Een selectie uit ons aanbod van vakantiehuizen met Hemelvaart

Weekendje weg met Hemelvaart

Hemelvaart is het ideale moment om er een paar dagen lekker tussenuit te trekken. De kans op mooi weer is groot, de natuur staat volop in bloei en ook onze vakantiehuizen staan er prachtig bij. Gezellig met het gezin op pad, een weekendje met vrienden of familie of een romantische vakantie met twee? Hemelvaart biedt een heleboel vakantiemogelijkheden en Belvilla helpt je natuurlijk graag op weg!

Bekijk ons aanbod

21.435 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute Hemelvaart

Op het laatste moment beslissen om er toch nog even op uit trekken. Niks is leuker dan een spontane vakantie of een weekendje weg! In eigen land, Nederland of Duitsland; ideaal voor die vrije dagen rond Hemelvaart. En het is heerlijk dichtbij. Trek eropuit met de auto en geniet van de natuur in je eigen omgeving.

Lees meer
Met Hemelvaart naar de kust

Lekker genieten van zon, zee en zand? Kies dan voor een vakantie aan de kust. Ga zonnekloppen op het strand en neem een verfrissende duik in de zee. Is het wat frisser? Dan kun je lekker wandelen over de boulevard of even uitwaaien tijdens een strandwandeling.

Lees meer
Op pad met de groep

Plan voor Hemelvaart het jaarlijkse uitje met familie of vrienden en ga een weekendje weg. De perfecte periode om even met z’n allen samen te komen en een fijne tijd te beleven. Geniet in een mooie omgeving van elkaars gezelschap en ervaar alle luxe van een groepshuis.

Lees meer
Naar een vakantiepark met Hemelvaart 2020

Vind je het leuk om je vakantie door te brengen in een levendige omgeving en alle faciliteiten in de buurt te hebben? Dan is een vakantiehuis in een vakantiepark misschien wel iets voor jou! In ons aanbod vind je heel wat verschillende vakantieparken, dus er is voor ieder wat wils. Misschien met een zwembad of net in de bergen?

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020