Vakantiehuizen en chalets La Forêt Blanche

Skigebied: La Forêt Blanche

Bekijk ons wintersportaanbod

6 wintersport chalets in La Forêt Blanche

Bekijk ons aanbod

Beleef een prachtige wintersportvakantie vanuit uw chalet!

In het wintersportgebied La Fôret Blanche hebben de skigebieden van Vars en Risoul zich aaneengesloten. Dit gebied ligt in de Zuidelijke Alpen, waar veel noordhellingen, de hoge ligging, droge lucht en meer dan 300 zondagen per jaar voor perfecte wintersportmogelijkheden zorgen.

Maak vanuit uw vakantiehuis kennis met La Forêt Blanche

Het gebied heeft een totaal van 180 km aan pistes. Vars is het grootst en bekendst van de twee plaatsen. Blauwe en rode pistes zult u hier het meeste aantreffen. Ook bevindt zich er een hele snelle piste, welke ook gebruikt wordt voor de bekende Ski de Vitesse-wedstrijden.

Leuke wintersport activiteiten

Risoul is een gezinsvriendelijker gebied dan Vars. Zeker snowboarders zijn in Risoul aan het juiste adres. Voor hen is er Surfland, dit is het grootste snowboardpark van Europa. Dit bestaat uit een verlichte half-pipe van 100 meter en een enorm funpark van 800 meter met de nodige obstakels. Voor muziekliefhebbers worden er regelmatig evenementen en muziekspektakels op de pistes georganiseerd. Voor perfecte omstandigheden en een overvloed aan zon bent u hier aan het juiste adres!

Alle vakantiehuizen in La Forêt Blanche

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
6 vakantiehuizen
Lastminute
5 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
3 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis