Beleef de lente vanuit een vakantiewoning | Belvilla

Beleef de lente in een Belvilla

Wachten op de zomervakantie duurt altijd lang. Het is dan ook heel fijn als je tussendoor een pauze kunt inlassen. Een weekje weg in de Paasvakantie of een weekendje weg naar zee is altijd een goed idee. Ontdek daarom snel ons aanbod en boek jouw unieke Belvilla voor de lente. 

Bekijk ons aanbod

8.801 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Weekendje weg met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren

De paasvakantie in april en de vrije dagen in mei en juni... de lente is het ideale seizoen om er even tussenuit te gaan en frisse energie op te doen met familie of vrienden. Trek eropuit in de paasvakantie, met Hemelvaart of Pinksteren.

Lees meer
Boek een weekendje weg
Geniet van de paasvakantie van 2021

Vind je een weekend te kort en wil je liever een hele week weg? Ontdek dan ons aanbod voor in de paasvakantie. Op veel plekken in Zuid-Europa schijnt de zon al volop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker dicht bij huis te verblijven.

Lees meer
Boek jouw Paasvakantie
In het voorjaar eropuit met de familie

De lente is hét seizoen waar we allemaal vol verlangen naar uitkijken. We genieten weer van de eerste zonnestralen en we worden wakker door vrolijk, fluitende vogels. Dit seizoen is ook het perfecte moment om er lekker met het gezin of heel de familie tussenuit te gaan.

Lees meer
Eropuit in het voorjaar
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 8+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020