Vakantiehuizen en chalets Stubaital

Skigebied: Stubaital

Bekijk ons wintersportaanbod

5 wintersport chalets in Stubaital

Bekijk ons aanbod

Wintersport in het Stubaital, geschikt voor jong en oud

Dit gebied ligt in het hooggebergte van Tirol en staat bekend als één van de mooiste dalen van deze regio. Door de aanwezigheid van 4 gletsjers kunt u het hele jaar door genieten van de sneeuw. U vindt hier brede pistes, buckelpistes, off-piste mogelijkheden en diverse kinderparadijsjes.

Neem vanuit uw vakantiehuis de mooiste afdalingen

Het totaal aan (voornamelijk blauwe) pistes is 89 km, waarbij u vooral op de pistes van de gletsjers zeer goed kunt skiën. De skibus brengt u gratis door dit uitgestrekte wintersportgebied. Ook snowboarders kunnen hier naar hartelust van de afdalingen genieten. Wanneer u wilt wandelen, moet u rekening houden met de vaak grote hoogteverschillen. De langste route die door dit schilderachtige gebied loopt is maar liefst 50 km lang. Voor een leuke uitdaging kunt u zich opgeven voor een wandeling op speciale sneeuwschoenen, welke door de VVV georganiseerd wordt.

Activiteiten na het wintersporten, vlakbij uw chalet

Neustift is een rustig bergdorp in het Stubaital, waar u veel restaurants, bars en cafés zult vinden. Voor een avondje uit kunt u terecht in het theater, maar ook in een concertzaal. Voor de sportievelingen is er ook een zwembad en een sauna. En zijn er parasaling-, tennis- en squashmogelijkheden. Breng ook een bezoek aan Innsbruck (op 20 km afstand), een stad met vele historische bezienswaardigheden. Ook kunt u hier prima winkelen en uitgaan.

Geniet van de uitgebreide wintersportmogelijkheden in het schilderachtige Stubaital!

Alle vakantiehuizen in Stubaital

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
5 vakantiehuizen
Gezinnen met kinderen
5 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis