Vakantiehuizen en chalets Achensee

Skigebied: Achensee

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Achensee

Bekijk ons aanbod

Wintersport voor beginners en gevorderden

Dit relatief kleine, maar goed betaalbare wintersportgebied bestaat uit de dorpen Achenkirch, Maurach am Achensee en Pertisau am Achensee, die rondom het meer liggen. In totaal heeft dit skigebied ongeveer 55 kilometer aan pistes te bieden. Er is voor iedereen, zowel voor beginners als voor gevorderden, wel een geschikte piste te vinden.. Geniet van de gezelligheid in dorpen aan het meer.

Ontdek Achensee als wintersportbestemming

Daarnaast is het gebied met een totaal van ongeveer 163 km aan langlaufloipes ook zeer geschikt voor langlaufers. Allen zijn dubbel gespoord en met het 'Tiroler Gütesiegel' gekroond, de Michelin-ster voor langlaufloipes. Tourskiërs kunnen van de Rofanspitze een prachtige afdaling maken over een diepsneeuwroute. Bij de Christlumlift is tevens een snowboardgebied met een half-pipe, pro-jump en verschillende schansen. Dus ook voor de liefhebbers.

Vanuit uw vakantiehuis in Achensee maakt u de mooiste wandelingen

Voor wandelaars loopt er een mooie weg langs de Achensee, die je van Maurach naar Pertisau leidt. De wandelpaden voeren u door een prachtig stuk natuur met vele bezienswaardigheden. Ook is er een voettocht door het smalle Untertauertal, voor diegenen die meer van bossen houden. En voor de gevorderde wandelaar is er de mogelijkheid om de Gföllall te voet te beklimmen. Achensee heeft een prachtige omgeving waar u al wandelend van de natuur geniet.

Alle vakantiehuizen in Achensee

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
2 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis
Lastminute
1 Vakantiehuis
Wellness
1 Vakantiehuis