Vakantiehuis in Yorkshire

Alle bestemmingen in Yorkshire

Alle vakantiehuizen in Yorkshire

Uw huis verhuren

Aanmelden

Yorkshire

Kastelen, prachtige landschappen, cultuur & historie. Bezoek Yorkshire vanuit onze vakantiehuizen. Yorkshire, ook wel het 'Land van de Witte Roos' genoemd, is divers, kleurrijk en intrigerend. Prachtige tuinen, schilderachtige dorpjes, historische landhuizen en ruïnes bepalen het heuvelachtige landschap. De inspiratiebron voor de zusjes Brontë en James Herriot. Vroeger was het een zelfstandig koninkrijk, en dat zijn ze hier nooit helemaal vergeten. De mensen laten graag het karakter, de hartelijkheid en de traditie van Yorkshire zien. Beleef de gastvrijheid vanuit je vakantiehuis in Yorkshire.

Ontdek de kust vanuit de Belvilla vakantiewoningen

In Yorkshire heb je het hele jaar door een enorme keuze aan bezienswaardigheden en activiteiten. Oude stadjes, een prachtige kustlijn met zandstranden, baaien, kliffen en vissersdorpjes. Aanraders hier zijn Robin Hoods Bay en Whitby.

Natuurlijk genieten in en om je vakantiehuis!

Ontdek de prachtige natuur van de twee nationale Parken, de Yorkshire Dales en North York Moors. De Yorkshire Dales is een geliefd nationaal park in Groot-Brittannië. Je vindt hier ongerepte landschappen en historisch erfgoed, zoals abdijen en kastelen. In het zuiden is het wat lieflijker en glooiend, met groene dalen en stenen muurtjes, en in het noorden ruig en uitgestrekt. Een gebied om rust te zoeken en te wandelen, vanuit je vakantiehuis in Yorkshire.

Vakantiewoningen in de buurt van York

Vergeet zeker niet de historische stad York aan te doen, vanuit je vakantiehuis in Yorkshire! Proef van de geschiedenis terwijl je door de oude straatjes loopt en een bezoek brengt aan het Yorkshire Museum of de York Minster (de grootste gotische kathedraal van Noord-Europa).

Alle vakantiehuizen in Yorkshire