Paasvakantie 2019 - Paasweekend weg in 'n vakantiehuis | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Voor elke vakantie een vakantiehuisje

Wat is voor jou de ideale vakantie?

Paasvakantie 2019

Een paar dagen vakantie met Pasen? Pasen is de ideale gelegenheid om er even lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Door de vrije dagen rondom de paasdagen is het paasweekend erg geschikt om er eens een lang weekend op uit te trekken. Gezellig met het gezin genieten van elkaar of samen ertussenuit? Of wat dacht u van een gezellig vriendenweekend?

Bekijk ons aanbod

0 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Weekend of week weg met Pasen 2021

Wil je optimaal gebruik maken van je vrije dagen? Kies dan voor een lang weekend in een vakantiehuis in de Benelux. Je bent er even tussenuit en toch niet te lang onderweg... Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van vakantiehuizen aan zee, maak een keuze en je bent klaar om lekker uit te waaien.

Lees meer
Last minute Pasen

Wil je kort voor Pasen nog beslissen naar waar je op vakantie gaat? Of wil je het weer op je eventuele bestemming afwachten? Boek dan last minute een vakantie! Niets is heerlijker dan er spontaan nog even een weekendje of weekje op uit trekken.

Lees meer
Pasen aan de kust

Tijdens de paasvakantie kan de temperatuur al wat oplopen. Het is dan heerlijk vertoeven aan de kust. Maar ook als het zonnetje nog wat achterblijft kun je heerlijk genieten aan zee. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of met de kinderen spelen in het zand. Waai uit aan de kust van West-Vlaanderen, in Zeeland of op de Waddeneilanden. Belvilla heeft een ruim aanbod van vakantiehuizen aan zee.

Lees meer
Weg met een groep tijdens Pasen

Door het lange weekend is Pasen uitermate geschikt voor het jaarlijkse familieweekend of een gezellig vriendenuitje. Heerlijk uitslapen, genieten van een paasontbijt en natuurlijk paaseieren zoeken! Zin om lekker actief aan de slag te gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor een lang weekend in de Ardennen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020