Delen
Opslaan opgeslagen
Boekingsdata en gasten

Faciliteiten

Parterre
Woonkamer
2-pers. slaapbank, TV (kabel), Open haard
Open keuken
Slaapkamer
2x 1-pers. bed
Slaapkamer
Stapelbed
Badkamer
Douche
Algemeen
Verwarming (elektrisch)
Terras
Tuinmeubilair
Kinderbed (op aanvraag)
Kinderstoel (op aanvraag)
Beschikbaarheid
Kalender wordt geladen
Populaire plaatsen in de buurt
Klik hier om plaatsen in de buurt te bekijken
Restaurants 100 m
Meer 1000 m
Centrum 2 km
Restaurants
100 m
Meer
1000 m
Centrum
2 km
Levensmiddelen
2 km
Openbaar overdekt zwembad
5 km
Huisregels

Beoordelingen en recensies

3.4
Beoordeling
272 reviews bekijk alle foto's
|
Mevr. Bertels
2 /5
Verbleef 4 dagen 3 maanden geleden

Zeer oude en versleten accomodatie: het meubilair viel gewoon ter plaatse uit elkaar, de 2 kranen lekte en er was schimmel op de vloer en de muur. Verder was de vloer niet geboend en hing het vol spinnenwebben. We moeten een vergoeding betalen voor "schoonmaak bij vertrek". Echter,... ik denk dat het huisje in een 10 voudig properdere staat is achter gebleven dan toen we eraan kwamen :( Gelukkig was de omgeving en het weer goed, waardoor we zeer weining in het huisje zijn gebleven.

Dhr. Strybos
3 /5
Verbleef 4 dagen 3 maanden geleden

Eigenlijk is ons huis geschikt voor 4 personen i.p.v. 5 Douchekop staat los en tafel wiebelt heel hard, hier is tijdens ons verblijf niets aan gedaan ondanks de vraag die we gesteld hebben aan de receptie.

Familie Fatiha
2 /5
Verbleef 1 week 3 maanden geleden

bonjour , c’est beau la nature qui y’a autour , par contre le chalet c’est pas à sa que je m attendais pour le prix , ces pas donner pas de wifi , j’ai pas compris pourquoi on doit payer le nettoyage vu qu on doit tt nettoyer et remettre tt en place . mais c’était quand même beau la nature merci

Familie Zaryouh
3.8 /5
Verbleef 3 dagen 7 maanden geleden

Chouette endroit ,pour les balades,la pêche,.

Familie Der Weduwe
3.9 /5
Verbleef 3 dagen 9 maanden geleden

Alles was in orde, behalve de aangerekende meterstand. De beginstand hadden we op het formulier opgeschreven. Dit week af van de werkelijke meterstand bij aankomst. Volgens de richtlijnen moesten we de juiste stand enkel opschrijven. Reclameren bij de receptie was niet nodig. Bij de afrekening is er geen rekening gehouden met hetgeen er genoteerd was.

Mevr. Middel- Van Der Zalm
3.5 /5
Verbleef 1 week 3 dagen 8 maanden geleden

Prima locatie, wij zaten aan de rand van het park. 10 minuten lopen tot aan de Ourthe, mooie rivier met helder water. Huisje wel wat klein, maar met alles wat je nodig hebt.

Familie Morsink
2.6 /5
Verbleef 3 dagen 9 maanden geleden

Niemand van het park gezien, alleen telefonisch contact gehad helaas. Bij aankomst en vertrek ook niks samen kunnen doorlopen of kunnen controleren. Verplicht betalen voor schoonmaak kosten. 100 euro borg ook nog niet terug gekregen. Ik hoop dat ik hier nog wat van hoor. Overal spinnenwebben in in de douch hing het haar van andere mensen nog aan het plafond

Dhr. Dries
2.5 /5
Verbleef 1 week 9 maanden geleden

niet voor herhaling vatbaar!!!!!!!!!!!

Dhr. Lein
3.2 /5
Verbleef 1 week 9 maanden geleden

ok, mooie wandelomgeving. Wel klein huis, Ok voor max 4 personen, maar zeker niet voor 6. In de zomer geen enkelprobleem. Maar weinig geisoleerd en elektrisch verwarmd...

Dhr. Thienpont
2.9 /5
Verbleef 2 weken 9 maanden geleden

goed, matig, zeer goed

Familie Senal
4 /5
Verbleef 3 dagen 10 maanden geleden

Ik vond het een mooi plek. Netjes en schoon. Alles werkte in het huis. Ook betaalbaar👍🏽. Aardig mevr aan de balie.

Familie Van Herck
1.6 /5
Verbleef 1 week 2 dagen 10 maanden geleden

Oud, onderkomen, erg vuil. Park is niet onderhouden en zelfs gevaarlijk voor jonge kinderen. Glasscherven liggen zomaar tussen de steentjes, samen met lege bierblikjes en peuken. Niet waard om op deze goede, gerenommeerde site te staan...

Familie Mah
2.6 /5
Verbleef 3 dagen 10 maanden geleden

De accommodatie was jammer genoeg niet zo proper, veel stof en vuile vinger afdrukken op de muren, het geur toen wij binnen kwamen was niet zo aangenaam, slechte verlichting, er Hong nog halve wc rol van de vorige verhuurders, terras stoelen en tafel waren vuil, ja geen aangename binnenkomst maar het locatie was prachtige, rustgevend, prachtige Meer en adembenemende! Veel vrienden en familie willen het zeker bezoeken maar hopelijk met een betere accommodatie als wij.

Mevr. Van Eynde
3.2 /5
Verbleef 4 dagen 10 maanden geleden

Voldoende uitleg gegeven aan de receptie Huisje makkelijk te vinden Huisjes mooi gelegen aan de speeltuin (Rabais)

Dhr. Wyffels
2.5 /5
Verbleef 2 weken 1 jaar geleden

De aankomst was heel goed .We waren al van 14 uur binnen De accommodatie sommige dingen waren goed ( bed en haard en tv) de rest niet veel zeker 1 uur moeten kuisen vuile glazen,de snijplanken beschimmeld veel vuil stof en andere dingen ,de terras was zeer vuil met mos . We hebben zelf alles gekuist tot een mooi terras. het huisje was donker en koud stond onder de bomen en de zon niet op terras nee hoor nooit meegemaakt de omgeving waar het huisje stond nee nooit meer ,tussen al die mensen die daar in de buurt werken en in huisjes daar verblijven om 6:30 u veel geluid gepraat en die deuren hard toedoen konden daarna niet meer slapen nee nooit meegemaakt voor vertrek bij einde vakantie alles zelf gekuisd en proper gemaakt want we wensen de volgende vakantiegangers niet het zelfde toe zoals wij toe kwamen

Mevr. Klapwijk
3.6 /5
Verbleef 1 week 1 jaar geleden

Vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg en huisje was prima. Het was niet superschoon, maar het viel mij (na toch wel wat negatieve recensies te hebben gelezen) heel erg mee. Hele mooie omgeving en we hebben ons prima vermaakt.

Dhr. Groen
1 /5
Verbleef 1 week 1 jaar geleden

Omgeving super mooi. Accomodatie ronduit SLECHT!

Mevr. Millenaar
3.2 /5
Verbleef 1 week 1 jaar geleden

Huisje was niet super schoon. Erg klein met ons 4 en een grote hond.

Mevr. De Vaan
1.7 /5
Verbleef 1 week 1 jaar geleden

Wij boekte deze vakantie om vanwege de natuur en het meer. Ook begrepen wij dat er veel te doen was voor kleine kinderen. Bij aankomst werd gelijk duidelijk dat ze wel een meer hadden maar dat het verboden was om er in te zwemmen. Dit tot grote teleurstelling daarna aangekomen bij het huisje. Het was een vreemde klim naar boven, waarbij het pat vol lag met peuken en glas scherven. Ook zakdoeken en maand verband. Toen een vlonder vloer op die los lag en waar grote schroeven uit staken. Binnen aan gekomen was alles vies koelkast vol met schimmel zo ook snij plantjes enz. Bij het douchen bleek 1 paneel van de douche deur los te zitten. En in de avond bleek bij ons ook de buiten verlichting het niet te doen. Ook worden daar de meeste huisjes verhuurd aan arbeiders. Die daar wonen / verblijven. Niet echt de bedoeling voor een kind vriendelijk park. Al hebben deze groepen wel geprobeerd rekening te houden met ons gezin met kinderen. Wij konden voor de veiligheid niet blijven in het huisje en moesten dagelijks weg.

Dhr. Jonker
2.5 /5
Verbleef 3 dagen 1 jaar geleden

Beetje veel Polen en andere werkers die daar sliepen overal, veel busjes met Polen etc. De dame van de receptie was wel bijzonder aardig, Michaela nette ontvangst.

Mevr. Verbeet
1.9 /5
Verbleef 1 week 1 jaar geleden

De omgeving is prachtig. Er is heel erg veel te doen. Er zijn hele leuke routes door het bos die perfect zijn met kinderen. Leuke dorpjes/steden niet al te ver weg.

Mevr. Lichtert
3 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Huisje ijskoud, 2u nodig om warm te krijgen aan een te hoog eliktriciteittarief.

Dhr. Bloem
3.9 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Sleutel was zoals afgesproken in de kluis. Alleen deze bleek open te zijn. Complete bungalow aangetroffen met alle voorzieningen zoals werd gezegd . De douche is wel erg krap ! Omgeving prima als verwacht en idd meer gericht op jonge kinderen.

Dhr. Bruinenberg
2.9 /5
Verbleef 1 week 3 dagen 2 jaar geleden

We hebben een leuke vakantie gehad, we waren gelukkig alleen afhankelijk van het huisje om erin te slapen. Als we meer in het huisje hadden moeten zitten was het geen pretje geweest

Dhr. Flikweert
2.9 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Mooie omgeving, maar helaas is het park in een verouderde toestand.

Mevr. Depestel
2.2 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, maar dat kon niet wegnemen dat het huisje zeer smerig, afgeleefd en slecht onderhouden was én dat het beddengoed vreselijk stonk.

Dhr. Somar
3.5 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Ben gehandicap kreeg een ander huisje niet goed badkamer deur geen slot zit slaapbank stuk dus hele vakantie niet goed geslapen allemaal honden poep op gras veld en naakte slakken binnen in huis. dus hele vakantie slecht geslapen

Mevr. Van Balen
3.2 /5
Verbleef 4 dagen 2 jaar geleden

Bij de receptie was een vriendelijke dame die haar best deed om mij in het nederlands te woord te staan. Het huisje was erg oud,. De douche was veelste krap en de bedbank was te slecht om er met 2 mensen op te slapen. gelukkig waren wij met vijf mensen waardoor er maar 1 persoon op de bedbank moest slapen. want anders was er een probleem geweest. De omgeving maakte het tekort van het huisje weer goed. Een prachtige omgeving.

Mevr. Dekker
4 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

De accomodatie was prima.

Mevr. Van Kuijen
3.7 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

Ben 2 keer eerder daar geweest in de kerstvakantie maar nu in de lente en dan zie je pas echt hoe mooi de omgeving is....

Dhr. Samaey
2.5 /5
Verbleef 4 dagen 3 jaar geleden

Het prachtig weer heeft veel goedgemaakt want het huisje was vuil, heel klein en er hing een brandgeur. We hebben er het beste van gemaakt maar als je bijna 50€ betaald voor schoonmaak alleen en een totale prijs van 450€ voor een midweek mag je toch een proper huisje met apparte bdkamer verwachten! Een lavabo in de kamer moest dat voorstellen en achter een deur stond de douche, dus in een ruimte van 1m op 1.30m moest je douchen en afdrogen..Wel vriendelijke receptie!

Mevr. Murawska
3 /5
Verbleef 5 dagen 3 jaar geleden

Vakantiepark is wel leuk dicht bij Luxemburg voor kinderen veel te doen Maar het huisje is wat minder er ruikt niet echt proper en voor 49 euro dat wij betaalden voor te kuisen was het echt niet gekuist spinnenwebben veel stof alle keukengerei moet ik zelf wassen en frigo hetzelfde voor zoveel geld kunnen ze wel een bedrijf nemen die dat wel goed kan poetsen!

Dhr. Nijhof
2.5 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

Kille aankomst, het gebouw van de receptie rook erg muf. Voorzieningen in het park zijn zeer beneden maat. Midgetgolfen kan bijvoorbeeld niet, want er ligt een boom op de baan. Hoofdgebouw ziet er ook zeer achterstallig uit en receptie is maar enkele uren per dag aanwezig. Het huisje zelf was schoon en klein. Als men daar met 6 personen in zou moeten, dan had je echt wel een probleem. Wij waren maar met z´n drieën, dus was prima te doen. De bedden waren wel erg hard. Dat went echter en na 2 nachten geslapen als een roosje.Er moet wel dringend onderhoud gepleegd worden. De leuningen van de veranda vielen bijna uit elkaar en een schilderbeurt zou ook niet misstaan. De foto's van de speeltuin die op internet staan zijn waarschijnlijk 10 jaar geleden genomen, want zo mooi zag het er allemaal niet uit. Niet alles was natuurlijk slecht. Het park scoort zwaar onvoldoende, maar de omgeving is er echt heel erg mooi. Mooie uitvalsbasis voor tochten naar Frankrijk en/of Luxemburg. Virton is dichtbij, dus je hoeft niet ver om boodschappen te doen. Het is echter geen plaats die veel charme biedt. Al met al hebben we ons wel gered daar en zijn elke dag wel op pad geweest. Ik zou echter het park niet aanbevelen aan gezinnen met kinderen. Je zult ons daar ook niet weer zien, ondanks de aantrekkelijke prijs. Ik betaal volgende keer graag een stuk meer voor een park waar meer voorzieningen bijzitten.

Mevr. Swann
2.7 /5
Verbleef 1 week 3 dagen 3 jaar geleden

Omgeving was prachtig, maar als je iets leuks wou doen moest je elke keer een uur rijden dat was minder. maar het huisje zeer vochtig! !! Elke avond gingen we in een klam bed liggen.

Dhr. Brok
3.5 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

De omgeving is geweldig. het vakantiepark zelf is wat slecht onderhouden. de receptie was meerdere keren tijdens openingsuren gesloten. Het huisje zelf was klein en incompleet, maar we hebben ons gered. Voor een gezin met 3 kinderen was het huisje te klein. Door veel bezienswaardigheden in de omgeving en goed weer hebben we toch een mooie vakantie gehad.

Dhr. Godarzi
4 /5
Verbleef 4 dagen 3 jaar geleden

Mooie omgeving om te wandelen. Moet niet ver zoeken

Mevr. Agnaou
3 /5
Verbleef 4 dagen 3 jaar geleden

De omgeving was prachtig en stil

Dhr. Lowyck
4.3 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

propere chalet, alles in orde .

Dhr. Van Den Cruijce
2.3 /5
Verbleef 2 dagen 4 jaar geleden

We werden goed ontvangen. Eenmaal we toekwamen in ons bungalow was dit veel minder. Het stonk binnen naar de openhaard. Kamers waren vuil, op de muren van de douche zat vol vlekken... Voor de rest was de locatie goed!

Dhr. Ramacher
4 /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

Receptie ligt ca 500 m van het park, aan een weg zonder naam, maar toch redelijk snel gevonden. Prachtige streek (bossen). Virton zelf is een arm dorp, slecht onderhouden. Veel restaurants zijn in het voorseizoen op zondag gesloten. Arlon en Luxemburg stad zijn een bezoek waard.

Dhr. Notermans
1.9 /5
Verbleef 3 dagen 4 jaar geleden

Het bestek was beschimmeld, het huis was erg vochtig en werd niet warmer dan 15 graden ondanks dat de verwarming volledig open stond. We zijn na 1 nacht vertrokken, wat we nog nooit eerder hebben hoeven doen. Zeer teleurstellend

Mevr. Deckmyn
3.2 /5
Verbleef 4 dagen 4 jaar geleden

Basic huisje wel wat koud en klein Wel zeer mooie streek en vriendelijke receptie

Dhr. Crommen
3.5 /5
Verbleef 2 dagen 4 jaar geleden

niet groot maar praktisch en zuiver reden om terug te gaan

Dhr. Vehe
2.6 /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

Accommodatie was erg verouderd. Geur in woning was voor vanwege vocht zeer onaangenaam. Accommodatie is hoogstens afgestemd op 4 personen, meer ruimte is echt niet aanwezig.

Dhr. Van Waard
3 /5
Verbleef 3 dagen 4 jaar geleden

Leuke maar verouderde vakantiewoning

Dhr. Herbos
2.7 /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

receptie was ver van de vakantiewoning even zoeken. Omgeving is schoon

Mevr. Koevoets
1 /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

Na aankomst om 1800 uur (volgens papier kon dat vanaf 1600 uur) was de schoonmaakster nog bezig in het huisje en werden we weg gestuurd. Het huisje bleek een grote schimmelput waar onze hele gezelschap van 4 personen een week lang bleef hoesten en niezen.

Dhr. Bakker
... /5
Verbleef 4 dagen 4 jaar geleden

We hebben fijne dagen gehad. Huisje was schoon, zit in wat je nodig hebt en bedden oke. Ligging prachtig op een berg, lastig om te fietsen. ( te heuvelachtig ,geen fiets paden) Ook een hele klim om te lopen erg steil. Animatie team twee leden , de een was geweldig en de andere moet nog veel leren. Bos wandeling van 1 uur werd bij aankomst 1,30 . We gingen wat uit de route ,kregen lekkere soep . Daarna weer foute route zon 2,30 uur gelopen. Middag kajak was geweldig van de berg af , erg genoten. Al met al leuke vakantie voor weinig geld.

Mevr. Caris
... /5
Verbleef 4 dagen 4 jaar geleden

Ouderwets vakantiepark, maar alles was netjes, goede slaapplaats, mooie omgeving, vriendelijk personeel! Dicht bij de jaarlijkse landbouwbeurs van Libramont , die wij tijdens ons verblijf, 3 dagen bezocht hebben!

Dhr. Van Den Driessche
... /5
Verbleef 4 dagen 4 jaar geleden

Een goede vakantie,en zeer gemakkelijk met de speeltuin voor de deur.Vriendelijk ontvangst.

Dhr. Bekaert
... /5
Verbleef 4 dagen 4 jaar geleden

Wij boekten voor een mid-week in juni. Het was heel rustig in het park. We kregen een huisje bij het speelplein wat uitstekend was voor de kinderen. Het huisje was proper en de receptie uitermate vriendelijk.

Mevr. Bos
... /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

Het ligt heerlijk rustig met voldoende afstand tot de andere huisjes. Voor de kids is er een prachtige speeltuin en ruimte zat om te voetballen. Ook is het een heel goedkoop huisje. Je betaalt echter voor wat je krijgt het interieur is sterk verouderd en aan slijtage onderhevig. Buiten het hoogseizoen is de receptie slechts zeer beperkt open. Wel is er tegenwoordig WiFi in de huisjes. Wij hebben er een prima vakantie gehad.

Dhr. Hartmann
... /5
Verbleef 1 week 4 dagen 4 jaar geleden

Das Haus wahr einfach viel zu klein für 4 .Wir waren 2 Erwachsene und 2 Kinder und ganz ehrlich , die Toilette ist so eng das man Platzangst bekommen muss , viel schlimmer ist die Dusche total ungenügend , beim Duschen muss die Tür ausgelassen werden da man sonst nicht wieder raus kommt. Vor dem See wurden wir durch einen dort ansässige Tierarzt sogar gewahrt und er sagte uns das das Wasser dort nicht gut ist für Kinder da viele Unreinheiten vorhanden sind. Die Terrassen Tür konnte nur mit viel Mühe zugemacht werden auf Nachfrage hieß es das dass so gehört ......aha. Doch auch aber mal was Positives der Spielplatz lag direkt vor der Tür und der wahr super für Kinder.

Dhr. Silkens
... /5
Verbleef 1 week 3 dagen 5 jaar geleden

Het huisje liet te wensen over, maar wel op een mooie en rustig locatie gelegen, ook geschikt om in de directe omgeving te wandelen. Indien je niet te hoge eisen aan interieur, properheid en kookgerei stelt, kun je hier goed vertoeven. Een domper vonden we de stroomrekening, deze was bijna 100 euro....

Mevr. Meussen
... /5
Verbleef 1 week 5 jaar geleden

Lekker wandelen. Huisjes oke maar parkfaciliteiten oud en vies

Dhr. De Beir
... /5
Verbleef 4 dagen 5 jaar geleden

rustige, aangename vakantie. Leuk huisje, enkel de douche was minimaal. Verlaten van het huisje was niet zo aangenaam, door vergissing van personeel werden wij s'morgens om 9u aangemaand om te vertrekken. Grote vergissing, was voor andere bewoners bedoeld (

Dhr. Mathieu
... /5
Verbleef 3 dagen 5 jaar geleden

Un bon week-end ensoleillé. L'endroit idéal pour faire un peu de randonnée...

Mevr. Rattansingh
... /5
Verbleef 4 dagen 5 jaar geleden

Wij hadden een rustige vakantie,was ook de bedoeling. Wat wij jammer vonden van het huisje dat de bedden niet goed waren, zijn aan het vervanging toe ook de zit en slaapbank. Wat ook erg jammer was de wasbakken in de slaapkamers waren veel te laag geplaatst dat je bijna op je knie moest gaan om je tanden te poetsen. En in de keuken was de druk van de kraan heel erg laag. Maar de ligging en de omgeving was heel erg leuk. Tip voor ouders met kleine kinderen de meeste activiteiten zijn aan tijd gebonden en ligt ver van het huisje af..

Dhr. Vanysacker
... /5
Verbleef 3 dagen 5 jaar geleden

Het huisje is zeker niet onderhouden . Wij hebben onmiddellijk zelf moeten beginnen opkuisen. Binnen en rond gebouw niet onderhouden. Het huisje zo gezegd voor 4 6 personen is voor ons maar 2 personen en mogelijk 2 kinderen. Alles is zeer verouderd. Maar na navraag zijn al de huisjes zo niet. Wel een zeer mooie ligging en streek.

Mevr. Coosemans
... /5
Verbleef 1 week 5 jaar geleden

Verouderde vakantiehuisjes, maar voor een gezin met kinderen is dit perfect! Men mag zich niet aan een groot comfort verwachten, maar alles is er om een aangename week door te brengen. De animatie tijdens de maand augustus was uitstekend. Er werden tal van activiteiten aangeboden. Pingpong, kajak, waterfietsen, trampoline, springkasteel, mini golf, boogschieten, nachtwandeling,... De mensen aan het onthaal zijn heel vriendelijk.

Familie Vlot
... /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

Ons huisje lag mooi, mooi uitzicht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Echter de inrichting is sterk verouderd. Een bed/slaap bank waar je niet op kunt zitten.

Dhr. Meerenga
... /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

hadden laat geboekt en kregen eerst huisje wat er niet goed uitzag en moeilijk te bereiken was terug bij de receptie gevraagd om ander huisje dat werd snel geregeld en dit huisje was gerenoveerd daardoor werd het leuke vakantie en het weer zat ook mee

Dhr. Oldenburg
... /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

Huisje is kaal en eenvoudig, maar dat is prima gezien de prijs. Het was er alleen heel erg vies! Voor € 35,- verplichte eindschoonmaak is dit echt belachelijk. Had gelukkig eigen beddengoed en kussens mee. Ligging is prachtig en kids vonden de speeltuin en speelruimte erg fijn.

Mevr. Gogoshvili
... /5
Verbleef 4 dagen 6 jaar geleden

Vakantie was goed maar in de slaapkamers waren veel spinnen en was ook veel stof.rest was goed mooi weer en mooi natuur

Dhr. Eggen
... /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

Je ne retiendrais de mon séjour, que les belles ballades '' nature '' dans cette superbe région de la gaume.

Dhr. Mahieu
... /5
Verbleef 4 dagen 6 jaar geleden

Als je voor €137 (+ kosten €200) een 5 sterren bungalow verwacht, begrijp je iets niet! Wij vonden een goed ingericht keukentje met een grote tafel en een slaapbank, die er al langer stond. De open haard (carnaval 2015) zorgde voor sfeervolle warmte. Goede bedden in eenvoudige slaapkamers. Voor de wandelaars/fietsers Naar het noorden loop je zo de bossen in In het zuiden lopen een paar kleine riviertjes. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Mevr. Westerman-Lagendijk
... /5
Verbleef 4 dagen 6 jaar geleden

We hebben met onze 2 honden genoten van de prachtige omgeving en veel wandelingen gemaakt. Het huisje was prima en schoon, het was alleen verschrikkelijk koud en we hebben de open haard hard nodig gehad!

Mevr. Lodder
... /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

we hadden een prima verblijf in Virton, voor 2 personen was het huisje zeer geschikt, voor 6 personen eigenlijk te klein. Als je, zoals wij, met openbaar vervoer komt, is het handig om te weten dat de receptie zo'n 10 min lopen van de huisjes vandaan ligt. Op zich waren ze bij de receptie zeer vriendelijk, maar onhandig was dat ze regelmatig tijdens openingstijden even weg waren om bijvoorbeeld hout te halen. De enige echte onvoldoende was voor de technische dienst die ondanks toezegging niet langs kwam om slot van buitendeur, licht boven het fornuis en leeslampje in slaapkamer te repareren.

Dhr. Nielsen
... /5
Verbleef 4 dagen 6 jaar geleden

Cosy livingroom and terrasse. Pretty surroundings. The house needs to be upgrated with insulation etc.

Mevr. Rijlaarsdam
... /5
Verbleef 2 weken 6 jaar geleden

we hadden twee weken mooi zomer weer en elke avond bbq op het terras

Mevr. Kineza
... /5
Verbleef 4 dagen 6 jaar geleden

we had a nice time, nice place , nice neighborhood, nice people but they need to improve the bungalow hygiëne.

Mevr. Augustynen
... /5
Verbleef 4 dagen 6 jaar geleden

we kwamen allen ToT rusT

Mevr. Melters-Bijlsma
... /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

Prima huisje met een prima uitzicht. Alles goudschoon en volgens ons ook net voorzien van een nieuwe keuken en een verfje. Met z'n drieën ook prima qua ruimte. Voor 4 of meer personen wel erg krap! Vooral aan kast/opbergruimte dan gebrek.

Dhr. Devooght
... /5
Verbleef 3 dagen 7 jaar geleden

- 6 persoons huisje, maar is beter geschikt voor 4 personen - (vliegvis)water op korte wandelafstand - te kleine doucheruimte - moderne keukenblok - leuk wandelen in de natuur in de buurt - winkels en eetgelegenheden in de buurt (auto-afstand)

Dhr. Ndamba
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Met genoegen komen we altijd terug naar &quotVallee de Rabais&quot. Het is een ideaal plekje voor gezinnen met kinderen. Frankrijk en Luxemburg liggen op een paar kilometer afstand. Verhouding prijs-kwaliteit 9

Dhr. Pietro
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Pour passer quelques moments 2 jours maxi. Ou alors uniquement comme point de chute 4 ou 5 jours, c'est-à-dire uniquement pour dormir. nous avons trouvé la maison pas vraiment propre, pas du tout nettoyer.

Mevr. Den Drijver
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Rijk aan natuur, rustgevend, prima accommodatie, huisje mag wel iets schoner.

Dhr. Leeuwis
... /5
Verbleef 3 dagen 7 jaar geleden

Heerlijk relaxen en veel wandelen leuke dorpjes bezocht

Mevr. Janssens
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Een heerlijke week gehad vooral met twee grote honden want je loopt zo het bos in en daar kan je direct uren wandelen. dit was de tweede keer dat we hier waren en er gaat zeker een derde keer komen wendy janssens

Dhr. Saelemaekers
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Het viel dik tegen een vuil huisje bij aankomst (voor 35 euro zo'n resultaat), radiatoren die niet overal werken, pompbakken die niet netjes doorspoelen, vuile vloeren, vieze matrashoezen (al goed dat we eigen beddengoed mee hadden), geen bergruimte, hondendrollen naast de deur, rondom het huisje. Een receptie die stonk. Alles gaf een zeer verouderde indruk. We zijn 2 dagen eerder vertrokken en komen hier nooit meer terug.

Dhr. Verstraete
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Goede ontvangst op de receptie. Wel een klein huisje voor 6 personen maar de omgeving maakt alles goed!

Mevr. Joppart
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

we hebben samen met familie en vrienden de feestdagen gevierd en het viel reuze mee. Gezellige sfeer en van niemand last

Dhr. Kersmaekers
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Niet aan te raden in de winter....huisje raakt amper warm...en met elektrische vuurtjes word dat een dure grap.... hout voor de haard was nat.... In de zomer zal het wel te doen zijn....

Mevr. Abts
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Excellent pour les promenades et les enfants

Mevr. Janssens
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Een heerlijke tijd gehad Lekkere lange wandelingen met de honden we komen zeker terug

Dhr. Van Genesen
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Het is niet meer modern, maar biedt alle comfort die nodig is, zodat de waarde goed overeenkomt met de prijs. De slaapkamer was een beetje klein. Verder biedt de omgeving niet alleen mooie wandelingen, maar ook veel cultuur en lekker eten. Vooral de uitstapjes naar Frankrijk liggen voor de hand.

Mevr. Schaap-Heus
... /5
Verbleef 3 dagen 7 jaar geleden

Mooie omgeving. Prima voor de honden. Heerlijk gewandeld.

Mevr. Kruijssen
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

De Vakantie op zich was goed maar als we slecht weer hadden gehad waren acuut naar huis gegaan met zo'n muffe tent

Mevr. Beumer
... /5
Verbleef 2 weken 7 jaar geleden

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Veel in het bos gelopen met de honden. Daarnaast veel bezienswaardigheden bekeken. Zowel in de omgeving als in Luxemburg en Frankrijk. Het park ligt heel centraal om beide omliggende landen ook te bezoeken.

Mevr. Ndamba
... /5
Verbleef 3 dagen 7 jaar geleden

De locatie is mooi en heel rustig. Verschillende activiteiten mogelijk op de terrein van de vakantiepark. De bungalows zijn heel erg klein. Na een dag verblijf hebben wij gevraagd om een andere bungalow, omdat de eerste waar we zaten was niet schoon, de meubels kapot en met dode insecten overall. Vriendelijk ontvangst bij de receptie en ons probleem was snel opgelost we hebben namelijk een andere bungalow gekregen.

Dhr. Verhaeghe
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Die Wohnung lag sehr Zentral zum Strand, wo auch Hunde erlaubt waren. Wir hatten leider eine Wohnung in der ersten Etage und mussten unseren Hund die Treppe hochtragen, da diese nicht hundefreundlich gewesen ist! Ein anderer Hund hatte sich einen Nagel ausgerissen und den Fuß gebrochen.

Dhr. Kramer
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Genoeg te doen in de omgeving . Het enige wat we gemist hebben was een zwembad voor de kinderen.

Dhr. Le
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Bij aankomst bleek de receptie even 10 minuten weg. Vreemd als je bedenkt dat de aankomst tussen 16.00-18.00 uur is (wij waren er om 17.00 uur). Bij binnenkomst was het huisje brandschoon, op een paar kleine gebreken na. We zaten in huisje nr 47 en die bleek een supergrote speeltuin te hebben. Echt megagroot, waar zowel onze dochter van bijna 3 als onze dochter van 6 heerlijk hebben gespeeld.Er was weinig te doen qua recreatie, maar de omgeving was wel prachtig. Helaas was er geen zwembad aanwezig, maar als je even vraagt bij de receptie wordt je verwezen naar een heel leuk zwembad in luxemburg. Al met al een fijne vakantie gehad, maar de informatievoorziening vanuit de receptie kan veel beter (bijvoorbeeld door het duidelijk aangeven waar de vuilnisplaatsen zijn en een overzicht van de recreatie te verstrekken)

Mevr. Janssens
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Goede uitvalsbasis voor wie wat wil ontdekken in de Gaumestreek. De infrastructuur van de bungalows laat te wensen over. Er lijkt de laatste 30 jaar niets aan verbeterd.

Mevr. Ndagsi
... /5
Verbleef 2 dagen 7 jaar geleden

De prijs voor dit huisje ligt niet hoog, maar er moet ook niet teveel verwacht worden.De kamers zijn vrij klein. Er is geen badkamer (doucheruimte, wc en lavabo's op kamer). Er hing de hele tijd een muffe geur. De keuken was in orde. De slaapbank voor 2 personen was in ons geval kapot. Er zaten mieren onder het schuifraam. De boiler werkte de laatste dag ook niet. Het huisje is wel gezellig, en het is voldoende indien je een goedkoop weekendje wil. Je krijgt waarvoor je betaalt ).

Dhr. Van Eekelen
... /5
Verbleef 2 weken 7 jaar geleden

Mooie omgeving met een leuk plaatsje in de buurt (Virton). Je kunt hele uitstapjes maken naar Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Mevr. Kennes
... /5
Verbleef 2 dagen 8 jaar geleden

Douche schimmel. Onder de zetel niet gekuist. Kamers vuil. Geboekt op intetnet van vrijdag tot zondag en we hebben betaald tot maandag. Thans op internet staat dat we geboekt hadden tot zondag er dtond niks van maandag!!

Dhr. Vande Goorbergh
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

prijs kwaliteit verhouding is op zich in orde maar ben energie is duur ben dus zuinig zou ik zeggen. je eigen kussens meenemen is wel een goed idee want die zijn daar waardeloos

Dhr. Witten
... /5
Verbleef 4 dagen 8 jaar geleden

Veel gedaan en veel gezien. Rust en ruimte.

Dhr. Schuitema
... /5
Verbleef 4 dagen 8 jaar geleden

Het huisje is best gezellig, met open haard, terrasje met uitzicht en acceptabele keuken. De slaapkamers vonden we een beetje petiterig maar voldoende om goed te slapen. Kussens zijn flinterdun, zo ook de bekleding van de 'bedbank' die niet echt comfortabel zit. De kachels werken goed en met de open haard erbij wordt het nog knap warm. Douche en w.c. zijn klein maar o.k. Dit 6-persoons huisje zouden wij voor maximaal 3 of 4 personen aanraden maar met 2 verdwaal je ook niet. Het park ligt mooi tegen de helling, bovenop loop je zo het bos in, ideaal voor de hond. Naast een piepklein speeltuintje is er verder niets te doen op het park. Geen wi-fi.

Mevr. Doornekamp
... /5
Verbleef 3 dagen 8 jaar geleden

Prettig huisje. Wij waren met 4 volwassenen en 2 labradors. Het was ruim genoeg. Zeer compleet ingericht. Alleen de douche was klein. Heerlijk gewandeld met de honden, winkels op 1 kilometer

Mevr. Floris
... /5
Verbleef 4 dagen 8 jaar geleden

Aangekomen op het park werden we heel vriendelijk en vlot geholpen. Dames spraken goed Nederlands. Het park zelf is mooi en de huisjes voor 't oog en qua inrichting (prima schoon keukentje) ook. 1 groot nadeel is dat het er heel vochtig en muf rook en dat het heel koud en vochtig was. De energierekening moet je na afloop betalen en ze waarschuwen voor verspilling omdat de rekening dan tegenvalt. Nu moet je echt alle verwarminkjes en de openhaard aandoen wil je het enigsinds behaagelijk krijgen. We zijn een midweek geweest en hebben zo spaarzaam mogelijk gedaan. Alleen in de kamer met beleid gestookt, niet op slaapkamers. Omgerekend koste het ca 50 euro voor een midweek + houtblokkosten. Wij zijn eind okt gegaan, gemiddeld was het 7 graden. Mensen die astmatisch zijn en last hebben van kou en vocht kunnen hier beter niet heen! 1 van ons is dat en heeft iedere dag heel veel last gehad. Omdat alle huisje een openhaard hebben en hier optimaal gebruik van maken hangt er constant een deken van rook over het park met bijhorende geur. Vooral 's avonds met wat nevel is er bijna niet fijn doorheen te lopen. Na een aantal dagen voel je je een doorgerookte paling. Alles ruikt naar rook en vochtig/muf. De keuken is perfect. De douche ijskoud en de verwarming daar hangt te hoog om bij te komen. Overal tegels dus altijd een koude ondergrond. Mocht je goud tegen vocht en kou kunnen dan is de prijs kwaliteit verhouding overall redelijk. Park en omgeving, personeel prima en vriendelijk. In de zomerperiode zit je met je terras wel heel dicht bij de buren en kan ik me voorstellen dat geluid- en privacyoverlast snel kunnen opspelen als je 'foute' buren hebt.

Mevr. Van De Walle
... /5
Verbleef 4 dagen 8 jaar geleden

Wij hebben het heel goed gehad tijdens onze vakantie in Valléé de Rabais Virton, ondanks het slechte weer. De bungalows waren klein, maar super uitgerust ( vooral in de keuken kom je niks te kort), 1 slaapkamer te weinig om perfect te zijn. Voor gezinnen met dieren is dit echt ideaal om naartoe te gaan. De mensen aan de receptie waren ook heel vriendelijk, behulpzaam en heel vlot nederlandstalig. Wij komen zeker nog eens terug in de zomermaanden. De kinderen vonden het geweldig op de speeltuintjes.

Dhr. De Geus
... /5
Verbleef 3 dagen 8 jaar geleden

Een leuk klein huisje in een mooie bosrijke omgeving! Veel in het bos gewandeld en familie bezocht. Het huisje vonden we iets te klein en kil.

Mevr. Marika
... /5
Verbleef 4 dagen 8 jaar geleden

De vakantie in Rabais is goed verlopen, het huisje binnen rook wat vochtig, voor de rest was alles wel aanwezig.

Mevr. Marchand
... /5
Verbleef 3 dagen 8 jaar geleden

Ik kwam gewoon om te rusten ,en dat is heel goed meegevallen .

Mevr. Coninckx
... /5
Verbleef 4 dagen 8 jaar geleden

Het was een zalige wandelvakantie!

Dhr. Maudoux
... /5
Verbleef 3 dagen 8 jaar geleden

syphon de la douche plein de cheveux l'eau s'evacue mal.Alentours de la maison plein de ronces et chardons.Voisins bruyants jusque 2 heures du matin,ne recommenterai jamais cette location.

Dhr. Van Miert.
... /5
Verbleef 3 dagen 8 jaar geleden

In Vallee de rabais zelf was er niets te zoeken, geen winkeltje of ontspanning, van eten ook niets bijzonders, men zag er weinig beweging.

Dhr. Wormgoor
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

Het huisje was heel, heeeel erg vies!!!!! Schimmel op het aanrecht, sigaretten-lucht en -as op één van de slaapkamers en op een bed. Op zelfde slaapkamer kwam vieze urinelucht uit wastafel!! In het huisje hing een sterke doordringende lucht van de openhaard wat ZEER SLECHT is voor de gezondheid in het algemeen en voor onze zoon met luchtwegallergie in het bijzonder. Iedereen moet toch begrijpen anno 2012 dat dit slecht is? Denk aan fijn stof (!) en roetdeeltjes! wat wij ingeademd hebben. Ondanks dat het die week warm was gebruikten toch opvallend veel mensen hun open haard. We moesten van ellende binnen gaan zitten De zitbank was totaal doorgezakt waardoor je niets eens fatsoenlijk kon zitten. Daarnaast waren de bedden niet geschikt voor mensen van 1m90. Je knieholten lagen ter hoogte van het voeteneinde. De borden in de kast waren nog allemaal nat. Tevens ook schalen en bekers waar nog overal een laagje water instond. Hoe snel willen ze daar ons ziek hebben? Wat tevens een enorme ergernis was, was de houding van de dame aan de receptie. Alles zou wel schoon zijn! Ze deed ook bijzonder haar best om mij nog kwader te maken want alleen ZIJ had gelijk. Maar tussendoor kwamen er nog meer mensen klagen over hun vieze huisjes bij een andere receptioniste. Deze mensen begrijpen niet dat wij hun (betalende) gasten zijn. Uiteindelijk hebben wij de volgende dag om 18:00 uur 's avonds pas een ander huis gekregen. (wij moesten ons heel erg geholpen voelen en bevoorrecht voelen, liet deze dame doorschemeren). Maar ze wilde wel dat we, omdat hier een tweepersoonsbed stond i.p.v. twee losse bedden, opnieuw lakens huren. tegen betaling!!! Hoe durft ze dit te zeggen!!! Ik heb diverse keren met Belvilla aan de telefoon gezeten om dit te bespreken. Hierdoor heb ik tevens een forse telefoonrekening van gekregen van zo'n ?15,- Uiteindelijk waren wij rond 20:30 uur klaar met de verhuizing van huisje 64 naar huisje 1. Eerst nog ZELF de koelkast schoongemaakt om een 3 cm dikke laag schimmel uit het vriesvak te verwijderen. BAH. Toen nog gegeten en naar bed. Zo kon pas op zondag i.p.v. vrijdag onze vakantie van nog maar 5 resterende dagen beginnen. Toen we uiteindelijk op vrijdag wilden vertrekken, hebben we nog een uur staan wachten totdat iemand op de afgesproken tijd ons huisje kwam controleren of we geen bestek hadden meegenomen of gloeilampen ergens hadden uitgedraaid. Daarna naar de receptie om even snel de formaliteiten te regelen en snel naar huis, zou je denken. Maar nee hoor! Dezelfde mevrouw bij de receptie rakelde weer het hele verhaal op waardoor ik woest werd. Ik zou mijn handen moeten dichtknijpen dat ze zo toegeeflijk geweest waren en.... als het aan haar had gelegen, zij verder niets voor ons had gedaan. Maar nu komt het: Hier stonden natuurlijk heel veel mensen die ook graag naar wilden en even snel alles wilden regelen. Maar iedereen had ruzie met die receptionistes. Het ging bij allemaal over de vieze en incomplete huisjes. Ook het feit dat er volgens de brochures een zwemmeer zou zijn waren er velen boze reacties omdat dit al een paar jaar niet meer het geval is. Je kunt er alleen kanoën en waterfietsen. Wij hebben geprobeerd er vanaf die zondag nog wat van te maken maar die hele vakantie van maar een weekje is voor ons totaal verziekt!!!!!!!!!!!!!!!!! Belvilla heeft mij aangeboden de boekingskosten terug te willen betalen maar na dit hele gedrag en minachting van de eigenaresse van het park naar ons toe, eis ik het volledige bedrag terug.

Dhr. Kop
... /5
Verbleef 2 weken 8 jaar geleden

Prima woninkje! Lijkt me voor 3 a 4 personen toerijkend. Niet aanbieden voor 6 personen. Daar is het echt te klein voor als jet klimaat in Noorden in ogenschouw neemt. Wel lekker rustig en goed bereikbaar. Het complex en de camping in de buurt wordt op website nog al een met elkaar verward.

Mevr. Kuin-Valkenhoff
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Leuk huisje, wat gedateerd en achterstallig onderhoud. Mooie omgeving en leuk park. Als je je eigen kussen mee neemt zijn de bedden prima te doen. De (slaap)bank zit slecht. Huisje (6pers.) is wel erg klein voor 6 volwassenen.

Dhr. Scholten
... /5
Verbleef 3 dagen 9 jaar geleden

Een sober huisje op een klein vakantiepark. Meerdere leuke bezienswaardigheden op rij-afstand.

Mevr. Boks
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Leuk park, ideaal voor kinderen. De huisjes zijn idd klein en wat vochtig. Het door ons gehuurde huisje was keurig verzorgd, maar voorzien van heel veel stickers met do's en don'ts van de eigenaren. Dat gaf een wat onwelkom gevoel en met de allerkleinste zit je dan op hete kolen. Trapje en met name het gemis aan een traphekje maakte het ietwat gevaarlijk. Verder fijne plek voor kinderen.

Dhr. De Meijer
... /5
Verbleef 3 dagen 9 jaar geleden

Huis is vrij compleet goed werkende open haard bedden prima geslapen alleen je hebt 2 kussens nodig deze zijn nogal slap. huis prima voor 3 a 4 personen maar meer niet.

Dhr. Hoeyberghs
... /5
Verbleef 3 dagen 9 jaar geleden

Uitstekend vakantiehuisje. Zeker fijn om met een groep vrienden naar toe te gaan. En zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kort weg fijn nieuwjaars weekend gehad.

Mevr. Velghe
... /5
Verbleef 3 dagen 9 jaar geleden

ik vind de huisjes te klein had één voor 4-6 personen, vind ze eerder geschikt voor 4 pers. wel leuke huisjes , de keuken vond ik oké.

Dhr. Zonnekeyn
... /5
Verbleef 4 dagen 9 jaar geleden

euk vakantieverblijf, goede accomodatie mssn meer iets voor echte wintervakanties en/of zomervakanties!

Dhr. Van De Steene
... /5
Verbleef 4 dagen 9 jaar geleden

Zeer goeie prijs/kwaliteit. Super leuke vakantie met 3 jonge koppels

Dhr. De Winter
... /5
Verbleef 4 dagen 9 jaar geleden

Mooi park met leuke attracties voor kinderen. Mooie omgeving.

Dhr. Rewijk
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

huisjes zijn schoon maar wel vrij klein... niet geschikt voor 6 volwassenen (waren gelukkig maar met 2 personen).

Dhr. Bosma
... /5
Verbleef 3 weken 9 jaar geleden

netjes en schoon huisje het meubilear is wel voor verbetering vatbaar bij warme dagen lekker koel vanbinnen bij lagere temp gouw te fris verwarming moet aan en dat in de zomer het park is heel schoon en lekker rustig de directe omgeving is heel mooi je kunt prachtige ritjes maken ook om naar frankrijk of duitsland licht het erg gunstig.

Mevr. Duyck
... /5
Verbleef 3 dagen 9 jaar geleden

klein knus huisje. Was normaal een huisje tot 6 personen maar het is toch heel klein om er met 6 personen te verblijven. Wij waren met 3 en dat was goed van pas. Gezellig met de open haard. De doucheruimte is wel heel klein, je hebt er bijna geen plaats om je af te drogen. Tof om er een paar dagen te verblijven.

Dhr. Wijk
... /5
Verbleef 2 weken 9 jaar geleden

We hebben met onze dochter van 5 jaar enorm genoten. De bungalow is netjes en van alle gemakken voorzien. Wat erg fijn is dat we van het buitenzwembad van de nabijgelegen camping gebruik konden maken. De ligging is ideaal, je bent zo in Frankrijk en Luxemburg. Veel wandelroutes in de buurt. Als je wilt kanoen dan moet je richting Bertrix/Bouillion rijden omdat de rivier bij Virton meer een slootje is. Echt een top vakantie gehad.

Dhr. Kleingeerts
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Ons huisje was gelegen midden tussen de bomen hierdoor hadden we veel privacy dat vonden we prettig. Wat minder prettig was waren de vele wespen maar daar is in dit seizoen verder niet veel aan te doen, we hebben zelf wespenvallen gemaakt en deze zaten in een mum van tijd vol. Verder was het huisje prima uitgerust er zat een nieuwe keuken in en er was voldoende van alles. Het huisje was wel erg vochtig,dit merkte je aan de klamme bedden en de kleding die allemaal klam aanvoelde. Verder vonden wij het jammer dat er niet gezwommen kon worden op het park, ook de openingstijden van de activiteiten vonden we matig. 's avonds was er geen mogelijkheid voor bv minigolf of tafeltennis.

Dhr. Haringman
... /5
Verbleef 4 dagen 9 jaar geleden

Mooi en rustig bungalowpark, gelegen in een mooie streek. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. De bungalow was schoon en compleet maar wel klein. Ik zou hier niet graag met zes personen in verblijven. De bedden en hoofdkussens zijn erg slap, neem eigen, stevige hoofdkussens mee. Er is geen wc-papier, zelf meenemen! Op zich aan te raden, met een paar nadelen/gekkigheden.

Dhr. Mooij
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

leuk voor kleine kinderen bungalow geschikt voor max. 4 personen bungalow niet schoon

Dhr. Koning
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Fam de Jong uit Almere. wij hebben een vakantie van 1 week gehad in een 6 persoons huisje. Het huisje was klein, maar wel schoon. Het park biedt een goede mogelijkheid om vele leuke uitstapjes te maken. Ook voor onze 2 honden waren er genoeg leuke plekjes om de poten te strekken. Belgie blijft een prachtig land om een vakantie door te brengen.

Dhr. Kourche
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Wij hebben ons goed geamuseerd, vooral de kinderen (twee kinderen tussen 2 en 6), eerlijk gezegd: Een aanrader voor een jong gezin met kleine kinderen.

Dhr. Faas
... /5
Verbleef 3 dagen 10 jaar geleden

Doordat ik al de verschillende ervaringen van andere gasten had gelezen op de site, wist ik dat het huisje niet groot zou zijn. Niet groot maar wel compleet en schoon. Het huisje lag recht tegenover de speeltuin wat ideaal is als je kleine kinderen hebt. Kortom een erg leuk vakantiepark voor een voordelige prijs.

Dhr. Ebeling
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

prima locatie voor een wekje vakantie met jonge kinderen.

Dhr. Le Pottier
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

bonne prestation dans l'ensemble, calme reposant,un bon rapport qualité prix

Dhr. Soetens
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Doe zo voort, proficiat. Van ons een negen op tien.

Dhr. De Groot
... /5
Verbleef 3 dagen 10 jaar geleden

We hebben met ons gezin met 2 kinderen in de leeftijd van 3 en 5 jaar een heerlijk weekend achter de rug. Mooie, nette huisjes, in alles goed voorzien. Voor ons en de kinderen was de open haard erg leuk. Voor het huisje buiten spelen.

Dhr. Van Maurik
... /5
Verbleef 3 dagen 10 jaar geleden

Aardig huisje in rustig park, in bosrijke omgeving. Parkeerplaats is 200 meter verderop (bij dit huisje, bij meeste huisjes is de parkeerplaats vlakbij. Locatie mooie uitvalsbasis voor wandelingen, bezoek aan Luxemburg en Franse Ardennen.

Dhr. Rovers
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Een eenvoudig huisje met een keuken die goed is ingericht. Het is rustig gelegen. Wij waren er in de eerste week van januari en dan mek je neiet veel van je mede parkbewoners. De openhaard geeft een extra warmte die gezien de vries temperatuur erg aangenaam was. Het adres is onjuist weergegeven. De straat ligt niet in Virton maar in Ethe. Verder verwijzen de coordinaten voor de gps naar het centrum van Virton. Daar moet je dus niet zijn. Op de receptie werden we vriendelijk ontvangen en in het nederlands te woord gestaan. (en dat in Wallonie) De bedden slapen goed. Mede door de srookjesachtige omgeving (alles onder de sneeuw in de wijde omgeving) hebben we erg genoten. Winkels zijn er in overvloed en erg dichtbij. De dichtsbijzijnde Delhaize is op ruim een kilometer afstand (dat is dus ook te voet te doen!)

Dhr. Van De Wyngaert
... /5
Verbleef 1 week 1 dag 10 jaar geleden

een klein gezellig huisje, maar de houtblokken die je er kan kopen zijn wat groot voor de aanwezige open haard. mooie streek !

Dhr. Warnaar
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Heerlijk huisje, toen we binnen kwamen was het even slikken, klein en zeeer koud, maar toen het vuurtje eenmaal brandde was alles ok. Mooi nieuw keukentje, smalle maar lekkere bedden. Wel een kleine douche, een soort wc ruimte met een douche, maar ja er moet ook wat te wensen over blijven, het water was wel lekker warm. Al met al goed bevallen.

Dhr. Goet
... /5
Verbleef 3 dagen 10 jaar geleden

Heelijk huisje om er even lekker tussenuit te gaan. Zeker met honden ideaal gelegen meteen aan het bos. Indien u in de koudere periode gaat, raad ik u zeker aan om lekkere warme sloffen en kleding mee te nemen, aangezien het huisje niet geisoleerd is. Verder prima vertoeven en de prijs/kwaliteit verhouding klopt geheel.

Dhr. De Pagie
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Ondanks de vele negatieve berichten die je op internet kan lezen, is Vallee de Rabais zeker de moeite waard. De mensen zijn super vriendelijk,behulpzaam en geven graag antwoord op gevraagde informatie. Het park is mooi en zeer rustig gelegen. In Virton is alles te vinden.

Dhr. Six
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Aangename huisjes, rustig gelegen, prachtige omgeving. Correcte betaling. Niet duur.

Dhr. Broodcoorens
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Dit vakantiehuis is zeer aangenaam door zijn ligging in een rustige omgeving. Wij hadden een huisje juist aan het speeltuintje zodat we onze kinderen met volle teugen konden laten genieten en toch steeds toezicht konden blijven uitoefenen. Ook onze hond was er hartelijk welkom en kon lustig ravotten zonder ook maar één opmerking van buren. Deze stek is echt aan te raden voor als je rust wilt en toch gezellige wandelingen wilt doen. 's Avonds konden we dan rustig bekomen bij de open haard. Echt een 10+ waard.

Dhr. Stoker
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

We hebben ons hier prima vermaakt, echter misschien door de tijd van het jaar (eind oktober) was het erg vochtig in het huisje. Zou hier niet heen gaan om veel in het huisje te zijn, de bank en stoelen zijn niet het aller comfortabels. Maar het is een leuk plekje als basis om de omgeving te verkennen.

Dhr. Gräfrath
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Die Umgebung ist super zum Wandern, die spielplätze sind auch toll, schade ist nur das man mit dem Auto einkaufen muss.

Dhr. Verraest
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

veel mooie plekken de bezichten

Mevr. Marchand
... /5
Verbleef 3 dagen 10 jaar geleden

We hebben genoten van de ardennen . je kan tot rust komen ,thuis is er altijd werk . Maar een weekendje is wel tekort.

Dhr. Douma
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

In de zomerperiode hebben wij een huisje gehuurd voor 1 week. Het is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar interessante dingen in de omgeving (grotten van Han, Verdun). Jammer dat je in het meertje niet kunt zwemmen maar je kunt er wel varen en vissen. Bij de huisjes zijn verschillende speeltoestellen en je bent ook zo in het bos voor een boswandeling. Wij hebben het erg leuk gehad.

Dhr. Buckens
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Oke, de huisjes zijn klein en oud, maar zeer zeker schoon. De mensen die op het park werken zijn zeer behulpzaam en vriendelijk en spreken zelfs Nederlands. De omgeving is werkelijk fantastisch en je bent ook zo in Frankrijk en Luxemburg. Ook voor jonge kinderen is het leuk.

Mevr. Jongerman
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Hallo, we zijn een week op het park geweest. De ruimte om de huisjes hebben we erg gewaardeerd. Ook kon je er echt tot rust komen, terwijl er ook wel een gezellige drukte op het park was van de (oudere) kinderen. Het huisje was aan de kleine kant; met name de slaapkamers. Het bleef er wel lekker koel als het buiten warm was. De keuken was wel in goede staat en ruim voorzien van inventaris. De hond heeft het ook erg naar zijn zin gehad. Hij kon lekker rennen en ook het bos in. Virton ligt wel in een uithoek waar kortbij niet zo veel uitstapjes te doen zijn, dan moet je toch wel een halfuur tot een uur rijden. We hebben het getroffen met het weer en erg naar onze zin gehad. Fam. Jongerman

Dhr. Behm
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr ungünstig. Wir waren mit der Unterkunft sehr unzufrieden, es schimmelte und stank in der ganzen Bude. Wem dieser Ekel nicht störend erscheint, sollte aber unbedingt entweder fließend holländische oder französische Fremdsprachenkenntnisse mitbringen; mit deutschen oder gar englischen Fremdsprachenkenntnisse kommt man nicht weit und wenn es Probleme mit der Unterkunft gibt, hat man verloren!

Dhr. Hoogesteger
... /5
Verbleef 2 weken 10 jaar geleden

Mooie omgeving, goed weer, huisje wel erg minimaal. Wij waren met z'n twee in een huisje voor 6, nou dan heb je het niet breed. Veel hardrijdend verkeer door het park. Ondanks de vriendelijke prijs toch enigzinds teleurgesteld over het gebodenen. Wel een leuke vakantie gehad.

Dhr. Hakman
... /5
Verbleef 3 dagen 10 jaar geleden

Klein en sober huisje, maar prima te doen. Aardige dames bij de receptie. Lekker dicht bij Frankrijk en Luxemburg, zeker de moeite waard om een dagje heen te gaan.

Dhr. Bremmers
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Je betaald niet veel maar alles werkt wel. Beetje muf huisje, zeer eenvoudig met een zeer gedateerd meubilair. De douch doet het goed, jammer dat je het gevoel hebt dat je in een kast staat te douchen. Als het buiten koud is dan is het binnen nog kouder. Omgeving is mooi en schoon.

Mevr. Penders
... /5
Verbleef 5 dagen 11 jaar geleden

Voor de zomer een leuk huisje, met de basisbenodigdheden in het huisje. Leuke ligging. In de winter, niet warm te krijgen. Met enkel de elektirsche verwarmingen, ben je na een week 100euro kwijt. Advies neem veel hout mee om te stoken.

Familie Boon
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Wij (gezin met 2 kinderen) zijn in de herfstvakantie hier op vakantie geweest. We hebben een heerlijke vakantie gehad. De prijs-kwaliteit vrhouding is uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkers, spreken alle talen. Goed verzorgd huisje, slinternieuwe keuken. Het is wel klein allemaal, maar nogmaals dat is de prijs-kwaliteit verhouding. Zoals op de foto op de website klopt het ook, je hebt heerlijk de ruimte om het huisje heen. Allerlei sportmogelijkheden, niet duur. Alleen de receptie is niet altijd open. Wij gaan zeker nog een keer.

Dhr. Van Scheppingen
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Wij hebben een week doorgebracht op dit park en waren erg tevreden; we hadden geluk het weer was het grootste deel van de week mooi. Het huisje was klein, maar comfortabel genoeg en wij zaten direct aan het speeltuintje zodat onze dochter zo van huis uit de speeltuin in kon lopen. Er worden voor een goede prijs heel veel sportieve activiteiten georganiseerd door een enthousiast animatieteam. 'S avonds kan je of lekker thuis blijven of meedoen aan de georganiseerde spelletjesavonden. De omgeving is erg mooi en er is van alles rondom het park te doen en te bezichtigen. Bij de receptie lag ook voldoende informatie en waren ook kortingsbonnen beschikbaar voor van alles en nog wat in de omgeving. Boodschappen zijn niet op het park te verkrijgen maar wel in de diverse winkels in de omgeving (Virton). Als je van sport, spel en natuur houdt, dan zit je hier prima!

Familie Splinter
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Het vakantiehuisje zag er goed verzorgd uit.Het interieur was praktisch nieuw en ook de keuken. De woon,eetkamer zouden we voor 6 personen waar het voor bedoeld was te krap vinden. Wij waren met 3 volwassenen en dat was net te doen. Het is belangrijk dat bij aankomst alles geteld en gecontroleerd wordt. Tip:ook de dekbedden na kijken op gaatjes of scheuren want later kan je erop afgerekend worden. Dit was namelijk bij ons het geval. Hoewel niemand van ons rookte zat er in een dekbed een brandgat. Gelukkig hebben wij de receptie kunnen overtuigen dat wij dat niet gedaan hadden en kregen we toch het grootste gedeelte van onze borg terug. Mede door het mooie weer hebben wij een uitstekende vakantie gehad

Familie Van Os
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Leuk huisje met beperkte comfort. Lag vlak bij een speeltuin en dat is met kinderen van 3 en 6 helemaal top. 's morgens de deur open en weg waren ze. Konden verder niet echt weg daar dus veilig genoeg om ze alleen te laten. Dus heb je als ouder ook even rust. Kinderen hadden al gauw aansluiting met andere kinderen, dus dat zat ook wel goed. Aanraders om naar toe te gaan zijn de bizonfarm en de grotten (wij zijn naar die van Han geweest.) Animatie is simpel en je moet daar niet te veel van verwachten, maar erg vriendelijk. Kon er leuken dingen doen zoals kanoen, boogschieten, zoektocht naar schat, wand klimmen etc. 's avond open haard aan, want wordt er wel kil in de avond en wat klammig in het huisje. Neem een trui mee, ook al is het zomers 25 graden overdag! hans, Mireille en de kinderen

Dhr. Dekker
... /5
Verbleef 3 dagen 12 jaar geleden

wij zijn zeer tevreden over het park, het was rustig en de omgeving is zeer mooi. de omliggende dorpen en steden was ook de moeite waard om te bezichtegen,het was een geweldige weekend,dit is inderdaad een aanrader. fam.dekker uit Apeldoorn

Dhr. Konrad
... /5
Verbleef 3 dagen 12 jaar geleden

Wir waren zwar nur für 3 Übernachtungen da, aber es war schön so direkt am Wald. Leider muß man zum Einkaufen nach Virton fahren da vor Ort keine möglichkeit ist. Sonst ist es in Ordnung wenn man mal ausspannen will. Fam. Konrad

Mevr. Bonte
... /5
Verbleef 3 dagen 12 jaar geleden

De huisjes zijn goed omgeving heel mooi alleen wij er 1 mei aankwamen alle winkels dicht waren .Het restaurant dicht omdat het verbouwd wordt de ballenbak nog opgeblazen moest worden en de kano's er niet waren kwamen pas in augustus wel vervelend als je met kinderen bent.

Familie Van Der Veen
... /5
Verbleef 4 dagen 12 jaar geleden

gezellig park met veel wandel mogelijkheden. de huisjes voldoen prima voor een midweek/week voor ons gezin (3 volwassenen)alles aanwezig prima kan niet anders zeggen kom volgend jaar weer terug.

Dhr. Roelandts
... /5
Verbleef 4 dagen 12 jaar geleden

Service was ok.Personeel vriendelijk.De bungalow daarin tegen was veel te klein. Het parc was vrij saai en in de buurt is heel weinig te zien.

Dhr. Jan
... /5
Verbleef 1 week 12 jaar geleden

slordig onderhouden huisjes, die men in de winterperiode niet warm krijgt en een park dat nog slechter onderhouden is! gevaarlijke doornstruiken rond de huisjes voor kinderen schandalig voor deze prijs ! om nooit meer te ervaren , wij hadden huisje nr 11 erbarmelijk.

Familie Van Der Stelt
... /5
Verbleef 4 dagen 13 jaar geleden

een leuk park met veel speelmogelijkheden voor voornamelijk kleinere kinderen. Wij waren er in februari. Helaas werkte het weer niet mee, veel regen. Het huisje was moeilijk te verwarmen, alles bleef klam en koud. Verder was er in de omgeving niet veel te beleven, buiten het seizoen.

Heb je vragen? Wij zijn er voor je
Vragen?
We zijn online! Chat met ons. De wachttijd bedraagt minder dan 60 seconden.