Houd de reisrichtlijnen van de lokale overheid in de gaten om op de hoogte te blijven.

Op skivakantie met heel de familie

Wil je jouw kinderen kennis laten maken met de wintersport? Kies dan voor een kindvriendelijk skigebied. Deze gebieden bieden namelijk enorm veel faciliteiten voor de kleine sneeuwvrienden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale kinderlift, een te gek kinderland en skilessen vanaf een zeer jonge leeftijd? Natuurlijk zijn er ook prachtige afdalingen voor de gevorderde skiërs of snowboarders in deze gebieden te vinden. Zo amuseren jong en oud zich optimaal.

Inspiratie

Skivakantie met het gezin

Niets is er fijner dan samen met de kinderen onbezorgd te genieten van de bergen en de sneeuw. In Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk zijn er verschillende bestemmingen volledig ingericht op gezinnen met kinderen. Ontdek de kindvriendelijke skigebieden zelf tijdens een fantastische wintersportvakantie.

Lees meer
Volop winterpret in de schoolvakantie

Als je met de kinderen op wintersportvakantie gaat, dan ben je waarschijnlijk gebonden aan de schoolvakanties. Geen zorgen, want op Belvilla vind je talloze wintersporthuizen, die te boeken zijn in verschillende periodes. Een groot voordeel is dat er in meerdere schoolvakanties in veel wintersportgebieden geskied kan worden.

Lees meer
Volop winterpret voor kinderen

Dat de skigebieden uitstekende faciliteiten te bieden hebben voor de kleine sneeuwvrienden is natuurlijk geen verrassing meer. Maar naast de uitstekende faciliteiten en kindvriendelijke vakantiehuizen, is er in en rondom het skigebied enorm veel te beleven. Zo beschikken de meeste skigebieden over een te gekke rodelbaan en leuke kinderlanden.In alle kindvriendelijke skigebieden zijn er skischolen te vinden, die speciaal gericht zijn op kinderen vanaf een zeer jonge leeftijd. De meeste scholen beschikken over Nederlandstalige skileraren, zodat de kinderen alles kunnen verstaan. Tijdens de lessen leren kinderen op spelenderwijze de eerste afdalingen en bochtjes op de latten maken. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen ze optimaal genieten van een te gekke wintersportvakantie.

Lees meer
Gratis kortingscode twv €50. Registreer nu en ontvang de kortingscode!