Persberichten

Terug naar overzicht
Vorige Volgende

Belvilla verdubbelt aanbod vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Nieuwe regio’s Lake District en Yorkshire en uitbreiding in Wales, Devon en Cornwall

Eindhoven, 20 Maart 2017

Eylard Wurpel, Director of Marketing van Belvilla, licht  de keuze voor uitbreiding van het Belvilla aanbod in de UK nader toe: “In niet minder dan 24 Europese landen vind je onze Belvilla vakantiewoningen, vanuit de markt bemerkten we dat het volume van het bestaande aanbod van woningen in de UK niet altijd kon beantwoorden aan de toenemende vraag. Op basis van die klantbehoefte was de keuze voor een uitbreiding snel gemaakt. We zijn ook tevreden dat we in nieuwe upcoming regio’s mooie woningen konden toevoegen voor allerlei doelgroepen. Zelf heb ik een speciaal plekje voor de UK, doordat ik 7 jaar in London heb gewoond en het mooie landschap mocht verkennen. De gast van nu staat ook open voor minder bekende regio’s, wil eens wat anders dan het betreden pad en wil onthaasten. Daarvoor is de UK uitermate geschikt. Dat de lagere koers nu ook een extra voordeel in de portemonnee biedt, is alleen maar mooi meegenomen.”

Nieuw: Lake District

Het Lake District met het prachtige gelijknamige nationale park is een nieuwe regio voor Belvilla met 20 vakantiewoningen. Vanuit België reis je er bijvoorbeeld heen met de ferry vanuit Zeebrugge naar Hull vanwaar het nog 3 uur rijden is naar Clappersgate, midden in het Lake District National park. Hier vind je onder meer een typisch Britse en 400 jaar oude vakantiewoning waar je met zes personen kan gaan genieten. Het is een woning met comfort waarin originele elementen zijn behouden zoals de vloer, eikenhouten balken en open haarden. Ruimte, authenticiteit, charme en een prima ligging in het Lake District zijn de grote troeven. In de kindvriendelijke omgeving kan je wandelen, kanoën, kajakken, klimmen, fietsen en paardrijden. Ook de stad Carlisle, met zijn musea en klimcentrum, is binnen excursiebereik.

Uitbreiding in Devon

In Devon had Belvilla al een aantal vakantiehuizen in de verhuur en dat aanbod is nu verder uitgebreid naar ruim 140. Devon heeft in het noorden en zuiden prachtige kustlijnen en natuurliefhebbers genieten in ondermeer het Dartmoor National park. Een nieuwe 8-persoons vakantiewoning met zicht op die ruige kustlijn vind je in Polruan. Dit is nu echt een ‘vakantiewoning with a view.’ Een vakantieplek met niets dan superlatieven: moderne uitrusting, sfeervolle houtkachel, veel lichtinval, barbecueën met uitzicht op zee, sublieme wandelomgeving, het gezellige Plymouth dichtbij en overal kinderplezier zoals de dierentuin in St. Austell of Kidzworld.

Nog meer genieten in Cornwall

Ook in het naast Devon gelegen Cornwall wordt de keuze vergroot met bijna 90 woningen. Het is een vakantieregio van formaat vanwege het zachte klimaat en toeristische trekpleister Land’s End. In de ecolodge in Saint-Issey is het goed toeven. De woning wordt omringd door wijngaarden, appelbomen en natuurpracht. Voor wie uitkijkt naar een rustgevende vakantie in een ‘peaceful’ omgeving, op tien minuten rijden van Padstow.

Nieuwe bestemming Yorkshire

In Yorkshire had Belvilla tot voor kort nog geen aanbod, maar dat is verleden tijd met zo’n 40 nieuwe vakantiewoningen. Yorkshire is een regio met prachtige natuur in o.a. het Yorkshire Dales National Park. Aan de rand van dit park, in Castle Bolton, vind je een charmante cottage met drie kamers, een houtkachel en gezellige tuin voor de afternoon tea. Het is de startplaats voor mooie wandelingen, dichtbij het gezellige marktstadje Leyburn.

Uitbreiding Wales

In Wales heeft er met name in de regio Pembrokeshire (Zuid-Wales) een uitbreiding plaatsgevonden naar 175 vakantiehuizen. Noord-Wales telt momenteel bijna 40 woningen. Wales met haar Pembrokeshire National Park en Pembrokeshire Coast Path heeft voldoende vakantiegenot in petto voor zij die houden van ‘fresh air’ en natuur. Op slechts ‘two miles’ van het Coast path, het strand en de beroemde St. David’s cathedraal ligt de woning Mor Awelon. Met 6 personen kan je hier genieten van een Welshe vakantie midden in het groen.

Groot-Brittannië: voor elk wat wils met Belvilla

Dit jaar reizen we met onze sterke euro naar het Verenigd Koninkrijk. Fietsers vinden er het beste bewegwijzerde netwerk van Europa (sustrans national cycle network). Wandelaars genieten van een wandelparadijs met duizenden kilometers public footpaths en bridleways. Cultuurliefhebbers ontdekken een uniek patrimonium, zorgvuldig bewaard door de National Trust. En wie gezelligheid zoekt, heeft tijd te kort in leuke stadjes, stokoude pubs en tearooms met versgebakken scones. Kortom, in Groot-Brittannië kan elke vakantieganger zijn hart ophalen, vanuit één van de vele vakantiehuizen van Belvilla.

Noot aan de redactie – niet voor publicatie                                                                                                     

Het persbericht staat tevens op www.belvilla.be/nieuws waar u beeldmateriaal in hoge resolutie kan downloaden. Voor een interview, aanvullende toelichting, specifieke data en/ of (hoger resolutie) beeldmateriaal kunt u contact opnemen met

 

Belvilla

Ellen Oude Grotebevelsborg, PR specialist

Tel: +31-40-216 36 12, +326-154 52 849

E-Mail: ellen.oudegrotebevelsborg@leisure-group.eu

Website: http://nl.belvilla.be/nieuws

Blog: https://nl.belvilla.be/inspiratie

 

 

Glenaki

Kristien Basting / Lien Deleu

Tel: 050-61 42 07

E-mail:kristien@glenaki.com/ lien@glenaki.com

 

 

 

 

Over Belvilla

Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat ruim 35 jaar en verzorgde in 2016 bijna 5 miljoen overnachtingen in totaal ruim 22.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 24 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiewoning. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend betaalbare vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be. Belvilla maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2024 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken