Vakantiehuizen en chalets Regio Chiemgau

Skigebied: Regio Chiemgau

Bekijk ons wintersportaanbod

10 wintersport chalets in Regio Chiemgau

Bekijk ons aanbod

De regio Chiemgau is een charmante skiregio op de grens met Oostenrijk dat bestaat uit de skigebieden Steinplatte bij Reit im Winkl en Kampenwand rond Ruhpolding en Inzell. Dit zijn dan ook de bekendste wintersportcentra in de regio waarbij Ruhpolding met name bekend is vanwege de uitstekende langlaufmogelijkheden, Inzell vanwege de beroemde ijsbaan en Reit im Winkl vanwege de goede afdalingen en de gunstige ligging ten opzichte van diverse andere skigebieden aan de Oostenrijkse kant van de grens. Naast goede mogelijkheden voor skiërs en snowboarders, biedt de omgeving een enorme hoeveelheid geprepareerde loipes die ook regelmatig worden gebruikt voor wereldbekerwedstrijden en nationale kampioenschappen.

In deze veelzijdige wintersportbestemming vind je tot 1800 meter hoogte pistes voor skiërs van ieder niveau. De afdalingen van de Kampenwand en de Hochfelln hebben bij de kenners een goede naam. Voor echte beginners zijn er bij de Kaltwasserlift eenvoudigere afdalingen. Op de Steinplatte tref je een volwaardig gebied met ruim 30 kilometer aan affalingen.

Ook voor kinderen zijn hier prima faciliteiten aanwezig. Indien de sneeuwcondities te wensen overlaten, zullen sneeuwinstallaties voor voldoende sneeuw zorgen. `s Avonds kun je skiën op de verlichte pistes, waarna je in een van de vele café´s en bars kunt genieten van een gezellige en sfeervolle après-ski.

Alle vakantiehuizen in Regio Chiemgau

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Gezinnen met kinderen
10 vakantiehuizen
Wellness
6 vakantiehuizen
Lastminute
3 vakantiehuizen
Groepshuizen
1 Vakantiehuis