Over Belvilla

Ruim dertig jaar kennis en ervaring

De Expert

De oorsprong van onze organisatie gaat terug tot 1980. Met ruim vijfendertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot  één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van onze vakantiehuizen. We zijn lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel. Belvilla is vanaf 2007 tot 2019 onderdeel geweest van de @Leisure Group. Sinds 2019 is Belvilla onderdeel van OYO Vacation Homes. Onze vakantiehuizen worden persoonlijk beoordeeld volgens strikte criteria, door specialisten in huis en inkopers ter plaatse die de regio goed kennen, alvorens ze aan ons aanbod toegevoegd worden. We bewaken continue de kwaliteit samen met huiseigenaren. Daarnaast speelt feedback van onze gasten natuurlijk ook een belangrijke rol. In onze bedrijfsvoering streven we ernaar om de allernieuwste technieken op een breed vlak toe te passen.

Een passend aanbod

Met een Belvilla bent u verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die u een onvergetelijke vakantie bezorgt: we hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 25.000 vakantiehuizen in 21 , voornamelijk Europese, landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Bijvoorbeeld authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, met z'n twee of voor een grote groep. U vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continue op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze klanten.

Een Belvilla geeft u de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maakt u de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neemt u een ontspannen duik wanneer u dat wilt. Kortom, alle privacy in uw tijdelijke thuis!  En dit vlakbij de lokale bevolking, zodat u de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse uw aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving. 

Betrokken service

Een vakantiehuis zoeken en boeken gaat eenvoudig en veilig via belvilla.nl. Een ervaren team werkt continu aan het optimaliseren van het gebruiksgemak van onze website. Daarnaast kent onze Customer Service ruime openingstijden, ook in het weekend. Hier kunt u telefonisch en per e-mail terecht voor vragen, advies en/of het maken van een boeking. Onze betrokken medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Is er een noodgeval tijdens de vakantie? Dan zijn we 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn. We doen er alles aan om onze service te optimaliseren; een hoge klanttevredenheid is onze uitdaging!

Complete informatie

Op onze website vindt u gemakkelijk een vakantiehuis met u wensen, met een goede prijs kwaliteitverhouding. Transparantie vinden we een voorwaarde in onze informatieverstrekking. Daarom zetten we alle bijkomende kosten voor u op een rijtje, zodat u precies ziet wat uw vakantie kost. Van elk huis geven we een realistische beschrijving, een uitgebreide fotoreportage en u vindt er ervaringen van eerdere gasten.

Rode draad in ons productaanbod en dienstverlening zijn onze vijf zekerheden. Dankzij de zekerheden boekt u bij Belvilla een vakantiehuis met 100% Belvilla-Garantie!

Award-winnende website

Naast vele eerdere prijzen ontvingen we in 2014 ook weer de nodige waardering. In januari wonnen we de Reisgraag Award, een publieksprijs voor reisorganisaties in Nederland. In april werden we door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ bij de Zoover awards. Belvilla heeft deze award gewonnen met een gemiddeld gewogen cijfer van 8,84. In mei van dat mooie jaar werden we ook door onderzoeksbureau WUA verkozen tot ‘Beste aanbieder vakantiehuizen Nederland’! Ook in 2015 hebben we een Zoover Award mogen ontvangen. Ditmaal werden we verkozen tot ‘Populairste Aanbieder Vakantiehuizen’. Tot dusver is ook 2016 weer goed begonnen voor Belvilla. In februari ontvingen we de Nederlandse Vakantie Award tijdens het reisgala, en op 21 april wonnen we wederom de Zoover Award ‘Populairste Aanbieder Vakantiehuizen’.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
U kunt zich op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2020 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken