Last Minute vakantiehuis | Belvilla vakantiehuizen

Last minute vakantie in Europa

Wil je binnen nu en een paar weken op vakantie? Kijk dan eens tussen ons last minute aanbod, waar je verschillende vakantiehuizen met kortingen vindt. Of dat nu dicht bij huis is, of wat verder weg: het ligt allemaal binnen handbereik! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de koffer inpakken. Ben jij klaar om te gaan?

Bekijk ons aanbod

5.075 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute op vakantie

Weet je nog niet zo goed wanneer je op vakantie wilt en waarheen? Je kunt ook kiezen voor een last minute vakantie. Bij Belvilla vind je het hele jaar door last minutes. Zo kun je vlak voor vertrek nog even een weekje of weekendje weg boeken. In welk seizoen ga je het liefst op vakantie?

Lees meer
Last minutes
Last minute zonvakantie

Zo nu en dan zijn we allemaal toe aan zon! Maar als je nog niet zo goed weet wanneer ujeprecies op vakantie wilt gaan, dan is een last minute zonvakantie iets voor jou. Je kunt op ieder moment besluiten om er binnen 4 weken tussenuit te gaan, om nog even die warme zonnestralen op uw gezicht te voelen.

Lees meer
Last minutes
Last minute vakantie dichtbij

Dicht bij huis vakantie vieren is natuurlijk ideaal. Kies voor een last minute vakantie in Nederland, België of Duitsland en ben binnen een paar uurtjes op jouw vakantiebestemming. De perfecte bestemming wanneer je op het laatste moment besluit er toch nog even tussenuit te gaan. 

Lees meer
Last minutes
Last minute weekendje weg

Wat is er nu fijner dan een spontaan weekendje weg? Bekijk onze last minute deals en geniet van een voordelig weekendje weg. Ga samen met het gezin, of kies voor een last minute vakantie met een grote groep. Met wie je ook gaat, bij Belvilla vind je altijd een geschikte accommodatie voor een weekendje weg.

Lees meer
Last minute weekend boeken
Last minute naar een vakantiepark

Wil je alles binnen handbereik hebben op vakantie? Kies dan voor een last minute vakantie op een vakantiepark. Wanneer je eenmaal geboekt hebt, hoef je werkelijk niets meer te regelen. Op het park zijn vaak de nodige faciliteiten aanwezig, waardoor er vaak een supermarkt, restaurant en vermaak in de buurt is. Dat is pas luxe!

Lees meer
Last minute een vakantiepark boeken