Wintersport chalet & appartement in in Fieberbrunn | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuizen en chalets in Fieberbrunn

Kenmerken

Sneeuwpret start in Fieberbrunn Skicircus

Het Oostenrijkse Fieberbrunn in het Pillersee Tal in Tirol maakt deel uit van het Skicircus en staat altijd garant voor een sneeuwzekere skivakantie voor jong en oud. Het dorp zelf is eerder rustig, maar het skigebied heeft een goede aansluiting met de omringende pistes waardoor je meer dan voldoende keuze hebt aan afdalingen en liften. Daarnaast worden ook de freeriders hier op hun wenken bediend met een apart terrein waar zij naar hartenlust kunnen freestylen. Een aanrader voor groepen waarvan niet iedereen op hetzelfde niveau skiet.

Skigebied
PillerseeTal
Skigebied
  Skigebied
PillerseeTal
PillerseeTal
Hoogte skigebied
1900m
885m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
9x
Sleepliften
5x
Pistes Totaal: 57km
Beginner
0km
Gemiddeld
29km
Gevorderd
23km
Expert
5km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 150km

Je huis verhuren

Inspiratie

Wintersport in Fieberbrunn in Oostenrijk

Wintersporters van alle leeftijden zullen de tijd van hun leven beleven in Fieberbrunn. Het skigebied is zowel voor kinderen, beginners als ervaren skiërs een absolute topbestemming. Alle faciliteiten die een skivakantie onvergetelijk maken zijn aanwezig voor jong en oud. Blijf op de piste in Fieberbrunn of ga op de latten naar omliggende pistes.

Lees meer
Langlaufplezier in en rond Fieberbrunn

Wie op zoek is naar een regio waar ook de liefhebber van langlaufen aan zijn trekken komt, heeft in Fieberbrunn en omstreken een waar paradijs tot zijn beschikking. 150 kilometer perfect onderhouden loipes lopen door de prachtige natuur en zorgen voor heel wat langlaufplezier bij jong en oud in deze fantastische en sneeuwzekere regio.

Lees meer
Après-skiplezier in Fieberbrunn

Je komt uiteraard naar Fieberbrunn om te skiën, sleeën en langlaufen, maar ook de après-ski speelt een grote rol als je plezier wil hebben. Fieberbrunn maakt deel uit van Skicircus Pillersee Tal en in de omliggende dorpen valt er heel wat te beleven tot in de late uurtjes. Tal van bars en restaurantjes verwelkomen de wintersporter graag.

Lees meer