Vakantiehuizen en chalets Le Grand Domaine

Skigebied: Le Grand Domaine

Bekijk ons wintersportaanbod

30 wintersport chalets in Le Grand Domaine

Bekijk ons aanbod

Ontdek Le Grand Domaine vanuit uw chalet aan de piste

Het uitgestrekte skigebied Le Grand Domaine (Valmorel en St.Francois-Longchamps) is zeer gevarieerd, van steile afdalingen door de poedersneeuw tot makkelijke blauwe en rode routes op de hellingen van de Cheval Noir.

Faciliteiten voor wintersporters

Dit grote skigebied van 160 km heeft goede voorzieningen, de vele skiliften maken de wachtrijen minimaal. Voor de ervaren skiërs zijn er twee steile zwarte pistes, welke alleen geschikt zijn voor de echte waaghalzen. Ook een aantal off-piste mogelijkheden zijn hier te vinden. Voor toerskiërs zijn er goede mogelijkheden tot het maken van een- of meerdaagse tochten.

Geniet vanuit uw vakantiehuis van het prachtige uitzicht

Verder staat Le Grand Domaine bekend om de vele natuurlijke obstakels die perfect zijn voor snowboarders. De mogelijkheden voor langlaufers zijn er beperkt; zij vinden er ca. 20 km loipen. De wandelpaden lopen over de bosrijke hellingen, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Verder is rekening gehouden met de veeleisendheid van de moderne toerist. Valmorel is een mooi oud dorp waar een gemoedelijke en gezellige sfeer hangt. Met talloze winkels, restaurants, discotheken en twee bioscopen is Valmorel een levendige en goed uitgeruste wintersportplaats.

Alle vakantiehuizen in Le Grand Domaine

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
30 vakantiehuizen
Lastminute
12 vakantiehuizen
Groepshuizen
9 vakantiehuizen
Wellness
3 vakantiehuizen