Ontdek ons aanbod in Ski-Optimal Hochfügen-Hochzillertal

Bekijk alles

Wintersport Ski-Optimal Hochfügen-Hochzillertal

Aan begin van het immens grote gebied Zillertal, ligt het skigebied Hochzillertal Hochfügen. Dit skigebied is erg populair onder de Nederlanders en dat is natuurlijk niet zomaar. Het gebied is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde wintersporters en daarnaast liggen de pistes over het algemeen vrij hoog. De pistes zijn eenvoudig te bereiken met het moderne liftenstelsel, waardoor het hier de skiërs en snowboarder werkelijk aan niets zal ontbreken.

Kenmerken

Skigebied
SKI-Optimal Hochzillertal
Skigebied
  Skigebied
SKI-Optimal Hochzillertal
SKI-Optimal Hochzillertal
Hoogte skigebied
2360m
600m
Skiliften
Cabineliften
9x
Stoeltjesliften
13x
Sleepliften
27x
Pistes Totaal: 92km
Beginner
0km
Gemiddeld
33km
Gevorderd
42km
Expert
17km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
2x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 20km

Bekijk ons wintersportaanbod

79 wintersport chalets in SKI-Optimal Hochzillertal

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Bind de latten alvast maar onder uw voeten

Dit prachtige wintersportgebied heeft zijn naam te danken aan de verbinding tussen Hochzillertal en Hochfügen. De sneeuwzekerheid in Hochfügen is erg groot, waardoor het wintersportseizoen hier zelfs tot begin mei loopt. Zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter kan hier zijn hart ophalen aan vele wintersportmogelijkheden.

Lees meer
Heerlijk vertoeven in de omliggende dorpen

Dit prachtige skigebied wordt omringd door maar liefst 7 verschillende dorpen: Kaltenberg, Fügen, Hochfügen, Stumm im Zillertal, Ried im Zillertal, Aschau im Zillertal en Uderns. Elk dorp heeft zo zijn eigen kenmerken en bijzonderheden en vanuit de omliggende dorpen is het skigebied eenvoudig te bereiken. Dit betekent volop winterpret!

Lees meer
Leef u uit in het Zillertal

Omdat dit skigebied zo groot is, zijn er natuurlijk veel meer activiteiten te beleven. Van langlaufen tot aan freestylen en van rodelen tot aan schaatsen, het skigebied biedt voor iedereen plezier. De allerkleinste kunnen zich vermaken in de Zwergerl Club en voor kinderen vanaf 4 jaar is er een prachtig kinderland met leuke slalompistes gecreëerd.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020