Vakantiehuizen Groot-Brittannië

Vanuit een vakantiehuis in Groot-Brittannië geniet u an al het moois dat Groot-Brittannië te bieden heeft. Een vakantie in Groot-Brittannië wordt gekenmerkt door prachtige natuur, gezellige dorpjes en indrukwekkende steden. Groot-Brittannië bestaat uit Engeland, Wales en Schotland.  Weet u al of u dit jaar kiest voor een vakantie naar Groot-Brittannië?

Lees meer

Alle regio's in Groot-Brittannië

Uw huis verhuren

Aanmelden

Top bezienswaardigheden in Groot-Brittannië

Terug in de tijd in Canterbury

Ontdek de Jurassic Coast

Geniet van de mooie stranden van Pembrokeshire

Kijk uw ogen uit bij het Dover Castle

Vakantiehuis Groot-Brittannië

Het prachtige Groot-Brittannië betovert haar bezoekers door de grote variatie aan landschappen in combinatie met een rijk cultureel en historisch erfgoed. Daarbij komen ook nog vriendelijke mensen en bruisende steden in aanbod. De wereldstad Londen is de perfecte stad voor een stedentrip. De mooie landschappen en monumenten van Groot-Brittannië hebben regelmatig decor gestaan voor verschillende films en zijn voor veel schrijvers, dichters en schilders een inspiratiebron. Laat u inspireren vanuit uw vakantiehuis in Zuid-Engeland. Weet u niet zeker of Groot-Brittannië iets voor u is? Er zijn genoeg voordelen voor een vakantie naar Groot-Brittannië.

Vakantiehuizen, landhuizen en cottages in Groot-Brittannië

Binnen ons aanbod vindt u niet alleen romantische cottages en gerestaureerde boerderijen, maar ook 17e-eeuwse landhuizen en kastelen. Of wat denkt u van een overnachting in een typische oathouses (voormalige hopdrogerijen), een voormalige barn, granary (graanschuur) of molen? Sommige vakantiehuizen bieden een prachtig uitzicht over mooie landschappen. Er is altijd wel een uitstapje te maken in de directe omgeving of geniet van een prachtige wandeling of fietstocht. Kies een vakantiehuis in (Zuid-)Engeland, Wales of Schotland en geniet van de prachtige omgeving.

Actief genieten vanuit uw vakantiehuis

Vanuit uw vakantiehuis in Groot-Brittannië kunt u genieten van diverse landschappen. Wist u dat er 49 gebieden aangewezen zijn tot ‘Area of Outstanding Natural Beauty’? Dit zijn gebieden die zo mooi zijn en een speciale bescherming krijgen. Verder zijn er 14 nationale parken en 40 ‘National Scenic Areas’ en dan hebben we het nog niet gehad over de ‘World Heritage sites’. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde krijtrotsen in Dover, graafschap Kent. Terwijl u door het landschap rijdt, duikt een romantisch decor van uitgestrekte weiden en graanvelden voor u op. Bezoek het romantische Devon in het zuidwesten van Engeland. Neem de slingerende landweggetjes die u leiden door de dorpjes met schattige cottages. De landschappen zijn divers en bieden verschillende mogelijkheden voor de sportieve vakantiegangers. Door heel Groot-Brittannië heen is een netwerk aangelegd van speciale langeafstandsroutes voor wandelaars, fietsers en ruiters. Wilt u net wat meer? De echte avonturiers kunnen bergbeklimmen, skydiving, wildwaterraften of canyoning. Er zijn altijd sportieve activiteiten te vinden in de buurt van uw vakantiehuis.

Cultureel en historisch Erfgoed van Groot-Brittannië

De rijke geschiedenis, legendes, eeuwenoude tradities, gezellige feesten, historische monumenten en musea ontdekt u eenvoudig vanuit uw vakantiehuis in Groot-Brittannië. De Britten zijn trots op hun cultureel en historisch erfgoed en dat is te begrijpen! Logeert u in een vakantiehuis of cottage in Engeland in 2020? Dan bezoekt u ongetwijfeld een keer een kasteel, landhuis, kerkje of klooster. Gaat u liever naar Schotland? Proef dan van de lokale gastronomie. De Schotse whisky’s zijn wereldberoemd en voor een lekker biertje of cider kunt u hier ook goed terecht. Loop eens binnen in een gezellige pub of bezoek een boerenmarkt met streekproducten. Organiseer uw eigen ‘afternoon tea’ of English breakfast in uw vakantiehuis.

Verken de omgeving vanuit uw vakantiehuis in Engeland, Wales of Schotland

Onze vakantiehuizen, cottages en farmhouses zijn verspreid over Groot-Brittannië. Neem uw auto mee en geniet van een autovakantie in Groot-Brittannië. Ontdek het bijzondere Schotland, het land van de kastelen en whisky. Verken de indrukwekkende landschappen en ongerepte, wilde natuur van de Schotse Hooglanden. Of bezoek de kastelen, groene heuvels en prachtige meren vanuit uw vakantiehuis in Zuid-Schotland. Zuid-Wales kent een schitterende kustlijn, heuvels, bergtoppen, meren en bossen. Ook hier maakt u prachtige wandelingen en zijn er vele sportieve activiteiten te ondernemen vanuit uw vakantiehuis in Zuid-Wales. Ten noordoosten van Londen ligt de regio Anglia, een prachtige regio en de thuishaven van Cambridge. Groepshuizen, cottages, landhuizen, boerderijen en voormalige graanschuren en natuurlijk appartementen. U vindt het allemaal in ons aanbod!

Alle vakantiehuizen in Groot-Brittannië