Vakantiehuis Noord-Wales

Alle vakantiehuizen in Noord-Wales

Uw huis verhuren

Aanmelden

Noord-Wales

In Noord-Wales komt de roerige geschiedenis tot uitdrukking in eeuwenoude stenen graftomben, machtige kastelen en landhuizen. In een decor van woeste bergen, valleien, platteland, heidevelden en een prachtig kustgebied. Het diverse landschap maakt Noord-Wales een aantrekkelijke bestemming om te verblijven in één van de Belvilla vakantiehuizen.

Vakantiewoningen Noord-Wales voor natuurliefhebbers

Noord-Wales is een plek om te ontdekken voor natuurliefhebbers. Van de mooie kust en het glooiende Oosten tot het indrukwekkende Snowdonia National Park, het grootste nationale park. Verken vanuit je vakantiehuis nabij Snowdonia, dit uitgestrekte natuurgebied dat is uitgeroepen tot Area of Outstanding Beauty. Je vindt hier een divers landschap met ruige bergen (de hoogste bergtop is 1085 meter), meren, riviertjes, bossen en zelf zandstranden, want dit gebied strekt zich uit tot de kust. Met de Snowdon Mountain Railway kun je naar de top voor een spectaculaire bergrit.

Vakantiewoningen Noord-Wales aan de kust

Een goede manier om het prachtige landschap van Wales te verkennen is per stoomtrein. De Cambrian Coast Railway bijvoorbeeld gaat langs de kust en biedt fantastische uitzichten. Ook leuk voor kinderen! Een aanrader is een boottochtje langs de kust, wie weet zie je wel dolfijnen en zeehonden! Spectaculair golfen kun je op de Nefyn Golf Club, op het schiereiland Llŷn. Deze 18 holes baan is prachtig gelegen aan zee. Kortom, genoeg te zien en doen vanuit je vakantiehuis in Noord-Wales.

Alle vakantiehuizen in Noord-Wales