Vakantiehuis Lake District

Alle vakantiehuizen in het Lake District

Uw huis verhuren

Aanmelden

Lake District

Lake District, de streek van de meren, kent adembenemende vergezichten, schilderachtige valleien, plattelandsdorpjes en een lange afwisselende kuststrook. Een inspiratiebron voor schrijvers en dichters als Beatrix Potter en William Wordsworth. En het decor van films als Pride and Prejudice. Doe ook inspiratie op, vanuit de Belvilla vakantiehuizen in het Lake District.

Vanuit je vakantiehuis Lake District verkennen.

Vakantiewoningen in het Lake District (Cumbria) zijn ideale vakantiehuizen voor natuurliefhebbers, wandelaars en watersportliefhebbers. Geniet vanuit je vakantiehuis in het Lake District dit fascinerende, afwisselende landschap, van de ruige bergen tot lieflijke groene dalen, bossen, open velden en fonkelende meren. Aan de kust ontdek je afgelegen vissersdorpjes, charmante havenplaatsjes, hoge klippen, zand- en kiezelstranden.

Vakantiewoningen voor de ondernemende vakantieganger!

Natuurlijk bezoek je het Lake District National Park, het grootste nationale park van Engeland. Hier vind je voldoende mogelijkheden voor wandelen of watersport, zoals kajakken, zeilen of windsurfen. Maar ook vind je hier een aantal mooie tuinen, statige landhuizen, markstadjes zoals Appleby en Keswick, en geheimzinnige steencirkels. Maak ook eens een tochtje met de stoomtrein, bijvoorbeeld de de Ravenglass & Eskdale Railway, die je door mooie valleien van het Lakeland leidt. De mogelijkheden zij eindeloos, ontdek het vanuit je vakantiehuis in Lake District!

Alle vakantiehuizen in het Lake District