en kunnen de kinderen spelen met de skelters.

Vind deze accommodatie in de hooiberg [/button]

Slaap in een grotwoning met geweldig uitzicht op de Sierra Nevada

Slapen in een grotwoning
Slapen in een grotwoning

In het Spaanse plaatsje Lopera vind je op een hoogte van 1000 meter een mooie grotwoning. Deze unieke accommodatie is een goede plek om heerlijk tot rust te komen in de zuivere lucht en de mooie uitzichten. Er zijn in de omgeving leuke tours te boeken om meer te leren over de streek en natuurlijk alles over Sierra Nevada.

De stad Granada is in slechts 25 minuten te bereiken voor als je leuke markten, winkels of restaurants wilt bezoeken. Deze accommodatie is perfect voor zowel de actieve wintersporter, bergbeklimmers en wandelaars.

Vind deze accommodatie in een grotwoning [/button]

Naar Blog overzicht