Vakantiehuis Midlands

Alle bestemmingen in Midlands

Alle vakantiehuizen in Midlands

Uw huis verhuren

Aanmelden

Midlands

In de Midlands worden idyllische landschappen, met ommuurde weilanden en typische Engelse dorpjes, gecombineerd met een rijk industrieel verleden. Ontdek deze regio vanuit onze vakantiehuizen in Midlands.

Landelijke vakantiewoningen in Midlands

Kom tot rust en geniet vanuit je vakantiehuis in Midlands van het weelderige groene landschap, met dorpjes en historische marktplaatsen. Wandelen kun je langs verschillende bewegwijzerde routes in dit gebied. Andere populaire activiteiten in dit gebied zijn fietsen en paardrijden. Of watersporten op Rutland Water.

Genoeg te ontdekken vanuit onze vakantiewoningen in Midlands!

Bezoek eens een schilderachtige marktplaatsje, zoals Ledbury of Stamford, en vergeet niet een bezoek te brengen aan Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van Shakespeare, met haar typische vakwerkhuizen en het Royal Shakespeare Company theater. Herleef ook de middeleeuwen tijdens een bezoek aan Warwick Castle. Verken het land van Robin Hood, Sherwood Forest. Bezoek hier het Sherwood Forest Country Park.

Met een narrowboot door de Midlands

Leuk is ook een tochtje met de zogenaamde narrowboats. In Midden-Engeland loopt ook een netwerk van kanalen, oorspronkelijk bedoeld als industriële transportwegen, maar nu leuk voor boottochtjes (de "narrowboats"). Ga ook eens winkelen in Nottingham, de stad die onlangs verkozen is tot de tweede beste winkelstad in Engeland, na London. Voor winkelen of uitgaan kun je goed terecht in Birmingham.

Vanuit je vakantiehuis een dagje naar Cotswold

Bezoek vanuit onze vakantiewoningen in Midlands ook de schilderachtige Cotswold in het zuiden, met haar schilderachtige dorpjes met typische honingkleurige lijmstenen huizen!

Alle vakantiehuizen in Midlands