Vakantiehuizen en chalets Espace Diamant

Skigebied: Espace Diamant

Bekijk ons wintersportaanbod

28 wintersport chalets in Espace Diamant

Bekijk ons aanbod

Een droom van een wintersportgebied

Stelt u zich eens voor: een natuur als een sieradenkistje vol kristallen, pistes als glinsterende rivieren en bergtoppen als te veroveren kostbaarheden. Nee, u droomt niet, u bent hier in het winterlandschap l'Espace Diamant en zit lekker in het zonnetje op uw balkon ergens in het domein Val d'Arly. Hier liggen 5 rustieke dorpjes die in een halve eeuw zijn uitgegroeid tot een levendig skigebied.

Wintersporten in Espace Diamant, een goede keus voor iedereen!

De pistes (175 km in totaal) zijn zeer handig ingedeeld, waardoor de meeste verblijfplaatsen zich dicht bij een piste bevinden. De zeer goede transportvoorzieningen leiden u naar een schitterend skigebied met vele pistes, te midden van naaldbomen en weidse sneeuwvelden, die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Vele wintersportmogelijkheden vanuit uw vakantiehuis

Bind de ski's onder en ontdek het nieuwe Espace Diamant met verbindingen naar Crest-Voland Cohennoz, Les Saisies, Notre Dame de Bellecombe, Flumet en Praz sur Arly. U zult hier vast en zeker een geweldige wintersportvakantie beleven, gezellig met familie of vrienden. Vanuit de warmte van uw chalet kunt u zo de piste op om de mooiste afdalingen te maken!

Alle vakantiehuizen in Espace Diamant

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
28 vakantiehuizen
Lastminute
13 vakantiehuizen
Groepshuizen
9 vakantiehuizen
Wellness
7 vakantiehuizen