Last Minute vakantiehuis | Belvilla vakantiehuizen

Last minute vakantiehuis

Wil je heel binnenkort op vakantie? Kijk dan eens tussen ons last minute aanbod. Heel wat vakantiehuizen kun je met last minute korting boeken. Dicht bij huis of wat verder weg, alles is mogelijk! Het enige wat je nog moet doen, is je koffers pakken.

Bekijk ons aanbod

4.781 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute op vakantie

Weet je nog niet zo goed wanneer je op vakantie wilt en waarheen? Je kunt ook kiezen voor een lastminutevakantie. Bij Belvilla vind je het hele jaar door last minutes. Zo kun je vlak voor vertrek nog even een week of weekendje weg boeken. In welk seizoen ga jij het liefst op vakantie?

Lees meer
Last minutes
Lastminutezonvakantie

Zo nu en dan zijn we allemaal toe aan zon! Maar als je nog niet zo goed weet wanneer je precies op vakantie wilt gaan, dan is een last minute zonvakantie misschien iets voor jou. Op elk moment kun je beslissen dat je er even tussenuit gaat om de zonnestralen op te zoeken.

Lees meer
Last minutes
Lastminutevakantie dichtbij

Binnen een paar uurtjes op je vakantiebestemming? Kies dan voor een last minute vakantie in België, Nederland of Duitsland. De perfecte bestemming wanneer je op het laatste moment beslist om er toch nog even tussenuit te gaan.

Lees meer
Last minutes
Lastminuteweekendje weg

Wat is er nu fijner dan een spontaan weekendje weg? Bekijk onze lastminutedeals en geniet van een voordelig weekendje weg. Ga samen met het gezin of kies voor een lastminutevakantie met een grote groep. Met wie je ook gaat, bij Belvilla vind je altijd een geschikte accommodatie voor een weekendje weg.

Lees meer
Last minute weekend boeken
Last minute naar een vakantiepark

Wil je alles binnen handbereik hebben op vakantie? Kies dan voor een lastminutevakantie in een vakantiepark. Eenmaal geboekt, hoef je werkelijk niets meer te regelen. In het park zijn meestal de nodige faciliteiten zoals een supermarkt, restaurant, ontspanningsmogelijkheden, etc. Dat is pas luxe!

Lees meer
Last minute een vakantiepark boeken