Vakantiehuis Zuid-Schotland

Alle bestemmingen in Zuid-Schotland

Alle vakantiehuizen in Zuid-Schotland

Uw huis verhuren

Aanmelden

Zuid-Schotland

Schotland, land van fascinerende landschappen, mythen, whisky en kilts. Ontdek hier, vanuit onze vakantiehuizen in Zuid-Schotland, het gevarieerde landschap, van de fonkelende 'lochs', tot het glooiende platteland in het zuiden. En ontdek ook de rust in de veelal ongerepte natuur, waar je uren kunt wandelen.

Vakantiehuizen in de Lowlands

In Zuid-Schotland, de Lowlands, vind je zachtglooiende heuvels, bossen, riviervalleien en prachtige meren als Loch Lomond, evenals indrukwekkende kastelen en gezellige steden als Glasgow en Edinburgh. Met als hoogtepunt het prachtige landschap ten Westen van Crianlarich, met meren en eilanden.

Vakantiewoningen rondom Edinburgh of Glasgow

De steden Edinburgh en Glasgow zijn beiden een bezoekje waard. Onze vakantiewoningen in Zuid-Schotland in de omgeving zijn ideaal uitgangspunt voor een stedentripje. Bewonder de architectuur of ga lekker winkelen in het levendige Glasgow, een echte winkelstad! Of proef de historie tijdens een bezoek aan Edinburgh, met zijn gelijknamig kasteel.

De paden op vanuit je vakantiehuis in Zuid-Schotland

In Zuid-Schotland vind je een groot aantal bewegwijzerde wandelpaden, door de heuvels, langs meren, of bij de kust. Aanrader om te bezoeken is het Loch Lomond & The Trossachs National Park. Hier kun je wandelen en fietsen, maar ook zeilen en canyoning.

Vakantiehuizen voor golfvakanties

Golven kun je op talrijke golfbanen, want Schotland is de bakermat van golf. Enkele bekende golfterreinen hier zijn Turnberry, Troon en St. Andrews (hier ligt de wereldberoemde Old Course). Genoeg te zien en doen dus, vanuit je vakantiehuis in Zuid-Schotland!

Alle vakantiehuizen in Zuid-Schotland