Wintersport met kinderen | Belvilla vakantiehuizen

Op skivakantie met heel de familie

Wil je jouw kinderen kennis laten maken met de wintersport? Kies dan voor een kindvriendelijk skigebied. Deze gebieden bieden namelijk enorm veel faciliteiten voor de kleine sneeuwvrienden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale kinderlift, een te gek kinderland en skilessen vanaf een zeer jonge leeftijd? Natuurlijk zijn er ook prachtige afdalingen voor de gevorderde skiërs of snowboarders in deze gebieden te vinden. Zo amuseren jong en oud zich optimaal.

Inspiratie

Skivakantie met het gezin

Niets is er fijner dan samen met de kinderen onbezorgd te genieten van de bergen en de sneeuw. In Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk zijn er verschillende bestemmingen volledig aangepast aan gezinnen met kinderen. Ontdek de kindvriendelijke skigebieden zelf tijdens een fantastische wintersportvakantie.

Lees meer
Volop winterpret in de schoolvakantie

Als je met de kinderen op wintersportvakantie gaat, dan ben je waarschijnlijk gebonden aan de schoolvakanties. Geen zorgen, want bij Belvilla vind je talloze wintersporthuizen die je kunt boeken in verschillende periodes. Een groot voordeel is dat er in veel wintersportgebieden in meerdere schoolvakanties geskied kan worden.

Lees meer
Volop winterpret voor kinderen

Dat de skigebieden uitstekende faciliteiten te bieden hebben voor de kleine sneeuwvrienden is natuurlijk geen verrassing meer. Maar naast de uitstekende faciliteiten en kindvriendelijke vakantiehuizen is er in en rondom het skigebied enorm veel te beleven. Zo beschikken de meeste skigebieden over een te gekke rodelbaan en leuke kinderlanden. In alle kindvriendelijke skigebieden zijn er skischolen die speciaal gericht zijn op kinderen vanaf een zeer jonge leeftijd. De meeste scholen beschikken over Nederlandstalige skileraren zodat de kinderen alles kunnen verstaan. Tijdens de lessen leren kinderen spelenderwijs de eerste afdalingen en bochtjes op de latten maken. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen ze optimaal genieten van een te gekke wintersportvakantie.

Lees meer