Vakantiehuizen en chalets Espace Killy

Skigebied: Espace Killy

Bekijk ons wintersportaanbod

48 wintersport chalets in Espace Killy

Bekijk ons aanbod

L'Espace Killy, een combinatie van twee perfecte wintersportgebieden.

Ga naar Val d'Isère voor de traditie en naar Tignes voor de high-tech skipistes. l'Espace Killy is een combinatie van de 2 gebieden en biedt u het beste wat u maar kunt wensen! Dit wintersportgebied staat garant voor meer dan 300 kilometer aan geprepareerde piste, ongeveer 200 skiliften en een adembenemend uitzicht op de bergen la Grande Motte, le Mont Blanc en la Grande Massière. Tijdens de Olympische Winterspelen van 1992 vonden hier diverse onderdelen plaats.

Wintersporters, huur je vakantiehuis of chalet in Val d'Isère 

Al in de jaren dertig was Val d'Isère een geliefde wintersportbestemming en door een renovatie van het centrum heeft het dorp weer een authentieke uitstraling. Het gebied op de Bellevarde (2800 meter) is tevens de aansluiting op het skigebied van Tignes. Het wintersportgebied van Tignes bestaat uit vier dorpjes, namelijk Les Brévières, Les Boisses, Le Lac en Val Claret. Dit gebied is met name geschikt voor de meer gevorderde wintersporter.

L'Espace Killy, het best ontwikkelde wintersportgebied ter wereld.

Ook naast de activiteiten op de piste, is er overdag en 's avonds meer dan genoeg te ondernemen. Bijzondere activiteiten zijn ice-diven; onder begeleiding dag- of nachtduiken onder het ijs, en Ski-Joëring; een tocht op een snowboard of ski, waarbij u voortgetrokken wordt door een paard. U kunt heerlijk dineren in een uitgebreide keuze aan restaurants. Daarnaast zijn er vele cafés, clubs en bars waar u kunt genieten van de gezelligheid die wintersport met zich meebrengt. U kunt ontspannen in de sauna of genieten van een welverdiende massage. Maakt u ook zeker eens een prachtige winterwandeling, het uitzicht is adembenemend. Of kiest u er liever voor om in uw behaaglijke chalet te blijven? Vele mogelijkheden staan voor u open!

Alle vakantiehuizen in Espace Killy

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
33 vakantiehuizen
Groepshuizen
16 vakantiehuizen
Wellness
2 vakantiehuizen