Vakantiehuis Zuid-Wales

Alle vakantiehuizen in Zuid-Wales

Uw huis verhuren

Aanmelden

Zuid-Wales

Wales is het land van natuur, historie en legenden. Met een cultureel erfgoed dat duizenden jaren terug voert in de geschiedenis. Dit is het land van kastelen, golvende groene heuvels en ruige bergen. Met honderden kilometers kustlijn, waar lange gouden stranden worden afgewisseld met torenhoge kliffen en betoverend mooie uitzichten die je de adem benemen. Een land om te ontdekken vanuit onze vakantiehuizen in Zuid-Wales.

Vakantiewoningen Zuid-Wales

Zuid-Wales heeft een indrukwekkend landschap. Vanuit je vakantiehuis verken je deze prachtige omgeving! Een schitterende kustlijn, heuvels, bergtoppen, meren, bossen en valleien. Mooi en romantisch is de Wye Valley, een glooiend gebied met watervallen, wijngaarden, schilderachtige weggetjes, dorpjes en kastelen.

Vakantiewoningen in Zuid-Wales, voor natuurliefhebbers

In Zuid-Wales liggen 2 nationale parken. In het weidse, bergachtige Brecon Beacons National Park zijn wandel- mountainbike en paardrijd en ook kun je er kanoën, zeilen en windsurfen. En dan is er nog het Pembrokeshire Coast National Park, het enige 'Coastal Nationale Park' van Groot-Brittannië. Geniet in dit prachtige wandelgebied van prachtige kliffen, baaien en strandjes, over 300 kilometer aan kustlijn. Als je goed kijkt vanaf de kant, zie je zeehondjes! En wist je dat meer dan 100 dolfijnen permanent wonen in de zee bij Cardigan Bay? En ook kun je hier walvissen zien! Een geliefd kustplaatsje in dit nationale park is Tenby. Het plaatsje ligt prachtig aan de kust, heeft een schilderachtig historisch centrum en natuurlijk tal van gezellige restaurants, pubs en winkeltjes. Kortom, beide nationale parken zijn aanraders om te verkennen vanuit je vakantiehuis in Zuid-Wales.

Alle vakantiehuizen in Zuid-Wales