Vakantiehuizen en chalets Kleinwalsertal

Skigebied: Kleinwalsertal

Bekijk ons wintersportaanbod

1 wintersport chalets in Kleinwalsertal

Bekijk ons aanbod

Kleinwalsertal is eigenlijk een verzameling van drie levendige dorpen naast elkaar: Riezlern, Hirschegg en Mittelberg, die aan elkaar zijn gegroeid. Ze hebben alledrie een rustiek en gezellig karakter. Het Kleinwalsertal laat wat wintersport betreft niets te wensen over. Het beschikt over voortreffelijke voorzieningen en is bovendien erg kindvriendelijk. Boek een chalet aan de piste en geniet van een vakantie in de sneeuw!

Wintersportgebied Kleinwalsertal, ideaal voor wintersport met het hele gezin

Een groot deel van de pistes in wintersportgebied Kleinwalsertal is makkelijk tot middelzwaar en dus erg geschikt voor gezinnen. Hogerop is alles een stuk pittiger en vind je juist weer de nodige rode en zwarte pistes. Meestal ligt er in deze streek tot midden april sneeuw, en bij ieder dorp vind je verlichte pistes. Verder zijn de langlauf- en wandelmogelijkheden in het Kleinwalsertal fantastisch.

Vanuit uw vakantiehuis in Kleinwalsertal zijn er vele mogelijkheden, ook buiten de wintersport

Ook na het skiën kan men ontspannen met een grote keuze aan faciliteiten. Zo is er een thermaalbad, zwembad, skimuseum, theater, casino, manege en zijn er vele sportactiviteiten.

In tegenstelling tot de naam heeft het wintersportgebied Kleinwalsertal een grote keuze aan mogelijkheden!

Alle vakantiehuizen in Kleinwalsertal

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
1 Vakantiehuis
Gezinnen met kinderen
1 Vakantiehuis
Wellness
1 Vakantiehuis