Vakantiehuizen en chalets Ötz-Hochötz

Skigebied: Ötz-Hochötz

Bekijk ons wintersportaanbod

10 wintersport chalets in Ötz-Hochötz

Bekijk ons aanbod

Plezierige wintersport in Ötz-Hochötz voor het hele gezin

Ötz-Hochötz is een klein plezierig skigebied, dat bekend staat als het meest gezinsvriendelijke gebied van het Ötztal. De laatste jaren is het gebied uitgegroeid tot een volwaardig skigebied met in totaal 11 liften. Vanwege de overwegend blauwe en rode pistes is het gebied ideaal voor beginners en gemiddelde skiërs. Gevorderden kunnen in de directe omgeving meer dan genoeg uitdagingen vinden. Voor snowboarders is er een klein funpark.

Uw vakantiehuis in de rust van Ötz-Hochötz

Ötz is een rustige verblijfplaats in een druk gebied. In het dorp staan typische Tiroler huizen en het is er zeer gezellig. Hochötz biedt u, net buiten het centrum, de lift van de Acherkogel Bahn die u naar een hoogte van 2020 meter brengt. Naast alle wintersportmogelijkheden zijn er ook talrijke wandelroutes in de omgeving. Vanuit uw vakantiehuis in het Ötztal geniet u van de prachtige omgeving.

Uitstapjes voor de gevorderde wintersporter

Met de auto of skibus kunt u een dagje naar de andere skigebieden in het Ötztal, zoals Ötztal-Arena, Sölden en Obergurgl-Hochgurgl. Gezamenlijk bieden zij nog eens 300 kilometer zeer gevarieerde pistes tot een hoogte van 3250 meter. Deze gebieden zijn een stuk uitdagender voor de gevorderde skiërs, vanwege hun grotere aanbod aan pittige rode en zwarte pistes.

Andere wintersportactiviteiten bij Ötz-Hochötz

Langlaufers vinden bij Ötz twee loipen van in totaal 13 kilometer. Er gaat ook een bus naar Kühtai waar nog 15 kilometer loipen zijn. Daarnaast vindt u in deze omgeving prachtige wandelroutes naar en om het Piburgmeer. Geniet van het gevarieerde aanbod aan pistes voor het hele gezin!

Alle vakantiehuizen in Ötz-Hochötz

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
10 vakantiehuizen
Lastminute
6 vakantiehuizen
Groepshuizen
3 vakantiehuizen