Al 4 maanden lang, als Married at First Sight dinsdagavond op televisie is, kun je er zeker van zijn dat #MAFS trending is op Twitter. Waarom willen we zo graag twee vreemden met elkaar zien trouwen? En, misschien nog belangrijker, waarom zouden mensen trouwen met iemand die ze nog nooit ontmoet hebben? Voor degenen die de show niet kennen: het is een reality-programma waarin singles die elkaar nog nooit gezien hebben aan elkaar gekoppeld worden na grondig wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers, die door een team van deskundigen aan elkaar worden gekoppeld, zien elkaar voor het eerst voor het altaar.  

Dit seizoen hebben 7 koppels zich aan MAFS gewaagd, Rowan en Astleigh, Sander en Astrid, Joep en Caroline, Sonny en Dylan, Antoine en Kim, Arjan en Maurice en Jan en Birgitte. Het huwelijk tussen Arjan en Maurice is direct volledig misgelopen en ook bij Joep en Caroline waren de eerste scheurtjes al snel zichtbaar. Bij andere koppels, zoals Sonny en Dylan, Rowan en Astleigh en nu Maurice en zijn nieuwe vriend Dennis, vliegen de vonken er vanaf. Vooral Sonny en Dylan zijn 2 tortelduifjes die hun handen niet van elkaar af kunnen houden en soms letterlijk uit het hotelkamerraam roepen dat ze getrouwd zijn. 

Op 3 en 10 mei werd het ‘Koppels-weekend’ uitgezonden waarin de pasgetrouwde stellen terugkijken op de afgelopen maanden en besluiten ze of ze getrouwd willen blijven. De afleveringen zijn opgenomen in onze prachtige duinvilla in Noordwijk. 

Dit luxueuze vakantiehuis op een unieke locatie laat onze gasten genieten van het gezelschap van de vele herten die pal naast de villa komen grazen. Een bijzonder aspect van dit huis is de vijver in de tuin, die gebruikt kan worden als zwembad omdat hij is gevuld met natuurlijk duinwater. Dit water is altijd kristalhelder dankzij een ecologisch filtersysteem. Net als de vijver is de villa voorzien van een duurzame en energieneutrale technische installatie, om er zeker van te zijn dat het de natuurlijke omgeving niet verstoort. Dit is ook de reden waarom de mooie, ruime slaapkamers in deze villa onder ‘duin-niveau’ liggen. De eigenaren wilden het gevoel van de duinen zoveel mogelijk behouden en hebben de villa op deze manier volledig laten opgaan in de omgeving.  

Je geniet hier van alle luxe en comfort en de sfeervolle inrichting doet denken aan een lodge… je voelt aan alles dat het met liefde is gebouwd. Ontspan in de ruime tuin met de zwemvijver, een ministrandje, een sauna en een bubbelbad. Vlak naast het vakantiehuis ligt een bospad, hierover wandel je 10 minuutjes naar het Noordwijkse strand!  

Het uitzicht op een schitterend natuurgebied, lekker dicht bij het strand verblijven of wandelen en fietsen is hier heerlijk. Steden als Leiden, Haarlem, maar ook Amsterdam en Den Haag liggen binnen handbereik.  

Hele uitzicht naar buiten
Boek hier de duinvilla voor jezelf om deze Married at First Sight-belevenis zelf te ervaren.

Naar Blog overzicht