Een selectie van onze wintersporthuizen

Bad Kleinkirchheim: skiën in een kuuroord

Skiën in Bad Kleinkirchheim is een unieke ervaring op alle fronten. De omgeving van het dorp is het decor van internationale topsport, maar heeft tegelijkertijd de relaxte uitstraling van een kuuroord. Hier ga je naar toe om flink te skiën en heerlijk te ontspannen. Daarmee biedt een verblijf in een chalet in Bad Kleinkirchheim alle ingrediënten voor een wintersportvakantie waar je fit en uitgerust van terugkomt. Een leuk extraatje in dit bergdorp: hier kun je zelfs skiën met een vroegere Olympische atleet.

Skigebied
Bad Kleinkirchheim
Skigebied
  Skigebied
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim
Hoogte skigebied
2055m
1100m
Skiliften
Cabineliften
4x
Stoeltjesliften
7x
Sleepliften
13x
Pistes Totaal: 103km
Beginner
0km
Gemiddeld
18km
Gevorderd
77km
Expert
8km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 8km

Bekijk ons wintersportaanbod

38 wintersport chalets in Bad Kleinkirchheim

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Wintersport in Bad Kleinkirchheim

Een wintersport in Bad Kleinkirchheim staat voor een vakantie in de sneeuw met allerlei mogelijkheden voor verschillende activiteiten. Omringd door de pieken van het Nock-gebergte biedt dit dorp diverse pistes en loipen. Verder kunnen winterwandelaars hier uitgebreid op pad via allerlei wandelroutes. Bad Kleinkirchheim is echt het ontdekken waard!

Lees meer
Après-ski en spa in Bad Kleinkirchheim

Wanneer je een chalet of appartement in Bad Kleinkirchheim huurt, heb je allerlei voorzieningen in de buurt. Van uitgaan tot boodschappen doen en van goede pistes tot het huren van materialen voor de wintersport, het is allemaal bij de hand. Daarbij is dit kuuroord de ultieme plek voor iedereen die extra ontspanning zoekt naast het skiën en langlaufen.

Lees meer
Bad Kleinkirchheim: een unieke ervaring

Wie op zoek is naar nieuwe ervaringen tijdens een wintersportvakantie is in Bad Kleinkirchheim op het goede adres. Behalve een serie activiteiten buiten de piste, kun je ook op de piste een bijzondere skitocht maken die alleen hier mogelijk is. In ieder geval kunnen wintersporters in Bad Kleinkirchheim iedere dag van hun vakantieweek anders invullen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020