Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Achensee
Skigebied
  Skigebied
Achensee
Achensee
Hoogte skigebied
1840m
620m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
6x
Sleepliften
12x
Pistes Totaal: 54km
Beginner
0km
Gemiddeld
17km
Gevorderd
30km
Expert
7km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 217km

Bekijk ons wintersportaanbod

4 wintersport chalets in Achensee

Bekijk ons aanbod

Wintersport voor beginners en gevorderden

Dit relatief kleine, maar goed betaalbare wintersportgebied bestaat uit de dorpen Achenkirch, Maurach am Achensee en Pertisau am Achensee, die rondom het meer liggen. In totaal heeft dit skigebied ongeveer 55 kilometer aan pistes. Er is voor iedereen, zowel voor beginners als voor gevorderden, wel een geschikte piste. Daarnaast zijn de dorpen aan het meer heel gezellig om te verblijven.

Ontdek Achensee als wintersportbestemming

Daarnaast is het gebied met een totaal van ongeveer 163 km aan langlaufloipes ook zeer geschikt voor langlaufers. Alle loipes zijn dubbel gespoord en met het 'Tiroler Gütesiegel' bekroond, de Michelinster voor langlaufloipes. Tourskiërs kunnen van de Rofanspitze een prachtige afdaling maken over een diepsneeuwroute. Bij de Christlumlift is tevens een snowboardgebied met een halfpipe, projump en verschillende schansen. Dus ook voor de liefhebbers.

Vanuit jouw vakantiehuis in Achensee maak je de mooiste wandelingen

Voor wandelaars loopt er een mooie weg langs de Achensee, die van Maurach naar Pertisau leidt. De wandelpaden voeren je door een prachtig stuk natuur met heel wat bezienswaardigheden. Ook is er een voettocht door het smalle Untertauertal, voor wie meer van bossen houdt.. En voor de gevorderde wandelaar is er de mogelijkheid om de Gföllall te voet te beklimmen. Achensee heeft een prachtige omgeving waar je al wandelend van de natuur geniet.

Alle vakantiehuizen in Achensee
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020