Vakantiehuizen en chalets Pillerseetal

Skigebied: PillerseeTal

Bekijk ons wintersportaanbod

10 wintersport chalets in PillerseeTal

Bekijk ons aanbod

Het Pillerseetal bestaat uit drie skigebieden met ieder een eigen karakter: Fieberbrunn/Streuböden, Waidring/Steinplatte en Pillersee/Buchsteinwand. De sneeuwzekerheid in het Pillerseetal geniet een legendarische naam; van eind november tot half april heeft de witte pracht deze regio in haar macht. Beleef een fantastische wintersport in het Pillerseetal

Een chalet aan de piste, u zult zich direct thuis voelen.

Middenin het Pillerseetal op de Buchsteinwand voelen voornamelijk families met kinderen zich thuis. Glooiende hellingen die aan beide kanten van de berg naar het dal lopen zijn ideaal voor beginners en kinderen. De Waidringer Steinplatte staat met haar brede pistes en moderne liften voor puur skiplezier. Ook is er hier een snowpark voor snowboarders en freestylers. Fieberbrunn heeft daarnaast het hoogste bergstation in de regio en een veelzijdig pistenaanbod met onder andere ook off-piste mogelijkheden. Voor iedere wintersporter wat wils!

Ook naast wintersport vele mogelijkheden.

Skiën en snowboarden is echter niet het enige wat je in dit gebied goed kunt doen. Er zijn perfecte mogelijkheden om te langlaufen, wandelen, zwemmen of rodelen. Ook wellness-fans komen aan hun trekken; in twee zwembaden met sauna en in een zeer modern wellnessbad worden vermoeide spieren weer fit.

Geniet vanuit uw vakantiehuis van de streekgerechten.

Het Pillerseetal biedt ook veel culinaire mogelijkheden in de vele berghutten en restaurants. Met een gevulde buik gaat het feest dan door met de gezellige après-ski. Wie dan nog fit is kan nog verder feesten in één van de bars in het Pillerseetal. Kortom, het Pillerseetal is ideaal voor het hele gezin!

Alle vakantiehuizen in PillerseeTal

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren